hamileler tatile gidiyor musunuz?

my_babe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
158
0
96
Sinop
kızlar ben 34.haftadayım 2 hafta kadar sonra tatile çıkabilcez ama kararsız kaldık. o zaman 36 haftalık olcam sıcaklar çok mu rahatsız eder sizce? 5-6 saatlik bir yola gidicez çıkarsak. doktor sorun yok dedi denize girmede ve yolculukta ama tatil yerinde şuan düşünemediğim başka sıkıntılar yaşar mıyım sizce? özellikle daha önce tecrübe edenler varsa yorumlarınız çok önemli

Son düzenleme:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah canım...kız bir de deniz de doğum yapıyormuşsun ay allah korusun zamanında gelsin bebişlerimiz
doktor sorun yok dediyse bişey olmaz canım inş.kendine dikkat et bebişde iyi bak

Aralarda dinlenmeye çalışırsan çok problem olmaz herhalde. Doktorum bana denize 10.00-17.00 saatleri dışında girmemi ve güneşe hiç çıkmamamı söylemişti. Paylaşayım dedim

bizde kararsız kaldık ama en sonunda gitmemeye karar verdik ... sıcaktan etkileniceğimi düşünüyorum.. başka yerde doğum yapmayıda göze alamadım her an her şey olabilir diye ..

Benim çok erken size göre, daha 13 haftalığım ama geçen hafta normal insanların kolay kaldıramayacağı bir tatil deneyimi yaşadım. Bir haftada 1000 km üstüne çıktık. Şu an olsa hayatta yapamam, bir haftadır sıcaklardan içim bayılıyor. Yalnızca dört-beş saatlik bir yolculuksa yapacağın, belki sorun olmaz ama kendini yoracağını düşünüyorsan vazgeç derim ben. Hele ki gideceğin yer çok sıcaksa... Ama gittiğin yerde rahat rahat dinlenme fırsatın varsa doğum öncesi moral olur tabii.

Son düzenleme:
Bende 8.aydayim. Dr cok sicak olmayan yerlere izin verdi. Bizde egeyi tercih ettik esintili oluyor diye. Denizede girdim. Ama sirt ustu hafiff hafif yuzdum. Cok iyi geldi. Dikkatli ol insallah bisi olmaz

Benim doktorum yolculuk yapmamı uygun görmedi genelde gebeliklerim hep zorlu sıkıntılı geçti ve hep erken doğum yaptım oğlum 34 haftalık doğdu geçen yıl ikiz bebeklere hamileydim 24 haftalık erken doğum yaptım Şubat ayında ve bebeklerimi kaybettim bunu göz önüne alarak tatile çıkmamın riskli olacağını düşünüyor bende göze alamıyorum bu sene tatil yok bana malesef bebeğim zamanında gelsinde tatil yapmamaya razıyım ben herkese sağlıklı hayırlı doğumlar aman dikkatli olun kızlar sıcak havalar tehlikeli:26:

Ben de hamileyken tatile gittim ama senin haftan epey ilerlemiş. Ben 30. haftada filan gitmiştim. Artık doğum yapma ihtimalin var, ben de çok önermem doğrusu.

bu haftada dopuran çok kişi var, ben cesaret edemezdim, ama dr.un zin vermiş olması nedeniyle bikez daha düşünülebilir.

ben gittim gittiğime pişman oldum 1 gün denize girdim yürüyüş yaptım sabahına lekelenmem falan oldu 6 saat hastanede yattım.havuzada girmedim mikroplu diye. hiçbişey anlamadım tatilden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…