- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
6 haftalık hamileyim ilk başlarda belin sırtım kasıklarım bacakların çok ağrıyordu uyuyamıyordum sancıdan ama birden kesildi hic hissetmiyorum bile sabah bulantısı tek var
Bugün doktora gittim kese boş bir hafta sonra gel kesin belli olur dedi doktor çok üzgünüm kızlar yedi senedir bekliyoruz dua edin nolur bir hafta nasıl geçecek
Tamam canim bi hafta geçsin her ihtimale karşı başka doktora gidecem inşallahBen de acile ozel hastaneye lekelenmem oldugunda gitmistim , ben bisey goremiyorum kese mese dis gebelik okur demisti. Bende kendosine "iyi de ben doktora gorundum keseyi gordu kan testim normal cikti" demistim
O da
"Ben niye goremiyorum o zaman keseyi ,kan testlerine aldanma "demisti. Moralimi bozmustu gerizekali. Sonra hemen ertesi hun dr ma gittim keseyi gordu rahatlatti sagolsun. Baska dr a da gitmeni tavsiye ederim boyle durumlarda
İnşallah seninde bebisini görmek nasip olur iyi düşün sabret hersey olacağına varır hayılısi ni dile sabret zor biliom ama baska seçenek yok6 haftalık hamileyim ilk başlarda belin sırtım kasıklarım bacakların çok ağrıyordu uyuyamıyordum sancıdan ama birden kesildi hic hissetmiyorum bile sabah bulantısı tek var
Bugün doktora gittim kese boş bir hafta sonra gel kesin belli olur dedi doktor çok üzgünüm kızlar yedi senedir bekliyoruz dua edin nolur bir hafta nasıl geçecek
cnim bu kadar strese girmektense acile git bi baktir gel.ağrım var de bakarlar yoksa günler gözünde gecmez.Hersey kader kısmet sabira beklicem kontrolum gelene kadar inşallah iyidir bebisim içimde o minik kalp atışlarını duymak nasip olur inşallah korku yok mu cokkkkkk rüyamda bile görüyorm
Kaşık bel agrisidami yasamadinCok sukur hamileligim boyunca ne mide bulantisi ne baska bir sıkıntı yasamadim haa yasadim hamile oldugum anlasilmadigi icin otobuslerde yer vermiyolardidoktorum da demisti sen ne kadar pozitif olursan hamileligin o kadar iyi gecer asil macera sonrasinda basliyo ama cok suphedeyseniz doktora gidin
Bugun gidecem kontrolé çok korkuyorum onu kaybetmektencnim bu kadar strese girmektense acile git bi baktir gel.ağrım var de bakarlar yoksa günler gözünde gecmez.
Bende öyle canm kafayı yiyip durdum kontrol günü ya bugün gidecem olmassa yarın senden haberler nasılPsikolojikmen mi bilmiyorum midem de bulanmıyorum başka bişey düşünemiyorum bu bir haftayı dar edicem kendime biliyorum
Cok kilo almadim zaten son donemlerde bel agrilarim olmustu bel fitigim var magnezyum vermisti doktor iyi gelmisti Allah herkese boyle hamilelik nasip etsin ben cok sansliydim keske birazi bebegim doguncaya saklama sansim olsaydi 4 ay zombi gibi gezdimKaşık bel agrisidami yasamadin
Bilirim o zorlu 4 ayı benimde ikinci hamileligim çok istedim ikinciyi birinci bebegimde mide bulantim yoktu zaten kasık ve bel ağrım oldu doktor rahim büyüyor normaldir dedi bunda hiç yok ister istemez endişe kapliyor yüreğimi hiç belirti olmayincaCok kilo almadim zaten son donemlerde bel agrilarim olmustu bel fitigim var magnezyum vermisti doktor iyi gelmisti Allah herkese boyle hamilelik nasip etsin ben cok sansliydim keske birazi bebegim doguncaya saklama sansim olsaydi 4 ay zombi gibi gezdim
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et olur öyle şeyler benim ilk hamileligimde olmuştu progestan iğne vermişti doktorKizlar bi kac gun once 2 damla kanamam oldu 9 haftalik hamileyim sonra bidaha olmadi dinleniyrm igne ilac kullanyrmcok korkuyrm
Aynen iki damladan baska olmadi 4 gun raporluyum pazartesi calsmam gerekiyo acaba bisi olur muÇok geçmiş olsun cnm dikkat et olur öyle şeyler benim ilk hamileligimde olmuştu progestan iğne vermişti doktor
İçini ferah tut doktorlarinda dedigi gibi sağlıklı bir bebekse her halukarda sana tutunur bi çok hamile hamilelik sürecinde eminim kanama yaşamıştır siddetli ağrın yoksa korkma kontrellerinide ihmal etmeAynen iki damladan baska olmadi 4 gun raporluyum pazartesi calsmam gerekiyo acaba bisi olur mu
Bende 11 haftalık oldum hAlen endişelerim var bazen iyimi yaşıyormu Die dusunmekten alamiyorum kendimi hiç bi belirtide kalmadı belim kasigim desen hiç agirmadi hiç hamile gibi hissetmiyorum doğrusu benimde kontrolum haftaya cumartesi günü rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinAynen iki damladan baska olmadi 4 gun raporluyum pazartesi calsmam gerekiyo acaba bisi olur mu
Bnm basladigindan beri gogus acim var her sabah uyannca aciyo mu diye bakyrm insan bi yeri aciyo diye şükreder mi su psikoloji cok kotu ins hepimiz sag saglim kucagimiza alirizBende 11 haftalık oldum hAlen endişelerim var bazen iyimi yaşıyormu Die dusunmekten alamiyorum kendimi hiç bi belirtide kalmadı belim kasigim desen hiç agirmadi hiç hamile gibi hissetmiyorum doğrusu benimde kontrolum haftaya cumartesi günü rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Sorma bulantı varken sikayetciydim şimdi neden yok diye soyleniyorum 4 gözle kontrol gününü bekliomBnm basladigindan beri gogus acim var her sabah uyannca aciyo mu diye bakyrm insan bi yeri aciyo diye şükreder mi su psikoloji cok kotu ins hepimiz sag saglim kucagimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?