Hamileler ve doğum yapanlar Yardımınıza ihtiyacım var :(

Bayanpimpirik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1
0
1
Hanımlar Günaydın kaç gündür uykularm kaçıyor tecrubelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var şu an 27+3 hamileyim meslegimden dolayi doğuda yaşıyorum ilk etapta burda doğum yapmayı düşünüyordum sonra memlekete gitmeye karar verdim ama eşim beni 35. Haftamdan önce memlekete goturemez ve orda doğum yaparsam doğum sonrası 15 gün kalabilirim sonra yine yola çıkmak zorundayız doğudaki doktoruma güveniyorum spinal sezeryandan yana ama bi yanımda memlekete gitmek istiyo gidersem sorun yaşarım diye korkuyorum yolda ya sancı tutarsa vs diye lütfen bana söyleyin siz olsanız 35. Haftada 7 saatlik bi araba yolculuğu yapar mıydınız bebeği 15 günlükken yola çıkarır mıydınız spinal sezeryan olur muydunuz lütfen yardimmmm

Eğer mecbur gideceksen önce muayene ol durumuna baktır .. doğum sinsi birşey değil herşey yolunda ise yolda doğurmazsn merak etme :) doğumdan sonra dönüş olarak dusunursem mecbursam dönerdim çocuğu rahat ettirdikten sonra ve emzirme alt alma işlemi kolay olacaksa özel araç varsa gidr dönerdim ama sen bana uyma tabi önce doktora git muayene ol hiçbir sorun yoksa Allah'a emanet et kendini

Giderken Sık sık mola verirsiniz biraz yürüyüp rahatlarsın. Düşük tehlikesi yoksa yolculuk yasak değil bildiğim kadarıyla ama tabiki doktoruna danışman gerekecektir. 15 günde iyileşirsin ağrın sancın kalmaz zaten ben de 20 gün sonra evime gelmiştim çok rahat her işimi yaptım.

Benim şahsi fikrim; yapmazdım. Doğuma az kaldığı vs için değil, olumsuz deneyimimden ötürü (ilk gebeliğim uzun yol nedeniyle pıhtılaşmadan ötürü bitti). Ha yok dersen onu yaşamamış varsay, herhalde giderdim. Ama tabii öncelikle doktorunun ne diyeceği önemli.

Çok geçmiş olsun.Allah sabır versin.Kaçıncı haftada çıkmıştınız yolculuğa?Benm de konu sahibiyle tam olarak aynı durumum var.35. Hafta 2 günde 1400 km yol

Çok geçmiş olsun.Allah sabır versin.Kaçıncı haftada çıkmıştınız yolculuğa?Benm de konu sahibiyle tam olarak aynı durumum var.35. Hafta 2 günde 1400 km yol

Benim daha yeniydi o zaman, minikti yani baya. Çevremde de öyle harıl harıl gezen çok insan var :) çok şükür hiçbirinden olumsuz bir şey duymadım. Herhangi bir sağlık problemi vs yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama yolculuğun kalitesi çok önemli, bol molalı ve yürüyüşlü olmalı. Yani anne ne kadar hareket ederse o kadar iyi.

Teşekkür ederim canm cevabın için.Doktoruma da soracağım.Hem eşimle birlikte arabayla gitmek istiyorum hem yolculuktan tedirgin oluyorum.Araba olmazsa uçakla gideceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…