Hamileler bebişlerinizle nasıl konuşuyorsunuz,onlara ne söylüyorsunuz?

acay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
139
3
68
Van
belli bir aydan sonra bebişlerimiz bizi duyuyorlar.ben de merak ediyorum arkadaşlar bebişleriyle ne konuşuyorlar diye.

Son düzenleme:
walla karsimda oturuyormus gibi konusuyorum. Ona fikralar anlatiyorum,kuzenlerinden bahsediyom,ogun yapacagim isleri onla paylasiyom aklina ne gelirse artik....Yani hamile oldugumu anlamayan biri kesin delirdigimi falan dusunebilir. Ama bebisim beni duyuyor.
Annesi kurban olmus kuzusuna o herseye deger cunku...

ne güzel canım.ben de gün içinde yapacaklarımı anlatıyorum ona.kur'an dinletiyorum bebişime.dualar ediyorum.akıllı uslu olması için şimdiden tembihlerde bulunuyorum.çok hareket edince ne oldu oğluşum yediğim şey çok mu mutlu etti seni diyorum.
hani diğer hamişler niye kimse yazmıyor?yoksa konuşmuyor musunuz bebişlerinizle?

bende onu sevdiğimizi herşeyi onun için yaptımızı şimdiden onun mutlulugu için elimizden geleni yaptımızı ve ilerdede allah ın izniyle yapacagımızı anlatıorum.kuran-ı kerim okuyorum yüksek sesle dua ediyoruz ne zaman geleceksin die konuşuyoruz.öle işte :)

bende onu sevdiğimizi herşeyi onun için yaptımızı şimdiden onun mutlulugu için elimizden geleni yaptımızı ve ilerdede allah ın izniyle yapacagımızı anlatıorum.kuran-ı kerim okuyorum yüksek sesle dua ediyoruz ne zaman geleceksin die konuşuyoruz.öle işte :)

Kur'anı Kerim dinlerken bazen çok hareket edior.Bazen de hareket ederken duruyor.şimdiden ruhuna işlesin istiyorum.onunla her gün asr suresini okuyoruz.Asr suresi salih ediyor çocukları.inşallah bizim bebişlerimiz de salih olur.

amin canım cümlemizin cocukları inş :)

ben bebeğime sürekli babana benze kuzum herşeyinle baban ol diyorum....huyu, yakışıklılığı,saygılı olması vb bütün huylarının babasının kopyası olmasını istiyorum.temizlik yaparken yoruldunmu bebişim diyorum.ya okadar çok şeyler söyleniyorki allahım bu duyguyu herkese tattır.okadar güzel birşeyki

Maşallah canım.Allah daim etsin eşine sevgini.ne güzel herşeyiyle için rahat bir şekilde babasına benzemesini istiyorsun.ben bazı huyları benzesin istemem ama bu huylar azdır.Mesela benim eşim biraz utangaçtır.ailesinin yanında bana çok rhat davranmaz.resmi olur.bir de anne ve babasına bizimle yaşamalrını şiddetle isteyecek kadar bağlıdır.ben de hep oğluşum diyorum ona.annen seni verene kurban olsun diyorum.bizimki hep kaburgamını ittiriyor ya da oraya sıkışmayı seviyor.bu bana üçüncü aydan beri felaket acı veriyor.düşünüyorum da acaba bir baba aynı acıyı hissetseydi bir anne kadar sabırlı olur muydu?oğlum doğana kadar bu acı sayesinde küçük günahlarımın tamamını dökecem :))olsun oğluşum da bu ağrı da Rabbimden ,çekiyorum.ağrım çok olunca oğlum anneni mahvettin diyorum:))

evet ailelerine bağlılıkları bütün erkeklerde var sanırım.ama eşim herzaman beni önce tutar ben onun için ailesinden daha önceyim eşim benim için çok degerli.ben biraz huysuz kaçıyorum onun yanında :) zaten bir ara fal baktırmıstık senin oğlun olacak sana benzeyecek dediğinde eşiminyüz ifadesine çok gülmüştüm.senin erkek versiyonunu düşünmek bile istemiyorum demişti vay evlenecek kızın haline demişti.....
canım kocam benim ya.

bende sanki kucağımdaynmış gibi konuşuyorum.yaramaz oğlum benim diyorum.bazen poposunu bir gerdiriyor sanki dışarı çıkacak gbii.elimi koyup poposunu seviyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…