Hamileler ve anneler

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Kizlar merhaba normalde adet tarihim mayis 1 de idi birgun oncesinde kanamam geldi iki gun geldi kesildi sonrasi ara ara kanama lekelenme oldu. Adetten 4 gun sonra kan testi yaptim negatif. Ama idrar testlerinde silik cizgi var. Halen sag kasık agrisi var bacaga atan ve goguslerim yaniyo agriyo herkes biraz daha beklememi soyledi ne dersiniz

adetten 4 gun sonra gebelik oluşmaz ki daha çok erken kasik batmalarinizin sebebi falan yumurtlama doneminiz yaklaştigi icin olabilir

pardon adetinizdeki skintiyi gebelige baglamissiniz sanirim bir onceki yumurtlama donemini degerlendirdiniz
kanda genelde cikar ama bir kac gun daha bekleyip tekrar verin

Maalesef kanda çıkmadan, idrarda çıkmıyor hcg

Ben dayanamaz gidip tekrar kan da baktırırım ya da idrar testlerini tekrarlardim ki yapmadığım şey değil idrar testinde pozitifi görünce gidip kan testi yaptım 5 gün boyunca tekrarladim ve kan testleri de yapmaya devam ettim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Senon olay nasil gelisti
Benim midemde ülser var o yüzden çok etkilendim .adete 5 gün kala öğrendim çünkü mide yanmasından uyuyamaz oldum ilaç almadan önce test yaptım ve o kadar silik çıktı ki sadece gönül gözü açık olanlar görebilir ertesi gün tekrar yaptım kan verdim kanda pozitofti benimki ben idrar testi yapmaya devam ettim kan testlerini de iki gün arayla yapmaya devam ettim . Her şey yolundaydı . Şimdi 7 cm miyomum olduğunu öğrendim sancılarım var ama yine de mutluyum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin.

Aminn cnm bnde testlerim cok ama cok silik cikiyo

Benim adet olmam gereken gün lekelenme oldu.adet sandım iki gün az az geldi.sonra test yaptım.silik çıktı.tekrarladim yine silikti.

Sonra küçük bir özel tıp merkezinde kan verdim.negatif çıktı.hafif lekelenmeyi ne olunca doğru düzgün hastanede kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim..:) Hakkıinizda hayırlısı olsun inşallah

Ayni hkaye sizin kac gun gecmisti ki

Bnde oyle adet olmadim duzgun kan gelmedi sonra adeti 4 gun gecince tip merkezinde kan verdm negatif herkes bekle dedi cunku idrar teslerim pozitif ama cok silik cikiyo. Doktora gitmistim hic bi kadin hastaligim yok sukur. Ama halen kasiklarim agriyo ozellille sag . Ve memelerimde sizlama agri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…