Yarin 27+0 im. 4 kilo aldimm
Çok iyi bence fazla almamışsın Yemene mi dikkat mi ediyorsun
Valla hic biseye de dikkat etmiyorum ama bunyeyle alakali galibaa.bundan sonra hizli alirim artik
Darısı başıma ya kilo almak istemiyorum bende :) hergün tartı üstündeyim ama ekmek yemiyorum. Hamur işlerine dayanamıyorum
Kontrollu yedkten sonra herseyi ye yaa. Zaten kilo almamissin sende.
Öyle mi dersin şimdi bakıyorum da aynı başlıktaki konulara baya kilo alan var bu haftalarda seninde iyi maşşalah maşşalah ikimize de
Az önce tartıldım 1 kilo vermiştim çoktan yiyorum anlamadım gitti bende 9 haftalıkken 2 kilo almıştım bazen veriyorum bazen alıyorum ama geçmiyorum seninde öle olur inşallah ama ben ekmek yemiyorum şu an yarın 16 haftalığım 1 kilo almışım ama araştırmalarıma göre bu aydan sonra alınıyormuş zaten kilolar ve hamileliğin ilk 3. Ayına kadar aldığın kilolar sana kalıyormuş canım sen sıkıntı yapma önemli olan 4. Aydan sonra dikkat etmekBende 9haftalik hamileym 2kilo aldim simdiden:-( cok sik acikiyorum. Sonum ne olur allah bilir:-( aclikla nasil kilo almadan basa cikabilirim:'(
Ne kadar guzell umarim bende veririm sonra genetik sanırım ne zaman rejime girdiysem hep husran olmustur
Su an rekor kırıyorum herhalde
62,5 la hamile kaldım veeeee su an 13. Haftama yeni girdim 68 kıloyum
Sonum ne olur bilmiyorum ama cok acıkıyorum
33+2 gunluktuktuk dun. toplam 8 kg aldim.
ilk 12 hafta toplam 1.5 kg aldim.
12-24 arasinda 3 kg aldim.
24-33+2 arasinda da 3.5 kg aldim.
15.haftadayım. 2 kilo verdim ilk iki ay. Ama sonra 2 kilo almışım. Şimdi hamile kaldığım kilodayım yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?