- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Adet olmadim ki kesildi ama subat 15 ovulasyinda cok calistik adetime bir hafta kala dan beri agriyo isteadetten 4 gun sonra gebelik oluşmaz ki daha çok erken kasik batmalarinizin sebebi falan yumurtlama doneminiz yaklaştigi icin olabilir
Iste sorun bnm adetlerim duzenlidir 7 gun surer 8 gun temizleniridmpardon adetinizdeki skintiyi gebelige baglamissiniz sanirim bir onceki yumurtlama donemini degerlendirdiniz
kanda genelde cikar ama bir kac gun daha bekleyip tekrar verin
Ben dayanamaz gidip tekrar kan da baktırırım ya da idrar testlerini tekrarlardim ki yapmadığım şey değil idrar testinde pozitifi görünce gidip kan testi yaptım 5 gün boyunca tekrarladim ve kan testleri de yapmaya devam ettimKizlar merhaba normalde adet tarihim mayis 1 de idi birgun oncesinde kanamam geldi iki gun geldi kesildi sonrasi ara ara kanama lekelenme oldu. Adetten 4 gun sonra kan testi yaptim negatif. Ama idrar testlerinde silik cizgi var. Halen sag kasık agrisi var bacaga atan ve goguslerim yaniyo agriyo herkes biraz daha beklememi soyledi ne dersiniz
Senon olay nasil gelistiBen dayanamaz gidip tekrar kan da baktırırım ya da idrar testlerini tekrarlardim ki yapmadığım şey değil idrar testinde pozitifi görünce gidip kan testi yaptım 5 gün boyunca tekrarladim ve kan testleri de yapmaya devam ettimRabbim isteyen herkese nasip etsin
Tarihi yanlış vermişsin sanırım....mayis 1 de idi
Benim midemde ülser var o yüzden çok etkilendim .adete 5 gün kala öğrendim çünkü mide yanmasından uyuyamaz oldum ilaç almadan önce test yaptım ve o kadar silik çıktı ki sadece gönül gözü açık olanlar görebilirSenon olay nasil gelisti
Evt mart 1 pardonTarihi yanlış vermişsin sanırım....
Aminn cnm bnde testlerim cok ama cok silik cikiyoBenim midemde ülser var o yüzden çok etkilendim .adete 5 gün kala öğrendim çünkü mide yanmasından uyuyamaz oldum ilaç almadan önce test yaptım ve o kadar silik çıktı ki sadece gönül gözü açık olanlar görebilirertesi gün tekrar yaptım kan verdim kanda pozitofti benimki ben idrar testi yapmaya devam ettim kan testlerini de iki gün arayla yapmaya devam ettim . Her şey yolundaydı . Şimdi 7 cm miyomum olduğunu öğrendim sancılarım var ama yine de mutluyum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin.
ustune gorme tarzi birseydir belki yerlesme kanamasi yani 3 5 gun gecince tekrar kan verin belki gec dollenme olmustur kanda cikmamistirAdet olmadim ki kesildi ama subat 15 ovulasyinda cok calistik adetime bir hafta kala dan beri agriyo iste
Ben fikriniz olsun diye ekliyorum her gün biraz daha koyulastiAminn cnm bnde testlerim cok ama cok silik cikiyo
Ayni hkaye sizin kac gun gecmisti kiBenim adet olmam gereken gün lekelenme oldu.adet sandım iki gün az az geldi.sonra test yaptım.silik çıktı.tekrarladim yine silikti.
Sonra küçük bir özel tıp merkezinde kan verdim.negatif çıktı.hafif lekelenmeyi ne olunca doğru düzgün hastanede kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim..:) Hakkıinizda hayırlısı olsun inşallah
Bnde oyle adet olmadim duzgun kan gelmedi sonra adeti 4 gun gecince tip merkezinde kan verdm negatif herkes bekle dedi cunku idrar teslerim pozitif ama cok silik cikiyo. Doktora gitmistim hic bi kadin hastaligim yok sukur. Ama halen kasiklarim agriyo ozellille sag . Ve memelerimde sizlama agri varBenim adet olmam gereken gün lekelenme oldu.adet sandım iki gün az az geldi.sonra test yaptım.silik çıktı.tekrarladim yine silikti.
Sonra küçük bir özel tıp merkezinde kan verdim.negatif çıktı.hafif lekelenmeyi ne olunca doğru düzgün hastanede kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim..:) Hakkıinizda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?