Ne yazikki cevap veren hamilelerimiz yok .Bunu ben de çok merak ediyorum doğrusu
İlk kızımı 21.haftada hissettimMerhaba en cok merak ettigim konu bu bebeginizi ne zaman nasil hangi haftada hissettiniz ? Hani sislik oluo atma var falan diolarla bunlar dogrumu ?
Ilk hisleriniz nelerdi hissettiginiz an ?
Rabbim anali babali saglikla hayirli buyutmek nasip etsin.
Olmayanlarada rabbim ellerini boş birakmasim insallah.
Ben çok erken hissetmeye başladım ama ilk gebeligim olduğu için tam olarak bebek diyememistim 18 . Haftaya gelince tam anlamıyla dedim meğer onlar da bebek hareketleriymis diye. Bebeğin dönmesi vurması , teması , sürtmesi. Her şeyi anlıyorum.Merhaba en cok merak ettigim konu bu bebeginizi ne zaman nasil hangi haftada hissettiniz ? Hani sislik oluo atma var falan diolarla bunlar dogrumu ?
Ilk hisleriniz nelerdi hissettiginiz an ?
Rabbim anali babali saglikla hayirli buyutmek nasip etsin.
Olmayanlarada rabbim ellerini boş birakmasim insallah.
Sertlik varmiydi sag kasik veya karin altinda ? Ne zaman oldu ellinle karnina dokundugunda varligini hissettigin anBen çok erken hissetmeye başladım ama ilk gebeligim olduğu için tam olarak bebek diyememistim 18 . Haftaya gelince tam anlamıyla dedim meğer onlar da bebek hareketleriymis diye. Bebeğin dönmesi vurması , teması , sürtmesi. Her şeyi anlıyorum.
Ts ederm rabbim saglikli hayirli bi sekilde buyutmek nasip etsin ne guzel seyler bunlarCanım 17inci haftada bağırsak hareketlerine benzer pıt pıt birşeyler oluyordu sanki içerde ufacık hava balonları patlıyor gibi, tam anlayamadım bebek mi değil mi, 18de hareketler daha netleşti, elimi koyunca da az az hissedebiliyordum :)
Sertlik de daimi olan bir şey değil. Benim bazı saatler çok sert oluyor sert olduğu zaman kasık ağrısı da çok yapıyor, bazen de öyle yumuşak oluyor ki karnım, bebek nerde bulamıyorum
Canım sertliğin zaten 18 haftadan önce hissedilmesi mümkün değil çünkü kemikleri kalsiyum toplama bu haftada başlıyor. Benim miyomum vardı ve o sol tarafimdaydi onun sertliğini hissediyodum sağ tarafında daha yumuşaktı ve 18 haftadan önce çok küçük hareketler vardı. Bebek büyüdükçe sertlik hissediliyor hatta bazen karnın bira daha yamuk duruyo bazen yaslaniyo bi tarafa ve o zaman sertlik oluyo şuan bebeğin pozisyonunu bildiğim için neresinin hareket ettigini neresini dayadigini bilebiliyorum. Sertlik erken dönemde olmuyor.Sertlik varmiydi sag kasik veya karin altinda ? Ne zaman oldu ellinle karnina dokundugunda varligini hissettigin an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?