Hamileler kaç kilo aldınız ????

20 haftalik hamileyim hic kilo almadim 4 kilo verdim cok zor geciyo hala bulantilar devam

33+2 gunluktuktuk dun. toplam 8 kg aldim.

ilk 12 hafta toplam 1.5 kg aldim.
12-24 arasinda 3 kg aldim.
24-33+2 arasinda da 3.5 kg aldim.

selam canım nasıl beslendin biraz anlatır mısın? diyetisyen eşliğinde falan mı sürdrüyosun gebeliğini? ben de çok taze hamişim daha 5+0 şu an. fazla kilom var 5 kilo kadar. normalde 65 im. dün 64 e düşmüştüm.hem bebeğim güzel kilo alsın istiyorum hem de ben az kilo alayım istiyorum=)

Su an rekor kırıyorum herhalde

62,5 la hamile kaldım veeeee su an 13. Haftama yeni girdim 68 kıloyum

Sonum ne olur bilmiyorum ama cok acıkıyorum

hehe kıyamam canım karnın guruldadıkça yiyosun tabi yapacak bişi yok. ama elinden geldikçe bebeğini besleyecek şeyler tüket. ben de 5+0 haftalık şu an.çok bulantım yok ama ben pek acıkmıyorum.yesem bile sonra wc deyim.midemde kalmıyo galiba.biraz ishalim 1 haftadır.

20 haftalik hamileyim hic kilo almadim 4 kilo verdim cok zor geciyo hala bulantilar devam

peki napıyosun canım serum falan mı takıyolar? çünkü gerekiyo. bnm de arkadaşım sürekli kusardı hamişken. 2 günde bir serum takarlardı ona. kıyamam ya inşallah bu durumun düzelir. peki kaç kilosun şu an?

15 haftalık gebeyim 2 kilo almışım ya sizler kaç kilo aldınız

ne yiyosun ne içiyosun tatlım ben de taze hamileyim umut oldun bana önerilerin ne?bu arada maşşallah senin bebişin alıyo kiloyu anası da manken gibi lohusa olur bu gidişle=))

Yarin 27+0 im. 4 kilo aldimm

sana da maşşallah yahu valla çok şişicem diye üzülüyodum umut oldunuz.şu kardeşinize bi el atın:) ben daha 5 haftalığım.henüz kilo almadım ama 5 kilo fazlam var.nasıl besleneyim öneri istiyorum :))

ne güzel yaa:) ekmek yemiyosun başka napıyosun? bi de şu anki kilon kaç? hamişlikten önce nasıldı kilon? ben evlenince yaklaşık 5-6 kilo aldım kaldım öyle. az da yesem çok da yesem aynı kiloda kaldım. acaba hamileliğimde çok mu alırım yoksa fazla kilolarım var diye dengelenir mi az mı alırım acaba?bi de ben diyet falan uygulayamıyrm:S bu aralar bünyem hızlandı galiba. yemeği yiyorum arkasından wc ye çıkıyorum.5+0 ım.

Ben 59 kilo ile evlendim 62 kilo ile hamile kaldım 63 kilosum şimdi ekmek fazla yiyemiyorum yeşemde dışını yiyorum ama onundışında güEl yiyorum neden kilo almıyorum anlamadım.kabızlık sorunu yaşıyordum Dr ilaç verdi belki o da etkilidr. Ilk zamanlar deli gibi yiyordum benimde iştahım açılmıştı sonra 12 haftadan sonra düzeldi

Annem bana hamileyken 26 kilo almış

Bi yazı görmüştüm keşke bulabilsem çok güzeldi hamilelik kilolarını dert etmeyin zaten diyo 3,5 kilo bebek 2 kg suyu 700gr plesantası vs vs diye gidiyordu.26 kilo iyi almış maşallah bakalım biz kaç Olcaz hepsini verebilmiş mi

Protein ve kalsiyumdan kisma, karbonhidrattan kac zaten ilk 3ay bulantidan yiyemeyebilirsin dert etme kiloyu, geldikleri gibi giderlerr ama su da var 30kilo da alsan bebegin max 4+.. dogacak, 10kilo da alsann

peki napıyosun canım serum falan mı takıyolar? çünkü gerekiyo. bnm de arkadaşım sürekli kusardı hamişken. 2 günde bir serum takarlardı ona. kıyamam ya inşallah bu durumun düzelir. peki kaç kilosun şu an?[/QUOTE]

Ewt serum takılıyorum ama su aralar hafifledi 72 kiloyla hamile kaldim simdi 67 falan sanirim

Vermiş hiçbirsey kalmamış ama sezaryen olduğu için göbüşü gitmemiş kardeşimdede eklenince zapzayif bi vücut ortada 3 aylık hamilelik göbeği gibi bişi duruyordu. Şimdi menopoz evresindede kilo almaya başladı

hic diyetisyene gitmedim ben. sanirim biraz genetik. bir de dr.uma sordum ne yiyip ne yemeyim diye.

kesin yasaklar: salam,sosis,sucuk,kahve.
serbestler: et,tavuk,balik,yesillik.
sinirli yenecekler: pilab ya da makarna gunde en fazla 3 kasik; ekmek 3-4 dilim; meyve 1 porsiyon (1 muz+1kivi misal); kuruyemis 1 avuc.

ben canim ne istese yedim ama olculi yedim. misal cnm borek istedi; normalde 2 dililim yerken simdi 1 dilim yedim. hafta bir yerken 2 haftada bir yedim. tatli cok tukutmedim cunku canim istemedi. isteyince yedim ama. ekemege cok yuklenmedim. meyveyi cok yemeyin. zararli. gereksiz kilo be seker yapar.

bebege kilo yapan yiyeceklerde muz, kasar peyniri, bulgur pilavi.
yesil mercimek cok guzel kilo yapiyr bebege hem de super protein kaynagi. dr bana gece acikirsan bunun corbasini ic dedi.
ben aksam gec saatlerde ve gece hicbirsey yemedim.

o zaman maşallah sana:) bakalım ben nasıl kilo alıcam:) beyaz ekmek yerine tam buğdaylı yiyeyim bebeğime yarar.

Protein ve kalsiyumdan kisma, karbonhidrattan kac zaten ilk 3ay bulantidan yiyemeyebilirsin dert etme kiloyu, geldikleri gibi giderlerr ama su da var 30kilo da alsan bebegin max 4+.. dogacak, 10kilo da alsann

haklısın canım:) dediklerini uygulicam inşallah..

ne güzel yazmışsınnn=)) şimdi bunları kopyalayıp not defterime kaydedicem ve uygulamaya çalışıcamm çok mutlu oldumm çok teşekkür ederimm

rica ederim. sifa olsun ikinize de )

yazmayi unutmusum. gazli icecekler de yasak. kola, fanta vs..
tansiyon dusuklugu varsa gunde 1 tane maden suyu hemen dengeliyr.

Evet teşekkürler ne güzel bilgiler vermişsin canım sizler kaç kilo aldınız hanımlar kaç haftalık hamilesiniz kabızlık sorunu yaşayan var mı ?

Limonu maden suyu hergün bi tane bende unutuyorum aslında hergün içmek lazımmış

tansiyonu yuksek olanlarin icmemesi lazim.canim. dikkat edin..
ben her gun icmedim.ne zaman fena hissetsem o zaman ictim.

ben yazmistim.sana..32+5 e kadar toplam 8 kg aldim. suan 33+6 yim.

kabizlik icin formul: gun kurusu kayisi var. ac karnina 3-4 tane yiyip uzerine 1-2 bardak ilik su icin. bir sure sonra care olur. her gun yapin ama. hem kayisi bebek icin de faydali. bir de wc ye girince oturun takiiii yapabilen kadar. ama hergun ayni saatte calisin yapmaya. o zaman vucut alisiyr. sanirim benim 12-13 unde haftadan sonra bitti bu sayede kabizligim ki demir ilaci aliyrm. ama öluyrdum 5 gun filan giremedigim.oluyrdu.

diyelim ishal oldunuz. onu da yasayacaksiniz. aklinizda olsun yarim cay bardagi kaynar suya 1 cay kasigi kimyon koyun ve agzini kapatip 5 dk bekletin. sonra icin. hem gaz sorununu cozuyor hem de ishali daha cabuk normal haline donduruyr.

rica ederim. sifa olsun ikinize de )

yazmayi unutmusum. gazli icecekler de yasak. kola, fanta vs..
tansiyon dusuklugu varsa gunde 1 tane maden suyu hemen dengeliyr.

gazlı içecekleri tüketmiyorum zaten normalde de pek sevmiyodum. maden suyunu seviyorum iyi oldu tansiyonum hep düşük zaten canım sağol bu bilgi için.

Evet teşekkürler ne güzel bilgiler vermişsin canım sizler kaç kilo aldınız hanımlar kaç haftalık hamilesiniz kabızlık sorunu yaşayan var mı ?

canım ben daha yeni öğrendim sayılır. 5+0 haftalık ve henüz kilo almadım. ben ishal oluyorum ara ara. tuhaf dimi? bi de bünyem acayip hızlandı. yemek yiyorum yarım saat içinde hoop wc deyim.

Kişiye göre değişiyor demek bende kabızlıktan şikayetçiyim mesela ;/

Kişiye göre değişiyor demek bende kabızlıktan şikayetçiyim mesela ;/

eminim kabızlık da kötüdür ama ishal de kötü. wc ye gidiyorum ardından tekrar.. ve vücudumda su kalmıyo. sancı da cabası.. minik meleğim iyi olsun da boşver gerisini çekeriz ne olcak.. geçici bunlar.. bugün 5+4 olmuşuz. keseyi gördük çok şükür. 1 cm miş

Oyh maşallah hayırlısıyla büyüyecek inşallah benim 17 cm olmuştur tam boyu bugün gittim Dr a 148 gr olmuş ablası. :)

Oyh maşallah hayırlısıyla büyüyecek inşallah benim 17 cm olmuştur tam boyu bugün gittim Dr a 148 gr olmuş ablası. :)

oooyy oyyyy maşallah onaa :)) Allah ım ne güzel bi mutluluktur.. sen dedin ya 148 gr olmuş filan sanki bnmki olmuş gibi sevindim inanki:) hamişlik beni şöyle bir insan yaptı bir anda: "tüm evreni seviyorum" hehe galiba hormonal bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…