- 5 Nisan 2020
- 173
- 54
- 48
- 24
- Konu Sahibi Hayalimdekiseruven
-
İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder RabbimBende 6 aydir evliyim ikinci gebeligim ilki dusuk oldu
Yaa çok güzel inşallah sag salim kavusursunuz bebişle. Benim arkadasim neredeyse 2 aylık gebeydi kanda çıktı. Hastanelerdeydi hep. Hissetmişti ama o. Yeni heves benimde aklimdan cikmiyo adet oluyorum diyorum amaan illa bir ay olucak demek nasip değilmiş ondan sonra yumurtlamaya doğru gelince acaba mi diye başlıyorum. Bide belirtimsi şeyler olunca kafayı yiyorumAslında dusunmedim degil dusunuyodum stres yaptim agladim kalamiyorum diye sonra 4 gun gecikimce test yaptim negatif bembeya tek cizgi silik cizgi bile yok. Dedim kendi kendime olsa silik seklinde bile cikardi demekki hamile degilim. Sonra dua ettim dedim Allah'ım nolursun hamileysem cıksın degilsem adet olim bu gece. Sabahta annenle yengem ısrar edince test yaptim ama istemeye istemeye sonuc pozitif ama silik cikti baya korktum yine ertesi gun yaptim daha belliydi bak
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun canımGebelik belirtisi olan kasik agrisi nasil oluyo hanimlar? Hamileler yazabilir mi?
Adetim 1 gun gecikti ara ara 2-3 saniyelik kasiklarima igne gibi bir batma gelip gidiyo bazen sagda bazen solda adet sancisi gibi
Acaba adet mi gebelik mi? :///
Cok teşekkür ederim daha da umut doldum. Sizinde hersey gönlünüzce olsunBide kendinde cok belirti arama diyorum ya bu ay kanamam olmadi yok sandim uzuldum megersem kan gormemek daha iyimis insandan insana belirti degisiyo benim bu hamileligimde asiri unutkanlik vardi sersem gibiydim bombos etrafa bakiyodum hic beklemedigim bi belirtiydi jersey gonlune gore olsun insallah
Kılıyorum inşallah çok teşekkür ederim. Evlat zaten ne büyük sır ne büyük armağan o kadar büyükte sınav hayırlı bir zamanda nasip edecek rabbim hiç şüphem yok ama tanımadığın birine bile dua edecek kadar guzel kalbin var. Kalbine göre olsun herseyInsallah bekledigin gibi cikar sana dua edicem bol bol. Seni anlıyorum bende ilk zamanlar derdimi anlatacak birini ariyodum sorularimi anlaticak insallah Rabbim sana bir melek nasip eder namaz kılıyosan sabah namazinda bol bol dua et bu hayirli ayda bol bol et duani cok yarari var inan
Merhabalar, bunu demek bana düşmez belki ama oruç tutmayip gün içi düzenli su icseniz daha mı iyi olur acaba? Gebelikte ağrı çok yaşamıyorum ben ama bol su içip dinlenin derler böyle bir durumda. Bir de az ve sık yiyin diyorlar. Doktora da danışın tabiki.Merhabalar benim de üç gün özellikle geceleri çok şiddetli kasık ağrılarım oldu. Hatta oruç tutmasam mı diye bile düşündümNeyse ki tuttum. Ama ağrılar iki gün sonra tekrar başladı. Kasık, kuyruk sokumu, alt karın vs. Bir gebelik yaşadım fakat ne yazık ki kimyasal oldu şu an istiyoruz içimden bir ses olabilir diyor ama bir ses de daha bir hafta var adet dönemine saçmalama diyor. İnsan istedikçe kafaya daha çok takıyor veya kuruyor bilemedim. Bir önceki gebelikte hiç bebek olayını aklıma bile getirmediğim bir ayda olmuştu. Ama sanki düşündükçe de olmuyor gibi Ama şu an bu ağrılardan sebep acabaaaa? demekten geri alamıyorum kendimi.
Şişlik te varmi kasıklarinizdaMerhabalar benim de üç gün özellikle geceleri çok şiddetli kasık ağrılarım oldu. Hatta oruç tutmasam mı diye bile düşündümNeyse ki tuttum. Ama ağrılar iki gün sonra tekrar başladı. Kasık, kuyruk sokumu, alt karın vs. Bir gebelik yaşadım fakat ne yazık ki kimyasal oldu şu an istiyoruz içimden bir ses olabilir diyor ama bir ses de daha bir hafta var adet dönemine saçmalama diyor. İnsan istedikçe kafaya daha çok takıyor veya kuruyor bilemedim. Bir önceki gebelikte hiç bebek olayını aklıma bile getirmediğim bir ayda olmuştu. Ama sanki düşündükçe de olmuyor gibi Ama şu an bu ağrılardan sebep acabaaaa? demekten geri alamıyorum kendimi.
Merhabalar, bunu demek bana düşmez belki ama oruç tutmayip gün içi düzenli su icseniz daha mı iyi olur acaba? Gebelikte ağrı çok yaşamıyorum ben ama bol su içip dinlenin derler böyle bir durumda. Bir de az ve sık yiyin diyorlar. Doktora da danışın tabiki.
Hayır şişliğim yok, ama sol kasıkta başlayıp sanki vücudumun içini dolaşan bir ağrı oluyor. Bu süreçlerde kendimizi de çok dinliyoruz sanırım o yüzden kafayı acaba var mıdır demekten geri de alamıyorumŞişlik te varmi kasıklarinizda
Sanırım benim de öyle beyaz seffad akıntım var kasık kramplarim var dün akşam az şişlik te vardiHayır şişliğim yok, ama sol kasıkta başlayıp sanki vücudumun içini dolaşan bir ağrı oluyor. Bu süreçlerde kendimizi de çok dinliyoruz sanırım o yüzden kafayı acaba var mıdır demekten geri de alamıyorum
Bence sıkıntıdan olmuyo diyenleri takma ben bi kac gun once ogrendim ve 2 ay once kimyasal.gebelik.gecirdim gecen ay 10.gun gecikmem oldu ama adet gordum doktor dusugun sebebiyle.dedi artik duzelir dedi bana sdetin bu ayda 4.gun gecikmem oldu cok istiyodum ve agliyodum olmuyo diye surekli.bi duygusal halindeydim durup.dururken kocamla tartisiyodum testim 4. Gune kadar negatifti 6. Gun yaptim ama hamile degilim diye diye esimle.annem zorladigi icin bi baktim cift cizgi gecikmen olmadan test yapma sakınMerhabalar benim de üç gün özellikle geceleri çok şiddetli kasık ağrılarım oldu. Hatta oruç tutmasam mı diye bile düşündümNeyse ki tuttum. Ama ağrılar iki gün sonra tekrar başladı. Kasık, kuyruk sokumu, alt karın vs. Bir gebelik yaşadım fakat ne yazık ki kimyasal oldu şu an istiyoruz içimden bir ses olabilir diyor ama bir ses de daha bir hafta var adet dönemine saçmalama diyor. İnsan istedikçe kafaya daha çok takıyor veya kuruyor bilemedim. Bir önceki gebelikte hiç bebek olayını aklıma bile getirmediğim bir ayda olmuştu. Ama sanki düşündükçe de olmuyor gibi Ama şu an bu ağrılardan sebep acabaaaa? demekten geri alamıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?