hamileler anneler bi bakarmısınız

oyunbozan8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
209
14
118
arkadaşlar 22 haftalık hamileyim hayırlısıyla ve çok şükür ki sorunlu bir gebelik değil. fakat 2gün önce sol bacagıma kramp girdi tam kalçanın altına bacagımın üst kısmına ve o andan beri sanki bebek vajinaya baskı yapıyormuş gibi hissediyor ve çok korkuyorum. yarın hayırlısıyla doktora gidicem ama çok korkuyorum. anneme göre bebek büyüdüğü için baskı yapabilir diyor ama ben bebek erken falan doğmasın kötü birşey yaşanmasın diye panik yapıyorum birde bir tanıdığım "bebeğim çok aşağıya düşmüş doktor anlamadı sonra baska doktor anladı bende hep yattımda çocuğumu düşürmedim" dedi tabi benim bu kadar evham yaptığım bir dönemde daha da panik yapmama sebep oldu. bana yaşadıklarınızdan bildiklerinizden aydınlatıcı bir cevap verebilir misiniz bebeği vajinamda hissediyor olabilir miyim yoksa hala sol bacağımda kasılma var o krampın etkisiylemi öyle sanıyorum ki

Tam bilemiyorum ama ben doğum anında dahi hiç ama hiç bebeği vajinada hissetmedim ve hissetmediğim için kaynanam doğurduğuma inanmadı indimi baskı varmı açılma hissediyormusun diyodu yok diyodum ben hep o gün doğurdum psikolojik olarak öyle hissediyo olabilirsin doktor söyler zaten korkma

Bebek buyudukce baski yapabiliyor.Ben de 24 haftamda boyle bir hisse kapilip acil doktora gitmistim kadin hastaliklari hastanesine ama sorun yoktu cok sukur.Tedirginliginizi anliyorum ama endiselenmeyin iyidir bebisiniz.Yarin da doktora gidince rahatlarsiniz insaallah.

bende seninle aynı durumu hissettim sanki düşecek gibi oluyordu bacak aramda ki kemikler ayrılıyor gibi gayet normal dedi doktorum hatta sırf o ağrıdan yatamazdım erken dönmüş olabilir bebeğin benimki erken döndü ve çok ağrım oldu oyuzden

Bebek yatma pozisyonunu degistirdigi an siyatik sinire baski yapmis olabilir, bende iki hamileliktede oldu, ilkinde sansliydim uzun sürmedi bebek pozisyon degistirdi rahatladim ama ikinci bebegim cok rahatti heralde son iki ay topallayarak gecirdim...:ssz:

21-25 arası kemiklerin açıldığını ve bu tip baskıların/ağrıların normal olduğunu söylemişti doktorum.

Benimde bacagimda sag tarafta krampf var kalcamada vuruyor ...

Bebek buyudukce , baski hissetmen normal .. yarin doktora gidincede icin rahatlar.

Magnezyum için kramp hissetmezsiniz. Baskı olacak o çok normal bebişiniz büyüyo. Baskı hissederseniz sırt üstü yatıp poponun altına bir yastık koyun bir süre o şekilde durun bebeğiniz geri kayıp baskıyı azaltır.

CNIM NE YAPTIN SONUÇ NEDİR?
herkesin cevabı için çok teşekkür ederim. doktorum bunun gayet normal olduğunu söyledi bebeğin pozisyonunda sıkıntı yokmuş sadece büyüyor ve kendine daha fazla yer açıyor çok şükür ben panik yapmışım biraz :)) birde kramplar için magnezyum verdi.

herkesin cevabı için çok teşekkür ederim. doktorum bunun gayet normal olduğunu söyledi bebeğin pozisyonunda sıkıntı yokmuş sadece büyüyor ve kendine daha fazla yer açıyor çok şükür ben panik yapmışım biraz :)) birde kramplar için magnezyum verdi.

Oh ne güzel çok şükür :KK76:

Back
X