hamileler kontrollerde doktorunuza neler soruyorsunuz?

klmasm

sağlıkla gel canım kızım.
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
552
1
96
Antalya
23 haftalık hamileyim.dr.um ben sormadan anlatıyor.boyunu kilosunu sıvı miktarını haftasıyla uyumlu olup olmadığını.hep o konuşuyor.başka bilmem gereken bişey varmı.siz neler soruyorsunuz?

cnm benim doktor da aynı şeyleri söylüyor, ben doktora gitmeden önce kafamda soruları biriktiriyorum ama ne hikmetse odaya girer girmez hepsi aklımdan gidiyor, sanırım bebeği görünce aklım başımdan gitmiş oluyor :)

cnm benim doktor da aynı şeyleri söylüyor, ben doktora gitmeden önce kafamda soruları biriktiriyorum ama ne hikmetse odaya girer girmez hepsi aklımdan gidiyor, sanırım bebeği görünce aklım başımdan gitmiş oluyor :)

hahaa aynı şey banada oluyor bebeği görünce bütün sorucaklarım aklımdan uçup gidiyor. sanırım artık bi kağıda yazacağım soracaklarımı :)

bende liste yapıp gidiyorum yoksa doktordan geldiğimde sürekli aramam gerekiyor.

yaa benim doktorum hiç bişi sölemiyor sadece boyunu söylüyor son gittiğimde kilosunu söyledi ilk defa ama başka bişey söylemiyor sadece herşey yolunda diyor ^o) kötü bir doktora mı gidiyorum acaba ^o) onun dışında şikayetlerimi merak ettiklerimi felan soruyorum onlara cevap verip postalıyor beni :(

yaa benim doktorum hiç bişi sölemiyor sadece boyunu söylüyor son gittiğimde kilosunu söyledi ilk defa ama başka bişey söylemiyor sadece herşey yolunda diyor ^o) kötü bir doktora mı gidiyorum acaba ^o) onun dışında şikayetlerimi merak ettiklerimi felan soruyorum onlara cevap verip postalıyor beni :(

hangi hastaneye gidiyorsun cnm yaaa :(
benim muayenem 20 dakikayı garanti buluyor. her hastaya 20 dak falan ayırıyo doktorum. memnunum çok. ben sormadan o anlatıyor, şunlar olacak olursa korkma falan dio, şu olursa gel dio.

Ben önceden yazıyorum sormam gerekenleri :))) genelde siz sormadan ayrıntılı bişey söylemiyorlar çünkü. O yüzden çekinmeyin sorun. Sonra aklımızda kalması daha kötü..

Benim doktorumda illa sormamı bekliyor,özel bir hastaneye gidiyorum,5 yada 10 dkyı geçmiyor içerde kalışım yada bana öle geliyo..soru sormazsam bişe sölediği yok,(kilosu ve herşeyin normal olduğu hariç) neyle karşılaşcağımı falan hep nette araştırıp buluyorum..Bende başta kötü bi doktora mı gidiyorum acaba diyordum ama mendil gibi doktor değiştirmek istemediğim için kötü düşüncelerden uzaklaştırdım kendimi..

bende dr.a girdiğimde 5 dakika en fazla kalıyorum.zaten çok yoğun olduğu için gittiğimde hep uzun süre bekliyorum.genel olarak bebeğin durumunu,kilosunu,suyunu söylüyor. hareketlerini, şikayetlerimi soruyor. bir iki cümleylede tavsiyede bulunuyor.okadar.bende özel hastaneye gidiyorum ama artık özellerde iyi ün yapmış dr.lar çokkalabalık sanırım yeterli zaman ayıramıyorlar. ben kağıda yazıp öyle soruyorum yoksa unutuyorum.şikayetlerim neyse onları soruyorum.birçok şeyi int.ten araştırıp öğreniyorum dr.umdan değil.

Doktorlar bızı anlamıyorlar kı herŞey normal bı daha kı ay kontorela gel dıyor:)bız bu hamılelık heyacanını tek baŞımıza yaŞıyoruz anlaŞılan:)

bende dr.a girdiğimde 5 dakika en fazla kalıyorum.zaten çok yoğun olduğu için gittiğimde hep uzun süre bekliyorum.genel olarak bebeğin durumunu,kilosunu,suyunu söylüyor. hareketlerini, şikayetlerimi soruyor. bir iki cümleylede tavsiyede bulunuyor.okadar.bende özel hastaneye gidiyorum ama artık özellerde iyi ün yapmış dr.lar çokkalabalık sanırım yeterli zaman ayıramıyorlar. ben kağıda yazıp öyle soruyorum yoksa unutuyorum.şikayetlerim neyse onları soruyorum.birçok şeyi int.ten araştırıp öğreniyorum dr.umdan değil.

aynen yaa benimkide birebir öylee ,hatta geçen ay gittiğimde ben dedim kilom nekdr çünkü tartılmamıştım.norml şartlarda her ay anneyi tartması gerekmiyomu??amaa ii dr.yani güleryüzlü fkt sanırım ffazla ilgi bekliyorummm

Tansiyon ve kilon her seferinde tartılmalı diye biliyorum,doktorun ölçmüyosa mutlaka hatırlat ölçtür,hadi kilo neyse de tansiyon önemli..Benimki öle ahım şahım bilgiler vermiyo ama yapması gerekenleride yapıyo

tansiyonumu ölçmüyor herseferinde bende unutuyorum.zaten özel hastanelerin devlet hast.den farkı kalmadı.yoğunluktan çok ilgilenemiyolar.ben de herşeyi int ten öğreniyorum.riskli bi durum varsa soruyorum.bu işler böle yürüyor demekki.şu sıralar rahimde kasılmalarım oluyor.25.haftadayım.sormuştum geçen hafta bi yanıt alamadaım.aslında önemliymiş.cuma özel bi klinikte 4 boyutlu çekilecek.o zaman o dr a soracağım..üff ya durmadan dr değiştiriyorum.allah sonumuzu hayır etsin.

Amin..
Arkadaşım bende özel bir hastaneye gidiyorum benimde muayenelerim kısacık sürüyor,sorum yoksa ultrasonla bakılıyo kilosu söleniyo falan filan,ama her seferinde tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyor,Bu biraz doktorun sorumsuzluğu diyelim,çünkü fazla kilo alımı da ii değil ki..
Bende 28+1 deyim haftaya bende çektireceğim 4 boyutlu bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum..

Benim doktorum çok iyi, ben sormadan herşeyi söylüyo.Sonra öğrenmek istediğiniz bişey var mı diye soruyo .Tansiyon ve kiloyu her gittiğimde ölçüyo. Yaklaşık yarım saat ultrasonda kızımızı izliyoruz. Kızımızın çişi varsa, aa bak mesanesi dolmuş, çişi gelmiş diyo. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Doktorum genç olduğu için arkadaş gibiyiz neredeyse.En son gittiğimde kaç haftalık oldu sen biliyosundur iyi takip ediyosun dedi. kaydirigubbakcemile3

Benim doktorum o kadar kalabalık ki başı bi hemşire gibi bişey var ona söylüyo şu şu santim bilmem ne.
Ben hiç birşey anlamıyorum bile .5+ 4 günlük deki falan iyi iyi bebek diyip durdu.Bende ilk muayne olduğu için heyecandan ölüyorum.Zaten ultrason için başka bir yerde ayrı sıra muayne için başka sıra.
Oradan oraya gönderip duruyorlar.Çok canım sıkıldı.Özel hastaneyede gidemiyoruz.Bi tek bebek ikiz mi diye sordum ultrasonda yok tek bebek dedi o kadar. Sağda mı solda mı bebek onu bile soramadım.Zaten devamlı başkalarıyla konuşup bişeyler söyleyip benim bilgilerimi doldurtturup durdu.ılk hafta olduğu içindir belkide.Alttan muayne etti bi de. Ne için yaptı bilmiyorum iyi güzel herşey dedi o kadar.Ultrason 3 4 dk anca sürmüştür.Ekrandan bebeğimi göremedim bile.Kalbi atıyor dedi okadar.Çok canım sıkılıyor kızlar ya

Benim doktorum o kadar kalabalık ki başı bi hemşire gibi bişey var ona söylüyo şu şu santim bilmem ne.
Ben hiç birşey anlamıyorum bile .5+ 4 günlük deki falan iyi iyi bebek diyip durdu.Bende ilk muayne olduğu için heyecandan ölüyorum.Zaten ultrason için başka bir yerde ayrı sıra muayne için başka sıra.
Oradan oraya gönderip duruyorlar.Çok canım sıkıldı.Özel hastaneyede gidemiyoruz.Bi tek bebek ikiz mi diye sordum ultrasonda yok tek bebek dedi o kadar. Sağda mı solda mı bebek onu bile soramadım.Zaten devamlı başkalarıyla konuşup bişeyler söyleyip benim bilgilerimi doldurtturup durdu.ılk hafta olduğu içindir belkide.Alttan muayne etti bi de. Ne için yaptı bilmiyorum iyi güzel herşey dedi o kadar.Ultrason 3 4 dk anca sürmüştür.Ekrandan bebeğimi göremedim bile.Kalbi atıyor dedi okadar.Çok canım sıkılıyor kızlar ya
arkadaşım zaten ilk haftalarda bişey göremezsin.sabırlı ol.biraz büyüyünce sormadan bile bilebileceksin sağdamı soldamı.Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Amin..
Arkadaşım bende özel bir hastaneye gidiyorum benimde muayenelerim kısacık sürüyor,sorum yoksa ultrasonla bakılıyo kilosu söleniyo falan filan,ama her seferinde tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyor,Bu biraz doktorun sorumsuzluğu diyelim,çünkü fazla kilo alımı da ii değil ki..
Bende 28+1 deyim haftaya bende çektireceğim 4 boyutlu bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum..
ayy hayırlısı canım.bana da haber ver sonucu.merak ederim ben.kız mı erkek mi senin bebişin.?

Benim doktorum çok iyi, ben sormadan herşeyi söylüyo.Sonra öğrenmek istediğiniz bişey var mı diye soruyo .Tansiyon ve kiloyu her gittiğimde ölçüyo. Yaklaşık yarım saat ultrasonda kızımızı izliyoruz. Kızımızın çişi varsa, aa bak mesanesi dolmuş, çişi gelmiş diyo. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Doktorum genç olduğu için arkadaş gibiyiz neredeyse.En son gittiğimde kaç haftalık oldu sen biliyosundur iyi takip ediyosun dedi. kaydirigubbakcemile3

Hangi hastaneye gidiyorsun, doktorun kim canım?
:nazar:

Back
X