Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

meraba arkadaşlar.geçen ay bendede bebek olasılığı vardı ve akıntımda vardı.hatta şaşırmıştım adete kadar böle akıntı oluormu die.hamileyim galiba hamilelik belirtisi bu demiştim ama adetim geldi.yani herkeste farklıdır arkadaaşlar.benim adetim gelene kadarakıntımda geldi.inşallahhepinide hamilesinizdir.rabbim dileen herkese versin inşallah.iyi akşamlar...

brc1769 topiğin hayırlı olsun canım benimde merak ettiğim bir konuydu hatta diğer topikte sormuştum ama pek cevap alamamıştım.bugün.. iyi olmuş açtığın canım..

topigin hayirli olsun burcucum..inanki bende nerdeyse bir haftadir bu sorunun cevabini ariyorum..normalde akintisi olan birisiyim ama nedense bu ay sadece yumurtlama gunumde cok az sekilde oldu ve bir daha gormedim..o gunden sonra da goguslerim sisti, hassasslasti, idrara sik cikiyorum, rengi degisti, dun de midem bulanmaya basladi.. ama akinti yooook..cok sevindim benim derdimi paylasabilecegim kisilerin olmasina..

herkese merhabalar... bende uzun zamandır bu sorunun cevabını arıyordum.. topic çok isabetli olmuş..inşallah hamileler girerde bizde cevabı öğreniriz.. benimde bugün adet olmam gerekiyor ve hiç akıntım yok.. normalde herzaman göğüslerim şişer belim ve kasıklarım ağrır.. oyüzden bilmiyorum ilerleyen saatlerde veya yarın hasta olurum gibime geliyor.. inşallah rabbim isteyen herkese bebişini gönderir..

Merhaba arkadaslar,,,
Yumurtlama donemindeki akintidan bahsediyorsaniz,akinti varsa yumurtlama donemi varr demek(beyaz ve kokusuzssa eger)
Gebelikte ise cogunda akinti oluyor,cogunda olmuyor,,,
Ben 3,5 aylik hamileyim akinti sonradan basladi,olmasi gereken akintiymis yani...
Kizlarr adetinizden biraz en fazla 5 gun gecsin oyle test yapin,hemen morallinizi bozmayin,,,
Benim 3 yila yakin olmadi ve yeni hamileyim iste,,,
Ilk belirti genelde kasik agrisi oluyor,usuttum sanmistim ama surprizz sekilde hamileymisim!
Allahim en yakin zamanda sizede nasip etsin insallahhh...
Akinti ya fazla kapilmayin,stres yapmayin a.s.a.s.

sagol ceylanmelek biraz da olsun icimi rahtattin, okudugum heryerde akinti hamilelik belirtisi olarak yaziyor, ama bende hic akinti olmadi yumurtalik doneminden sonra..bir umutla bekliyorum adet gunumu test yapmak icin..

kıslar yarım saat geç gtcem anneme azcık durim burda:)))
sultan bende var ama çok az oluyodu bikaçgündür az denmeyecek kadar ama,hamileler yokmu yaaa

bilgi için cok tesekkkürler canım :1hug: bebişinde hayırlı ugurlu olsun canım a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…