Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sıfırı çok pahalı nolur kullanıp evde saklayan bana uygun fşyata satabilir mi :44:
Nekadarlik birşey istiyosun sen canim:) bende hamileyim gerek duymadim. Sen şöyle kafandaki fiyati ona. Gore soriyim varmi
canım meraktan ölcektim valla siparişini verdim uygunmuş sıfırı 80 tlye ...angel talk marka..teşekkür ederim ilgin için sen neden gerek duymadın ben tüp bebek yaptırdığım için hep korkum varda![]()
canım meraktan ölcektim valla siparişini verdim uygunmuş sıfırı 80 tlye ...angel talk marka..teşekkür ederim ilgin için sen neden gerek duymadın ben tüp bebek yaptırdığım için hep korkum varda![]()
Anladim canim benim.. İyi marka. Bulmussun.. Ne bilim canim gerek duymadim ama seninki tüp bebekmis oyuzden normal. Kaç haftalkksin ? Bu arada başka bi alicagin yaptiracagin herhangi birşey varsa bana ulasabilirsin. Aklina ne geliyosa yapilir.. Bebegin için kendin icin
Ama yinede öyle her yerin ürününü alma canim benim.:)
14 haftalığım ben :))) bişey olursa aklımda olur tabiki teşekkr ederim :))))![]()
Nedemek canim aklinda olsun:)) aradigin şey fiyati uygun değilse bana ulaş yardimci olurum her zaman.:)) bu arada allah bi nefeste diyelim
amin sende bi nefeste kurtulursun inşallah :))))
Aminnnnmmnm:)). Zaten korkum var bakalim sen doğumu nazil dusunuyosun? İsanlah normal ve kolay doğumun. Olur canim
kız oraları hiç düşünmedim daha erken diye sen düşündün mü :))))
ya düşünmedimmiD hemde sürekli düşünüyorum ama biyandan da diyorum yav düşünsem ne olacak o ordan çıkacak arkadaş yok korkuyorum yok sezeryan mı yapsam yok epıduralmı...
bunlar kendımızı avutma stılımız hepsi boş adam gibi çıkıp doğurup inecez.. bundan sonra takmamaya karar verdim zaten yapım adrenalını sever dayanıklıyımdır cok rahat yapacagıma ınanıyorum ben ne dusunursen o olur:)) bende bebeğimi düşünüyorum o olucak.. sen ne düşünüyosun canım
![]()