- 18 Şubat 2016
- 28
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi Elifyildiz26
-
7.haftamdayım progestan ve mide bulantım için premesis kullanıyorumMerhaba vitamin veya kan hapi hangilerini kullaniosunuz midenize dokunuyormu kac haftaliksiniz:)
Merhaba vitamin decavit demir de ferro sanol kullanıyorum ayrıca reflü içinde rennie duo şurup kullanıyorum..Merhaba vitamin veya kan hapi hangilerini kullaniosunuz midenize dokunuyormu kac haftaliksiniz:)
Merhaba 23. Haftamdayim, demir için ferrum fort kullanıyorum. Magnezyum için de magvital kullaniyorum.Merhaba vitamin veya kan hapi hangilerini kullaniosunuz midenize dokunuyormu kac haftaliksiniz:)
13 haftalığız ve ileri yaş gebesi olduğum için Progestan 100 ve coraspin 100 kullanıyorum.Merhaba vitamin veya kan hapi hangilerini kullaniosunuz midenize dokunuyormu kac haftaliksiniz:)
Benim ki iştahla alakalı değil sadece yemek yemeyi çok seviyorum :)Masallah canim ne guzel bnmde hic istahim yok malesef
gerçekten maşallahBenim ki iştahla alakalı değil sadece yemek yemeyi çok seviyorum :)
Balık ve balık çeşitleri karides ahtapot vs. sebze süt ve süt ürünleri et yumurta vs aklıma ne geliyorsa canım ne isterse yiyorum yok onu yemem yok bunu yemem içmem demiyorum.
Mesela bugün iştahsızım hemen oturup acaba ne yesem iştahım gelir diyorum aklıma pat pilav üstü döner geliyor gidip hemen yiyorumyada su böreği ile limonlu çay diyorum hemen gidip yiyorum.
O yasak bu yasak demiyorum.
Doktorum aşırıya kaçmamak şartıyla herşeyi yememi söyledi. Yeri geliyor
İşkembe çorbası da içiyorum kokoreçte yiyorum Edirne ciğer tavada yiyorum
Hergün bolca süt ayran içiyorum.
Yemek konusunda kendime yasaklar koymuyorum çok rahatım.
Kızımda da böyleydim 30 kilo almıştım kızım 4 kilo doğmuştu şimdi üniversite de.
Ve hayatım boyunca hiç kilolu biri olmadım hep 36 ile 38 beden oldum :) Gebeliklerimde aldığım kiloları da 1 yıl sonra verdim.
İçmeyi unuttun diye bişey olmaz.kızlar bende birşey sormak istiyorum..Dr um bna decavit ilacı verdi ve bn bunu 2 gun ıcmeyı unuttum herhangı bı sakıncası olurmu ? birde onu ıcınde mıdem cok bulanıyo nefret ederek ıcıyorum ılacı
Canım bende folbiol ve decavit kullanıyorum. Doktorum değerlerin biraz düşük onun için bu vitamin desteğini kullanman gerek dedi yoksa bebiş benim tüm kaynaklarımı kullanıp güçsüz bırakabilirmişİçmeyi unuttun diye bişey olmaz.
Ayrıca decaviti neden içiyorsunuz?
Size tahlil yapıldımı ki bu ilacı verdi?
Mesela ben içmiyorum.
Oncesinde folbiol kullandim. Decaviti 2 ay olacak iciyorum.nasil bir tahlilden soz edyoruz? Herhangi bir tahlil yapilmadi bnaİçmeyi unuttun diye bişey olmaz.
Ayrıca decaviti neden içiyorsunuz?
Size tahlil yapıldımı ki bu ilacı verdi?
Mesela ben içmiyorum.
Folibole folik asit desteği canım bebeğin omur iliğinin gelişmesi için (yani spida bfida) kullanılır ilk 3 aydan sonra kesilir.Oncesinde folbiol kullandim. Decaviti 2 ay olacak iciyorum.nasil bir tahlilden soz edyoruz? Herhangi bir tahlil yapilmadi bna
Folibole ilk 3 ay zaten kulanman gerek ancak Decavit için biraz erken.Canım bende folbiol ve decavit kullanıyorum. Doktorum değerlerin biraz düşük onun için bu vitamin desteğini kullanman gerek dedi yoksa bebiş benim tüm kaynaklarımı kullanıp güçsüz bırakabilirmiş
Valla canım doktorum verdi bende kullanmaya başladım. O vitamini kullanmaya başladıktan sonra vücudumu ve kendimi daha iyi hissettim açıkçası. Bu dönemde et ve ayran midem almıyo. Ama yumurta ceviz peynir ve yoğurdu yemeye çalışıyorum. Bakalım bu cuma başka bi doktora gidicem. O nediyecek ona göre duruma bakıcaz. Tavsiyelerin için teşekkürlerFolibole ilk 3 ay zaten kulanman gerek ancak Decavit için biraz erken.
Ayrıca anne karnındaki bebek 13. Haftadan sonra senin tüm kaynaklarını kullanmaya başlar.Ve bu kaynaklar genelde kalsiyum ağırlıklıdır ki bu sebepten ayran yoğurt süt peynir bol bol tüketmelisin canım.Demir için de hergün 1 tane iyi pişmiş yumurta iyi pişmiş kırmızı et tüketmelisin.
Gıdalardan aldığın vitamin bebeğine de sana da yeter.
Hayırlısı ile sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur inşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?