Hamileler bakabilir mısınız?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Hanımlar 8 haftalık hamileyim fakat bu aralar bulantılarım beni iyice rahatsız etmeye başladı. Hicbir iş yapamaz hale geldim. Doktorum metpamid verdi fakat eczacı yine de çok gerekmedikçe kullanmayın dedi içimize kurt düştü doğal olarak. Benim durumumda olam hamileler bu ilacı kullandınız mı ya da bulantı için ne yapıyorsunuz gerçi hiçbirşey ise yaramıyor ya yine de bir umut :(

Ben de 8 oldum. Çok kötüyüm ve ilaç kullanmıyorum. İdrar yolu enfeksiyonum vardı onun için bile kullanmadım. Çok kötü olduğumda haftada bir veya iki serum vuruluyorum.

Cok aşırı bulantılı bir hamilelik geçirdim. Hiçbirşey kullanmadım. Sıkın dişinizi, azalacak..pek önermiyorlar zaten ilaç kullanmayı..

Hanımlar 8 haftalık hamileyim fakat bu aralar bulantılarım beni iyice rahatsız etmeye başladı. Hicbir iş yapamaz hale geldim. Doktorum metpamid verdi fakat eczacı yine de çok gerekmedikçe kullanmayın dedi içimize kurt düştü doğal olarak. Benim durumumda olam hamileler bu ilacı kullandınız mı ya da bulantı için ne yapıyorsunuz gerçi hiçbirşey ise yaramıyor ya yine de bir umut :KK43:
Benim 10.hafta başlamıştı hiç bulantı olmuyordu bir anda kusuyordum. Mesela yemek yiyordum güzelce, sonra 2-3 sn içinde suratım değişiyordu hop çıkıyordu herşey:) O yüzden bişey kullanmadım gerek gormedim. Şükür baya azaldı şimdi. Ama bende cok acayip burun tıkanıklığı var deniz suyu pek rahatlatmiyor. Dr bi ilaç yazdı mecbur kalmadıkça kullanma dedi korktum hiç kullanmadım. Kbb'ye gittik aşırı kuruluk varmış sprey verdi zararsız dedi. Yatmadan azcık sıkıyorum biraz daha rahatladim. Belki sana da zararsız bişey verirler başka Dr a mi görünsen

Hanımlar 8 haftalık hamileyim fakat bu aralar bulantılarım beni iyice rahatsız etmeye başladı. Hicbir iş yapamaz hale geldim. Doktorum metpamid verdi fakat eczacı yine de çok gerekmedikçe kullanmayın dedi içimize kurt düştü doğal olarak. Benim durumumda olam hamileler bu ilacı kullandınız mı ya da bulantı için ne yapıyorsunuz gerçi hiçbirşey ise yaramıyor ya yine de bir umut :KK43:
Seninle aynı durumdaydım bulantılarım kusmalarım çok zorluyordu günde 6-7 kez kusuyordum. Bir şeyler yiyemiyordum böyle olmayacak deyip acile gittim en azından serum versinler biraz kendime geleyim diye (o da fayda etmedi hastaneden çıkınca yine kustum) acildeki doktor premesis tablet önerdi hamilelik bulantıları için. Tamamen bitkisel. İçeriğinde de vitaminler folik asit vs var. Kadın doğumcuma da danışıp kullanmaya başladım ben bu ilacı. Bunu kullanacaksan folik asit kullanma dedi. 5 gündür kullanıyorum. Bulantı için bir şey diyemeyeceğim devam ediyor ama kusmalarım kesildi ilaca başladığım günden beri kusmuyorum. Doktoruna bi danış bence bu ilacı

Ben bulantıya hiçbir çözüm bulamadım
Aklınıza gelen herşeyi denedim
Leblebi,soda,limon,zencefil,sakız,şeker vs
Üstüne denemediğim bulantı ilacı kalmadı hatta serum tedavisi gördüm bir süre yine aynı yine aynı geçmiyor kabullendim artık bende :(

Ben bulantıya hiçbir çözüm bulamadım
Aklınıza gelen herşeyi denedim
Leblebi,soda,limon,zencefil,sakız,şeker vs
Üstüne denemediğim bulantı ilacı kalmadı hatta serum tedavisi gördüm bir süre yine aynı yine aynı geçmiyor kabullendim artık bende :KK43:
14 haftadaymışsın hala devam ediyor mu?

Evet maalesef şuan bile midem çok kötü
Geçmedi geçmiyor :(

Benim 10.hafta başlamıştı hiç bulantı olmuyordu bir anda kusuyordum. Mesela yemek yiyordum güzelce, sonra 2-3 sn içinde suratım değişiyordu hop çıkıyordu herşey:) O yüzden bişey kullanmadım gerek gormedim. Şükür baya azaldı şimdi. Ama bende cok acayip burun tıkanıklığı var deniz suyu pek rahatlatmiyor. Dr bi ilaç yazdı mecbur kalmadıkça kullanma dedi korktum hiç kullanmadım. Kbb'ye gittik aşırı kuruluk varmış sprey verdi zararsız dedi. Yatmadan azcık sıkıyorum biraz daha rahatladim. Belki sana da zararsız bişey verirler başka Dr a mi görünsen
Spreyin adi nedir? Kesildi mı peki bulantı kesildiyse ne zaman kesildi?

Bebeğiniz için biraz sabredin hergün her anım bulantılı geçiyo günlerim.
Doktor ilaç vereyim dedi muayeneden önce,
muayene ettikten sonra unuttu bende bilerek hatırlatmadım bile ilaç görmeye bile tahammülüm yok.
Bulana bulana geçiririm günlerimi dedin :))
Avya yiyorum gün içinde bi nebze faydası oluyo tavsiye ederim

Bebeğiniz için biraz sabredin hergün her anım bulantılı geçiyo günlerim.
Doktor ilaç vereyim dedi muayeneden önce,
muayene ettikten sonra unuttu bende bilerek hatırlatmadım bile ilaç görmeye bile tahammülüm yok.
Bulana bulana geçiririm günlerimi dedin :))
Avya yiyorum gün içinde bi nebze faydası oluyo tavsiye ederim
Yok ayva da denedim hiç ise yaramadı:( Ilaç aldım bi tane kabuslar görmeme neden oldu bıraktım o yüzden. Dayanmaya çalışıyorum ama gerçekten çok zorlaniyorum bazen ağlıyorum bulantidan ne zaman geçecek bari onu bilsem

Yok ayva da denedim hiç ise yaramadı:KK43: Ilaç aldım bi tane kabuslar görmeme neden oldu bıraktım o yüzden. Dayanmaya çalışıyorum ama gerçekten çok zorlaniyorum bazen ağlıyorum bulantidan ne zaman geçecek bari onu bilsem
Canım sabret inanki çoğu hamile aynı durumda kendini bulanacağınada şartlama.
Tsh baktırdın mı

Back
X