• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileler reçine epoksi yapabilir mi/ kullanabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

therosee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
20
15
18
40
Herkese merhaba bugün gebeşik testim pozitif çıktı henüz doktora gitmedim önümüzdeki hafta randevu verdiler. Çok araştırdım fakat cevap bulamadım reçine epoksi işi yapıyorum gebeliğe zararı olur mu bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen

Soluması tehlikeli bu sebeple birçok kişi hava maskesi takarak çalışıyor o ürünle ben mi yanlış biliyorum?

Soluması tehlikeli bu sebeple birçok kişi hava maskesi takarak çalışıyor o ürünle ben mi yanlış biliyorum?
Evet ama büyük parçalar yapıyorlar yani bende maske eldiven kullanıyorum fakat küçük parçalarla kullanıyorum. Profesyonel maske kullanmak tehlikeyi azaltır mı acaba

Evet ama büyük parçalar yapıyorlar yani bende maske eldiven kullanıyorum fakat küçük parçalarla kullanıyorum. Profesyonel maske kullanmak tehlikeyi azaltır mı acaba
Hamile değilken bile gaz maskesi takılan bir ürün bence hamileyken yapılamaz. Kaç işte gaz maskesi kullanılıyor ki demek ki nasıl zararlı

Back
X