- 21 Ocak 2019
- 308
- 160
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim sizde saglikla kucaginiza alin bebisiniziSağlıkla kucağınıza alın inşallah ,ama biraz daha çekeceksiniz kiminin 12 haftadan sonra geçiyor benim 15 de bile kustumilaç doktor önermedi bana yeşil elma çok iyi geliyordu zencefil çayı ,aç kalmayın az sık yiyin aç kalınca direk öğürüyordum allah kolaylık versin
Simdiye kadar sadece bir kere sabah kustum cok kötüydüBen 9 ay kustum bu bünye meselesi. Ne yazık ki bir hastalik degil ve tedavisi yok. Tek tedavisi bebişin kucağa alınması. Umarım iyi olur siz için. Hamileliğin tadını çıkarın bence kıssanız da. Ben avm de bile kustum rezillik ama iste yapacak bisey yok. En zoru ac karna sabah kusmak.
Amin canim boyle olunca nie oldu dio insan istemeden de olsa ama darisi basina insallahKeske bizde gebe kalabilsekte surekli kussak. Tek derdiniz bu olsun allah kucaginiza sag dalim almayo nasip etsin![]()
Canim cok zor valla ben dun gecede hastanedeydim bugunde . Dun gece devlete gittim ordaki aptal doktor kizdi nie geldi noldu sanki miden bulaniosa adam oluom dedim kustukca karnim agrio neyse dunde serum taktim bugunde ozele gittik ordaki doktorum 2 tame serum takti sadece bir kere oda hastameye gitmeden once kustum sonra hic kusmadm cok sukurBende ilaç kullanirken sanki daha çok kusuyodum iki haftadır bıraktım sanki daha iyiyim . Sabah kalkınca hemen ekmeğin dışından biraz yiyorum . Çubuk krekar de tutuyo biraz . Ha bide bir kardesimiz yazmıştı buradan sabah kalktigi gibi 4/5 leblebi atıyomus ağzına üstüne biraz su iciyomus .doktoru söylemiş doğal mide koruyucu suymuş o da ise yariyo
Bende. Bugün 5 kez kustum doktora gitmek istemiyorum Dr tepkisinden bazıları gerçekten çok sert. İnşallah gececek hamdolsun bişey yiyemiyorum kilo verdim 3 aydan sonra rahatliyomus deniyo inşallah öyle olur .Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen kardeşlerimize de tez zamanda bebek versin inşallahCanim cok zor valla ben dun gecede hastanedeydim bugunde . Dun gece devlete gittim ordaki aptal doktor kizdi nie geldi noldu sanki miden bulaniosa adam oluom dedim kustukca karnim agrio neyse dunde serum taktim bugunde ozele gittik ordaki doktorum 2 tame serum takti sadece bir kere oda hastameye gitmeden once kustum sonra hic kusmadm cok sukur
Amin canim cok amiiinnn... bende gecen 5 kez kusmustum doktorum 2 serum taktirdi dun bugun 2 kez kustum serum iyi geldi galibaBende. Bugün 5 kez kustum doktora gitmek istemiyorum Dr tepkisinden bazıları gerçekten çok sert. İnşallah gececek hamdolsun bişey yiyemiyorum kilo verdim 3 aydan sonra rahatliyomus deniyo inşallah öyle olur .Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen kardeşlerimize de tez zamanda bebek versin inşallah
Sende bizdensin canim6. haftadan beri bulantım devam ediyor ve her gün istisnasız kusuyorum. İlaç kullanmadım hiç, doktorum vermedi. Benim de sabrım bitiyor.