Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnenin içinde beta hormonu olduğu için bu tür etkileri oluyor .henüz belirti için erken ama umarım pozitiftir ☺Arkadaşlar çatlatma iğnesi olalı tam sekiz gün oldu kasıklarımda ağrı var en çokta sağ kasığımda yürürken daha çok ağrıyor bacağıma vurur gibi oluyo hamile olma ihtimalim varmı böyle belirti yaşayan oldumu
Geçen ayda olmuştum ama sekizinci günde ağrım olmamıştıİğnenin içinde beta hormonu olduğu için bu tür etkileri oluyor .henüz belirti için erken ama umarım pozitiftir ☺
Şimdi test yapsanız da zaten hormonun etkisi devam ediyordur. Doğru sonuç vermeyebilir birkaç gün daha bekleyin bakalım. Bende çok kullandım o iğneyi her defasında etkisi farklı oluyorGeçen ayda olmuştum ama sekizinci günde ağrım olmamıştı
Çatlatma iğnesi olmadım ama hamilelik için doktor adet duzenliyici vermişti yumurtaların küçüktü benim ilaçları kullandıktan sonra o aynısı bnde oldu gittim yumurtaların düzelmişti bu seferde hiç tedavi için ilaç vermedi rahim küçük dedi adetin duzeldimi die bakalım dedi rahminde büyür demişti hareketlerinde yavaş olmalısın yumurtlama olunca öyle olur geliştiğini gösteriyordur bnce yemen icmende önemli tabi süreçte salikli beslen hareketlerinde fevri olma ağır şeyler kaldırma sıcak tut kendiniAllah kısmet ederse olur umarım bakarsın ikizin bile olabir Allah hepimize nasip etsinArkadaşlar çatlatma iğnesi olalı tam sekiz gün oldu kasıklarımda ağrı var en çokta sağ kasığımda yürürken daha çok ağrıyor bacağıma vurur gibi oluyo hamile olma ihtimalim varmı böyle belirti yaşayan oldumu
Ben iğneden sonra 6. Gün kaşık ağrısı başladı ve geçmedi hiç siddetini arttırarak devam etti 11. Gün test yaptım çok hayalet çizgi gördüm ama çevrem yok sen yanlış görüyorsun dedi sonra 14. Gün tekrar yaptim sonuç hamileyimArkadaşlar çatlatma iğnesi olalı tam sekiz gün oldu kasıklarımda ağrı var en çokta sağ kasığımda yürürken daha çok ağrıyor bacağıma vurur gibi oluyo hamile olma ihtimalim varmı böyle belirti yaşayan oldumu
Malesef işim gereği sürekli hareket etmek zorundayımÇatlatma iğnesi olmadım ama hamilelik için doktor adet duzenliyici vermişti yumurtaların küçüktü benim ilaçları kullandıktan sonra o aynısı bnde oldu gittim yumurtaların düzelmişti bu seferde hiç tedavi için ilaç vermedi rahim küçük dedi adetin duzeldimi die bakalım dedi rahminde büyür demişti hareketlerinde yavaş olmalısın yumurtlama olunca öyle olur geliştiğini gösteriyordur bnce yemen icmende önemli tabi süreçte salikli beslen hareketlerinde fevri olma ağır şeyler kaldırma sıcak tut kendiniAllah kısmet ederse olur umarım bakarsın ikizin bile olabir Allah hepimize nasip etsin![]()
İnşallah bende hamileyimdir peki kasık ağrılrın nasıldı benim dün sağ tarafm ağrıdı bacağıma vurdu şimdide iki tarafta varBen iğneden sonra 6. Gün kaşık ağrısı başladı ve geçmedi hiç siddetini arttırarak devam etti 11. Gün test yaptım çok hayalet çizgi gördüm ama çevrem yok sen yanlış görüyorsun dedi sonra 14. Gün tekrar yaptim sonuç hamileyim![]()
İnşallah canım rabbim nasip eder inşallahİnşallah bende hamileyimdir peki kasık ağrılrın nasıldı benim dün sağ tarafm ağrıdı bacağıma vurdu şimdide iki tarafta var
Anlıyorum sizi ev gecindirirkende kadınlar sürekli ayakta oluyo yoruluyo ama siz yinede hareket ederken yavaş olun çok hızlı olmayın derim tanıdığım insanlar tüp bebek yapanlar evde yatış bile veriliyo tutsun die sizde yavaş olun kilo problemleri de engel oluyo ben hızlı kilo aldım doktor ver dedi bayanlara kilo önermiyoruz çocuk isterken sağlıksız beslenmenin deniyo ağır kaldirmayin deniyo sırtınızda sıcak olsun bı tanidigimda olmadı yaka yapmıştı sırtını sıcak tutsun die Amerikan yakasiustune hamile kalmistiMalesef işim gereği sürekli hareket etmek zorundayım![]()