33+2 gunluktuktuk dun. toplam 8 kg aldim.
ilk 12 hafta toplam 1.5 kg aldim.
12-24 arasinda 3 kg aldim.
24-33+2 arasinda da 3.5 kg aldim.
Su an rekor kırıyorum herhalde
62,5 la hamile kaldım veeeee su an 13. Haftama yeni girdim 68 kıloyum
Sonum ne olur bilmiyorum ama cok acıkıyorum
20 haftalik hamileyim hic kilo almadim 4 kilo verdim cok zor geciyo hala bulantilar devam
15 haftalık gebeyim 2 kilo almışım ya sizler kaç kilo aldınız
Yarin 27+0 im. 4 kilo aldimm
Az önce tartıldım 1 kilo vermiştim çoktan yiyorum anlamadım gitti bende 9 haftalıkken 2 kilo almıştım bazen veriyorum bazen alıyorum ama geçmiyorum seninde öle olur inşallah ama ben ekmek yemiyorum şu an yarın 16 haftalığım 1 kilo almışım ama araştırmalarıma göre bu aydan sonra alınıyormuş zaten kilolar ve hamileliğin ilk 3. Ayına kadar aldığın kilolar sana kalıyormuş canım sen sıkıntı yapma önemli olan 4. Aydan sonra dikkat etmek
ne yiyosun ne içiyosun tatlım ben de taze hamileyim umut oldun banaönerilerin ne?bu arada maşşallah senin bebişin alıyo kiloyu anası da manken gibi lohusa olur bu gidişle=))
sana da maşşallah yahu valla çok şişicem diye üzülüyodum umut oldunuz.şu kardeşinize bi el atın:) ben daha 5 haftalığım.henüz kilo almadım ama 5 kilo fazlam var.nasıl besleneyim öneri istiyorum :))
ne güzel yaa:) ekmek yemiyosun başka napıyosun? bi de şu anki kilon kaç? hamişlikten önce nasıldı kilon? ben evlenince yaklaşık 5-6 kilo aldım kaldım öyle. az da yesem çok da yesem aynı kiloda kaldım. acaba hamileliğimde çok mu alırım yoksa fazla kilolarım var diye dengelenir mi az mı alırım acaba?bi de ben diyet falan uygulayamıyrm:S bu aralar bünyem hızlandı galiba. yemeği yiyorum arkasından wc ye çıkıyorum.5+0 ım.
Annem bana hamileyken 26 kilo almış
ne yiyosun ne içiyosun tatlım ben de taze hamileyim umut oldun banaönerilerin ne?bu arada maşşallah senin bebişin alıyo kiloyu anası da manken gibi lohusa olur bu gidişle=))
sana da maşşallah yahu valla çok şişicem diye üzülüyodum umut oldunuz.şu kardeşinize bi el atın:) ben daha 5 haftalığım.henüz kilo almadım ama 5 kilo fazlam var.nasıl besleneyim öneri istiyorum :))
ne güzel yaa:) ekmek yemiyosun başka napıyosun? bi de şu anki kilon kaç? hamişlikten önce nasıldı kilon? ben evlenince yaklaşık 5-6 kilo aldım kaldım öyle. az da yesem çok da yesem aynı kiloda kaldım. acaba hamileliğimde çok mu alırım yoksa fazla kilolarım var diye dengelenir mi az mı alırım acaba?bi de ben diyet falan uygulayamıyrm:S bu aralar bünyem hızlandı galiba. yemeği yiyorum arkasından wc ye çıkıyorum.5+0 ım.
Bi yazı görmüştüm keşke bulabilsem çok güzeldi hamilelik kilolarını dert etmeyin zaten diyo 3,5 kilo bebek 2 kg suyu 700gr plesantası vs vs diye gidiyordu.26 kilo iyi almış maşallah bakalım biz kaç Olcaz hepsini verebilmiş mi
selam canım nasıl beslendin biraz anlatır mısın? diyetisyen eşliğinde falan mı sürdrüyosun gebeliğini? ben de çok taze hamişimdaha 5+0 şu an. fazla kilom var 5 kilo kadar. normalde 65 im. dün 64 e düşmüştüm.hem bebeğim güzel kilo alsın istiyorum hem de ben az kilo alayım istiyorum=)
hehe kıyamam canım karnın guruldadıkça yiyosun tabi yapacak bişi yok. ama elinden geldikçe bebeğini besleyecek şeyler tüket. ben de 5+0 haftalık şu an.çok bulantım yok ama ben pek acıkmıyorum.yesem bile sonra wc deyim.midemde kalmıyo galiba.biraz ishalim 1 haftadır.
peki napıyosun canım serum falan mı takıyolar? çünkü gerekiyo. bnm de arkadaşım sürekli kusardı hamişken. 2 günde bir serum takarlardı ona. kıyamam ya inşallah bu durumun düzelir. peki kaç kilosun şu an?
Ben 59 kilo ile evlendim 62 kilo ile hamile kaldım 63 kilosum şimdi ekmek fazla yiyemiyorum yeşemde dışını yiyorum ama onundışında güEl yiyorum neden kilo almıyorum anlamadım.kabızlık sorunu yaşıyordum Dr ilaç verdi belki o da etkilidr. Ilk zamanlar deli gibi yiyordum benimde iştahım açılmıştı sonra 12 haftadan sonra düzeldi
Protein ve kalsiyumdan kisma, karbonhidrattan kaczaten ilk 3ay bulantidan yiyemeyebilirsin dert etme kiloyu, geldikleri gibi giderlerr ama su da var 30kilo da alsan bebegin max 4+.. dogacak, 10kilo da alsann
hic diyetisyene gitmedim ben. sanirim biraz genetik. bir de dr.uma sordum ne yiyip ne yemeyim diye.
kesin yasaklar: salam,sosis,sucuk,kahve.
serbestler: et,tavuk,balik,yesillik.
sinirli yenecekler: pilab ya da makarna gunde en fazla 3 kasik; ekmek 3-4 dilim; meyve 1 porsiyon (1 muz+1kivi misal); kuruyemis 1 avuc.
ben canim ne istese yedim ama olculi yedim. misal cnm borek istedi; normalde 2 dililim yerken simdi 1 dilim yedim. hafta bir yerken 2 haftada bir yedim. tatli cok tukutmedim cunku canim istemedi. isteyince yedim ama. ekemege cok yuklenmedim. meyveyi cok yemeyin. zararli. gereksiz kilo be seker yapar.
bebege kilo yapan yiyeceklerde muz, kasar peyniri, bulgur pilavi.
yesil mercimek cok guzel kilo yapiyr bebege hem de super protein kaynagi. dr bana gece acikirsan bunun corbasini ic dedi.
ben aksam gec saatlerde ve gece hicbirsey yemedim.
o zaman maşallah sana:) bakalım ben nasıl kilo alıcam:) beyaz ekmek yerine tam buğdaylı yiyeyim bebeğime yarar.
haklısın canım:) dediklerini uygulicam inşallah..
ne güzel yazmışsınnn=)) şimdi bunları kopyalayıp not defterime kaydedicem ve uygulamaya çalışıcamm çok mutlu oldumm çok teşekkür ederimm
o zaman maşallah sana:) bakalım ben nasıl kilo alıcam:) beyaz ekmek yerine tam buğdaylı yiyeyim bebeğime yarar.
haklısın canım:) dediklerini uygulicam inşallah..
ne güzel yazmışsınnn=)) şimdi bunları kopyalayıp not defterime kaydedicem ve uygulamaya çalışıcamm çok mutlu oldumm çok teşekkür ederimm
rica ederim. sifa olsun ikinize de)
yazmayi unutmusum. gazli icecekler de yasak. kola, fanta vs..
tansiyon dusuklugu varsa gunde 1 tane maden suyu hemen dengeliyr.
Limonu maden suyu hergün bi tane bende unutuyorum aslında hergün içmek lazımmış
rica ederim. sifa olsun ikinize de)
yazmayi unutmusum. gazli icecekler de yasak. kola, fanta vs..
tansiyon dusuklugu varsa gunde 1 tane maden suyu hemen dengeliyr.
Evet teşekkürler ne güzel bilgiler vermişsin canım sizler kaç kilo aldınız hanımlar kaç haftalık hamilesiniz kabızlık sorunu yaşayan var mı ?
gazlı içecekleri tüketmiyorum zaten normalde de pek sevmiyodum. maden suyunu seviyorum iyi oldu tansiyonum hep düşük zaten canım sağol bu bilgi için.
canım ben daha yeni öğrendim sayılır. 5+0 haftalık ve henüz kilo almadım. ben ishal oluyorum ara ara. tuhaf dimi? bi de bünyem acayip hızlandı. yemek yiyorum yarım saat içinde hoop wc deyim.
Kişiye göre değişiyor demek bende kabızlıktan şikayetçiyim mesela ;/
eminim kabızlık da kötüdür ama ishal de kötü. wc ye gidiyorum ardından tekrar.. ve vücudumda su kalmıyo. sancı da cabası.. minik meleğim iyi olsun da boşver gerisini çekeriz ne olcak.. geçici bunlar.. bugün 5+4 olmuşuz. keseyi gördük çok şükür. 1 cm miş
Oyh maşallahhayırlısıyla büyüyecek inşallah benim 17 cm olmuştur tam boyu bugün gittim Dr a 148 gr olmuş ablası. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?