Bebek İkinci El hamileler kaçırmayın yeni doğacak erkek bebeklere markalı ciciler anneye lohusa tacı

bebik85

1tanelerim benim
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
229
0
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar oğlumun daha fotografını çekemediğim şeyleri de var şuan satışdakıler bunlar numaralarla beraber fiyatını sorarsanız sevinirim. En son olan fotodaki hastanedeki bebeğin yattığı küvez için özel dikilmiş tülden etek her küveze ayarlanabilir bağlamalıdır.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

slm canım 27 ve 30 daki kıyafet kombinlerinin bedenleri ve fiyatları nedri bir de adidas ayakkabı kaç numara ve fiyatı?

Son düzenleme:
Galatasaraylı sandaletler kaç numara ve fiyatı nedir?
Birde adidasları diğer arkadaş almazsa ben numarası ve fiyatı uyarsa düşünebilirim.
42 deki kotun bedeni ve fiyatı nedir?

Son düzenleme:
cnm sen tek tek fiyatlarını yazsan daha kolay olur hem almayı düşünen için hem enin için vakit kaybı olmaz hem

arkadaşlar çok zormuş tek tek yazmak daha eklemek istediklerim var 2 adet emzirme destek minderi 1 tanesi az kullanıldı diğeri kullanılmadı diyebilirim denedik sadece en kısa zamanda eklemeye çalışıcam

slm canım 27 ve 30 daki kıyafet kombinlerinin bedenleri ve fiyatları nedri bir de adidas ayakkabı kaç numara ve fiyatı?

Birde adidasları diğer arkadaş almazsa ben numarası ve fiyatı uyarsa düşünebilirim.

cnm sen tek tek fiyatlarını yazsan daha kolay olur hem almayı düşünen için hem enin için vakit kaybı olmaz hem

fiyatlarini yazabilirmisiniz

arkadaşlar hepsini son mesajımda yazdım ilk mesajda düzeltemedim toplu alımlarda indirim yapabilirim.

15-24-25-37 bunlarin son fiyati ne olur cnm? Birde nerde oturuyorsun? Kargo cok mu tutar ki?

15-24-25-37 bunlarin son fiyati ne olur cnm? Birde nerde oturuyorsun? Kargo cok mu tutar ki?

canım 2 takm alt ust 2 tulum mickey hastane çıkışı ve altlar 65 normal fiyatları 55 olsun diyorum ok se özelden yazabilirsin. İstanbuldayım sanmam kıyafet fazla tutmaz ptt kargo ile göndericem.

canım 2 takm alt ust 2 tulum mickey hastane çıkışı ve altlar 65 normal fiyatları 55 olsun diyorum ok se özelden yazabilirsin. İstanbuldayım sanmam kıyafet fazla tutmaz ptt kargo ile göndericem.

Cnm herhangi bi lekeleri sorunu var mi istediklerimin?bide kadife tulumlar chicconun mu

Son düzenleme:
Yalnız elden alamıcam çünkü ben Avcılarda oturuyorum oldukça uzağız nasıl yapalım??Ödeme ve kargo hakkında bilgi verirmisin.

Cnm Ben o soylediklerimi almak istiyorum AMA malum bayram dolayisla baska yerdeyim.telden giriyorum.bayramdan sonra yada pazar gunu odeme yapsam olur mu?
Bu arada mailim rewix@mynet.com
Telden zor giriyrm havaleyi de yapmiyor benim tel
Olur Andersen sevinirim.bu arada vazgecme gibi bisi olmaz bu konuda suphen olmasin

canım aslanlı sandalet mothercare 3-6 aylık 10 tl
zara kot 3-6 aylık 25 tl

Canım kanguruyu almak istiyorum.Bende istanbulda oturuyorum.Elden alma imkanım olabilir mi?Mail adresim mervedeniiz@hotmail.com

kızlar mail attım ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…