Hamileler ve anneler bi bakın :(

arzummmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
38
8
28
Kızlar merhaba.Hamileyim ve 3 gündür vajina üstünde kasıkmı mesanemi tam anlayamıyorum inanılmaz basınç ve ağrı hissediyorum.Özellikle oturup kalkarken ve idrar yaparken.Yürürkende sanki bebek vajinamda gibi bir ağırlık hissediyorum zorlanıyorum yürümekte.bugün acil dr. gittim idrar tahlili yapıldı enfeksiyon yok tertemiz sadece 1 tane kan hücresi var daha önce taş kum düşürdünmü dedi evet dedim.2 sene önce falan düşürmüştüm.Ama pek taş sancısı gibi gelmedi bana :( Aynı durumu yaşayan varmı?Zaten düşük tehlikem vardı kanamam olduğu için ve iğne kullandım ama şükür 1 aydır yok kanama falan.Pazartesi kendi dr. gidebilirim ancak ne olur bilen bişey söylesin çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye :(

Hamilelikte oluyor boyle seyler. korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum

Rahim buyudukce mesaneye baski yapiyor o da bu sekilde hissetmene sebep oluyor.
Kanama asiri agri olmadikca korkmana gerek yok.
Zaten bebegin kalbi dursa falan belirtisi bile olmuyor.
Butun bu belirtiler hamileligin yan etkisi, bebek orda rahat rahat takiliyor, sen merak etme.

Rahim buyudukce mesaneye baski yapiyor o da bu sekilde hissetmene sebep oluyor.
Kanama asiri agri olmadikca korkmana gerek yok.
Zaten bebegin kalbi dursa falan belirtisi bile olmuyor.
Butun bu belirtiler hamileligin yan etkisi, bebek orda rahat rahat takiliyor, sen merak etme.
Allah razı olsun içime su serptin valla inşallah öyledir :)

Bebişi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Ben de rahim büyümesinden olduğunu düşünüyorum. :)

Bende de oldu bahsettiğin basınç.Doktora tam anlatamamıştım bile.Ama endişelenecek bir şey yok normal rahmin büyüyor ve baskısıını hissediyorsun dedi 10 falan sürdü ve geçti.
İçini ferah tut .

Benimde oluyordu baskıdan dolayı bence normal 1-2haftaya kdar düzelir genişlemedndir .ayağını dik uzan yorma kendini geçmiş olsun .yinede doktora görün

Benimde oluyordu baskıdan dolayı bence normal 1-2haftaya kdar düzelir genişlemedndir .ayağını dik uzan yorma kendini geçmiş olsun .yinede doktora görün

Bende de oldu bahsettiğin basınç.Doktora tam anlatamamıştım bile.Ama endişelenecek bir şey yok normal rahmin büyüyor ve baskısıını hissediyorsun dedi 10 falan sürdü ve geçti.
İçini ferah tut .
Bende tam anlatamadım doktora aynen :) çok rahatladım çok çok teşekkür ederim :KK49:

İçin rahat olsun,çok fazla evham yapma.Bende senin gibiyim riskli gebelik grubundaydım.stres öldürüyor insanı ya .İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :KK46:

Tam 7 ay çektim ben bu durumu doktorumada tam olarak anlatabildm derdimi erkek olmasına rağmen :anneadayı: doktorumda normal olduğunu söyledi . Yatarken bacak arama yastık alıyordum az bi rahatlatıyordu ama sağa sola dönerken sanki vajen üstü kırılıp dökülecek gibi basınç ve ağrı oluyordu bana doktorm bebeğin gelişmiş olduğundan ve haftasına göre ilerde gittiğimden bu ağrılar oluyo demişti

Kaç aylık hamılesınız?Ben son aylarda aynısını yasadım hatta sancılarla cocuk sankı kalksam asagı dusecek gıbı hıssedıyordum ve hareket edemıyordum ..

Tam 7 ay çektim ben bu durumu doktorumada tam olarak anlatabildm derdimi erkek olmasına rağmen :anneadayı: doktorumda normal olduğunu söyledi . Yatarken bacak arama yastık alıyordum az bi rahatlatıyordu ama sağa sola dönerken sanki vajen üstü kırılıp dökülecek gibi basınç ve ağrı oluyordu bana doktorm bebeğin gelişmiş olduğundan ve haftasına göre ilerde gittiğimden bu ağrılar oluyo demişti
Oyy 7 ay devam ettimi :KK57: ama dediğiniz gibi iyi gelimiştir inşallah.Yastık fikri güzelmiş deniycem çok teşekkür ederim.

Bunlar normal insAllah ama kanaman olursa tekrar doktora git acil gecmis olsun bebek tasimak kolay degil :)

Back
X