Hamileler bakabilirmiii

pamuk7171

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
20
1
16
29
Arkadaşlar çatlatma iğnesi olalı tam sekiz gün oldu kasıklarımda ağrı var en çokta sağ kasığımda yürürken daha çok ağrıyor bacağıma vurur gibi oluyo hamile olma ihtimalim varmı böyle belirti yaşayan oldumu

Arkadaşlar çatlatma iğnesi olalı tam sekiz gün oldu kasıklarımda ağrı var en çokta sağ kasığımda yürürken daha çok ağrıyor bacağıma vurur gibi oluyo hamile olma ihtimalim varmı böyle belirti yaşayan oldumu
İğnenin içinde beta hormonu olduğu için bu tür etkileri oluyor .henüz belirti için erken ama umarım pozitiftir ☺

Geçen ayda olmuştum ama sekizinci günde ağrım olmamıştı
Şimdi test yapsanız da zaten hormonun etkisi devam ediyordur. Doğru sonuç vermeyebilir birkaç gün daha bekleyin bakalım. Bende çok kullandım o iğneyi her defasında etkisi farklı oluyor

Çatlatma iğnesi olmadım ama hamilelik için doktor adet duzenliyici vermişti yumurtaların küçüktü benim ilaçları kullandıktan sonra o aynısı bnde oldu gittim yumurtaların düzelmişti bu seferde hiç tedavi için ilaç vermedi rahim küçük dedi adetin duzeldimi die bakalım dedi rahminde büyür demişti hareketlerinde yavaş olmalısın yumurtlama olunca öyle olur geliştiğini gösteriyordur bnce yemen icmende önemli tabi süreçte salikli beslen hareketlerinde fevri olma ağır şeyler kaldırma sıcak tut kendiniAllah kısmet ederse olur umarım bakarsın ikizin bile olabir Allah hepimize nasip etsin 🙂

Ben iğneden sonra 6. Gün kaşık ağrısı başladı ve geçmedi hiç siddetini arttırarak devam etti 11. Gün test yaptım çok hayalet çizgi gördüm ama çevrem yok sen yanlış görüyorsun dedi sonra 14. Gün tekrar yaptim sonuç hamileyim 😄

Çatlatma iğnesi olmadım ama hamilelik için doktor adet duzenliyici vermişti yumurtaların küçüktü benim ilaçları kullandıktan sonra o aynısı bnde oldu gittim yumurtaların düzelmişti bu seferde hiç tedavi için ilaç vermedi rahim küçük dedi adetin duzeldimi die bakalım dedi rahminde büyür demişti hareketlerinde yavaş olmalısın yumurtlama olunca öyle olur geliştiğini gösteriyordur bnce yemen icmende önemli tabi süreçte salikli beslen hareketlerinde fevri olma ağır şeyler kaldırma sıcak tut kendiniAllah kısmet ederse olur umarım bakarsın ikizin bile olabir Allah hepimize nasip etsin 🙂
Malesef işim gereği sürekli hareket etmek zorundayım ☹️

Ben iğneden sonra 6. Gün kaşık ağrısı başladı ve geçmedi hiç siddetini arttırarak devam etti 11. Gün test yaptım çok hayalet çizgi gördüm ama çevrem yok sen yanlış görüyorsun dedi sonra 14. Gün tekrar yaptim sonuç hamileyim 😄
İnşallah bende hamileyimdir peki kasık ağrılrın nasıldı benim dün sağ tarafm ağrıdı bacağıma vurdu şimdide iki tarafta var

İnşallah bende hamileyimdir peki kasık ağrılrın nasıldı benim dün sağ tarafm ağrıdı bacağıma vurdu şimdide iki tarafta var
İnşallah canım rabbim nasip eder inşallah 😍 Adete yakın adet ağrısı gibi karın ağrısı vardı onun dışında sağ kasığım sürekli ağrıyordu batıyordu sürekli bı kaç gün belim ve bacağıma vurdu onun dışında sadece tek taraflı ağrı vardı bir de beyaz krem gibi akıntı ve sivilce çıkmıştı hep hatta dedim bu ay olmadı adet olcam dedim

Malesef işim gereği sürekli hareket etmek zorundayım ☹️
Anlıyorum sizi ev gecindirirkende kadınlar sürekli ayakta oluyo yoruluyo ama siz yinede hareket ederken yavaş olun çok hızlı olmayın derim tanıdığım insanlar tüp bebek yapanlar evde yatış bile veriliyo tutsun die sizde yavaş olun kilo problemleri de engel oluyo ben hızlı kilo aldım doktor ver dedi bayanlara kilo önermiyoruz çocuk isterken sağlıksız beslenmenin deniyo ağır kaldirmayin deniyo sırtınızda sıcak olsun bı tanidigimda olmadı yaka yapmıştı sırtını sıcak tutsun die Amerikan yakasiustune hamile kalmisti

Bunları yapın çokta takıntı etmeyin bunları yaparken kafa rahatligida önemli bence siz hamile kalırsınız içimden öyle hisettim bence iyi hissedin iyi olucak belki ikiz bile getirirsiniz genelde iğne yapanları da ikiz olabiliyor 🥰

Back
X