Hamileler bakabilirmiiii (kasik agrisi)

Hayalimdekiseruven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
105
27
28
26
Gebelik belirtisi olan kasik agrisi nasil oluyo hanimlar? Hamileler yazabilir mi?
Adetim 1 gun gecikti ara ara 2-3 saniyelik kasiklarima igne gibi bir batma gelip gidiyo bazen sagda bazen solda adet sancisi gibi
Acaba adet mi gebelik mi? :///

Gebelik belirtisi olan kasik agrisi nasil oluyo hanimlar? Hamileler yazabilir mi?
Adetim 1 gun gecikti ara ara 2-3 saniyelik kasiklarima igne gibi bir batma gelip gidiyo bazen sagda bazen solda adet sancisi gibi

Test yaptınız mı? Adet günününzse testte çıkar sonuç

Hamilelikte ki kasık ağrım her zamankinden farklı olarak. Sadece tek bir kasığımda ve devamlı olan bir ağrıydı. Orayı resmen oyuyordu. Orda belli bir aya kadar sabit kaldı.

Benim hamileliğinin 3. Haftasından itibaren regl olacakmışım gibi hafif kasik ağrılarım oldu regl ağrısıyla gaz sancısı karışımı bir şeydi. 7. Haftaya kadar devam etti.

Ben apandisit diye gitmistim okadar kotu bi agri idi duramiyodum adim atamıyordum

Ben yumurtlama gunumden beri hep kasık agrısı cekiyodum. Hic lekelenmem olmadi hani diyolar ya ustune gorme diye olmadı bende. Ve goguslerim adet gunum geldiginde agrimaya sismeye basladi. Gecen ay 10 gun gecikmem oldu hamileyim sandim ama adet oldum. Bu ayda adet gecikmemin 4.gunu test yaptim negatif cikti. 6. gunu yine test yap dediler negatif cikar korkusu vardi ama kendimi hazirlamistim hatta internetten ovilasyon testi bile siparis etmistim. Tam umidim kesilmisken cift cizgiyi gordum cok sukur doktorada.gitti. hamilelik varmis. Bence korkmayin negatif cikar diye bu ay olmazsa diger ay. Bide bol bol meryem suresi okuyun gercekten iki hamileligimdede meryem suresi okuduktan sonra pozitifi gordum halada okumaya devam ediyorum hergun. Allah'tan ümidi kesmeyin arkadaslar

Benimde yumurtlamam cuma günüydü sanırım aşırı ağrım oldu adet sancısı gibi duramadım bile birde gaz. Hala sol kasiga doğru kramplar oluyo gaz problemim var birds arada usume gibi geliyo çoğu kişi erken belirti için dedi de siz bi umutlandırdiniz

Benimde asiri gaz problemim vardi bu ay inan aklimda hamilelik vardi ama umitli degildim esime karnim agriyo dedigimde gulup yoksa varmi dediginde umitlenme olsa cikardi diyodum cok ısrar olunce elimdede 2 test olunca yaptim bi baktim coft cizgi ama cok silikti oda beni korkuttu ertesi gun doktora gittim gitmeden yeniden test yaptim koyulasma varmi diye bi baktim baya koyu cikti heralde benimki gec dollenme keseyi goremedim ama rahim duvarim kalinlasmis doktor guzel bisi dedi

Tam olarak adete kac gunun var

Baya varmis sana tavsiyem sakin adetten once test yapma ciksa bile iyi bi hamileleik degil ilk gebeligim oyle oldu kimyasal gebelikle sonuclandi
Doktor cok kizdi yapmasaydin diye kendini tut adetten sonra daha iyi oluyo yada adet gununde olur

Baya varmis sana tavsiyem sakin adetten once test yapma ciksa bile iyi bi hamileleik degil ilk gebeligim oyle oldu kimyasal gebelikle sonuclandi
Doktor cok kizdi yapmasaydin diye kendini tut adetten sonra daha iyi oluyo yada adet gununde olur
Evet bunu biliyordum. Aslında ayın başında hersey çok yolundaydı ama gaz problemi kramplar beni yine umutlandirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…