Hamileler ve annelerr lütfen yardım :(

Canndy1052

Sana sukurler olsun MEVLAM<3
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
2.315
531
198
35
Kızlar 5 yıllık evliyim ve 14+5 günlük hamileyim.karnım biraz çıktı ve karnımın sol tarafı saga göre da sismis durumda ayrıca göbeğimin sol kısmı alt tarafında agri oluyor bundan iki gün önce her iki taraftaydı. Yaa nette baktım Rabbimiz esirgesin iyi şeyler yazmıyor lütfen bana bilgi verirseniz sevinirim bu 9 aylık süreç nasıl geçecek Rabbimiz yardım eylesin inss

canım benim telaş yapma sorun yok dr kontrolün ne zaman birde ağrın daha doğrusu agrı esiğin dayanılmaz bir halde mi

canım benim telaş yapma sorun yok dr kontrolün ne zaman birde ağrın daha doğrusu agrı esiğin dayanılmaz bir halde mi

Yokk senayimm yaa bide.pskolojim aşırı bozuk herşeye ağlar oldum bebeğimi bulmuşken kaybetmek istemiyorum hep bu düşünce var kafamda ayrıca herkes den içi sirada.bizden uzak olsun bugün bi hamile bi arkadaşımın kötü haberini aldım Rabbimiz yardımcısı olsun bize de yaşatmasin böyle acılar

cnım benim Allah korusun cokk geçmiş olsun arkadasın iicn ALLAH SABIR VERSİNNN ama lütfen kotu dusunup bebeğini kotu etkileme rica ediyorum senden annesi yazıkkk minnacık bi can cok etkilenir aman haa dusuncelirnden annesi bebeginn iiyi ve seninle once Allah sonra sana emanet bak bndede bazen oyle oluyor pencereyi acıyorum sevdiğim seylerden yiyorum müzik açıp kafamı dağıtıyorum..duygusal bir donemdeyiz ister istemez korkularımız oluyor ve buna engel olamıyoruz..olsun kotu dusunceler gelse bile sen iyiye yor..lütfen üzülme bebeginide uzme olur mu tatlım benim konuşmak istediğin mesaj olur mu

Öyle de Rabbimiz korkusunu kaldırsın ins hayırlısıyla bebegimizi dünyaya getirip büyütmeyi de nasip eylesin ins.. Ayy şenay im sanailk yazdigimda bebisim yoktu bile Rabbimiz büyük ins yardım eylerr güzellikler sunar önümüze.. Bi de akıntımda azalma var sadece sabahları oluyor ondan sonrakilerde damla damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…