Serseri bir erkek bizimkisi :) cumartesi günü gireceğim ultrasona,zaten mutlaka buralarda bi yerlere yazarım yerimsenibenayy hayırlısı canım.bana da haber ver sonucu.merak ederim ben.kız mı erkek mi senin bebişin.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serseri bir erkek bizimkisi :) cumartesi günü gireceğim ultrasona,zaten mutlaka buralarda bi yerlere yazarım yerimsenibenayy hayırlısı canım.bana da haber ver sonucu.merak ederim ben.kız mı erkek mi senin bebişin.?
Silivrideyim ben canım. Özel Anadolu hastanesine gidiyorum.Doktorum da Timur Uğurlu . opuyorumnanaktan
sibush bulduğun doktorum kim olduğunu merak ettim.
kızzlsr bende özel bir hastaneye gidiyorum doktorumdan ilk aylarda çok memnundum ama 24. haftamdayım son gittiğim tam bir fiyaskoydu benim araştırıp doktora sormam sonucundan cvp alabiliyorum ama ben araştırmassam o beni bilgilendirse daha iyi değilmi benim 24. haftada şeker yüklemem yapılacakmı elim ayağım uyusuyo kalsiyum almalımıyım pelvis kemiğim ağrıyo acaba magnezyum eksikliğimmi var kan değerim düşüktü acaba kan testimi yapsak gibi sürekli uyarıyorum oda tahlil yazıyo okadar kalitesizki cihazı bebeğimin resmini 2 hatta 3 parça veriyo bu kafası bu gövdesi bu ayakları şeklinde benim ilk gebeliğim ve biraz bilgim var tıp konusunda sürekli okuıyup araştırıyorum seminer ve konferansları takip ediyorum ya öyle olmasaydı körükörüne mi doğuracaktım anlamıyorum doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi bilemiyorum hem bu saatten sonra dahamı kötü olur endişeleniyorum inanın sağlık ocağı daha çok ilgileniyo yardım edin lütfen
canım Kahraman Kolday'ı buldum iyikide bulmuşum:))) cok araştırdım hem netten hem tanıdıklardan. Alsancakta özel muayenehanesi var..
zaten ancak özel muayenehanelerde bu kadar uzun ilgi olabiliyor. özel hastanede uzun süre ilgilenecek, herşeyi ben sormadan anlatabilecek bir doktor araştırdım bulamadım. süreklide doktor değiştirmek istemediğim için birinde karar kıldım ona devam ediyorum. hemen hemen hepsi aynı çünkü..