Hamileler ve hamile adayları müjdeyi eşinize nasıl vermeyi düşünüyorsunuz? :)))

mrssoydas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
1.607
1.996
158
İzmir
merhabalar öncelikle hepinize sağlıklı bebişler diliyorum..

ben çalışmalara yeni başladım ve bi bebeğim olmasını çok istiyorum.. hep onunla ilgili hayaller kuruyorum; nasıl beslerim, altını nasıl değiştiririm, neler giydiririm, ilk kelimesi ne olur, kime benzer vs. vs. amaaaa bir de kocama nasıl söylerim hp onu kuruyorum kafamda :) kısa yoldan net bir şekilde söylemeye karar verdim (inşallah o günü de görürüm)

anlatıyorum;
eşim işten geliyor, üzerini değiştiriyor ve elini yüzünü yıkamak üzere banyoya gidiyor.. kafasını bir kaldıyor ki, aynada kırmızı rujla yazılmış "HAMİLEYİM :)" yazısı.. (o ruju temizlemeyi göze alıyorum tabii ki:) ) bu sırada ben de kapıyı gören uzak bir köşeden onu izliyor hatta mümkünse fotoğrafını çekiyor oluyorummmm :))))

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu... amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..

hadi bakalım sıra sizde, paylaşımlarınızı merakla bekliyorum :)

cnım rabbım bır an ewwel hayırlısıyla dılegını nasıp etsın ınsallah bende dusuncemı yazayım o wakıt

tabı o an degısır mı bılemem ama :) Ben esımden once ewe gemıs oluorum we o geldıgınde ıstınaı bı durum olmadıysa sofra hazırlanmıs oluor her zamana ctıgım ıkı serwıse ekstra mınık tbaklardan olusan bı seerwıs daha acamyı dusunuyorum we bunun karsısında bu serwısın kıme aıt oldugunu sorucak elbette bede ona mısafırımızın gelecegını ancak bıraz uzun yoldan oldugu ıcın bı 8 9 ay kadar beklemeız gerektıgını solemeyı dusunuyorum ... rabbım ısteyen kımseyı karsılıksız bırakmasın bır an once ewlatlarımızın bedenımızde oldugu haberını alalım ınsallah

:1::1::1: çok iyiymiş canım yaa :)
inşallah kısa zamanda gerçekleştiririz düşlerimizi kucağımız boş kalmasın inşallahhhh

Bir sinemada görmüstüm ultrason resmini resim cercevesine koyup paket yapip hediye vermisti cok etkilenmistim bende yapcaktim dayanamadim söyledim hemen :)

ben çalışmalara yeni başladım ve bi bebeğim olmasını çok istiyorum.. hep onunla ilgili hayaller kuruyorum; nasıl beslerim, altını nasıl değiştiririm, neler giydiririm, ilk kelimesi ne olur, kime benzer vs. vs. amaaaa bir de kocama nasıl söylerim hp onu kuruyorum kafamda :) kısa yoldan net bir şekilde söylemeye karar verdim (inşallah o günü de görürüm)

anlatıyorum;
eşim işten geliyor, üzerini değiştiriyor ve elini yüzünü yıkamak üzere banyoya gidiyor.. kafasını bir kaldıyor ki, aynada kırmızı rujla yazılmış "HAMİLEYİM :)" yazısı.. (o ruju temizlemeyi göze alıyorum tabii ki:) ) bu sırada ben de kapıyı gören uzak bir köşeden onu izliyor hatta mümkünse fotoğrafını çekiyor oluyorummmm :))))

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu... amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..

Merhaba Canım

Ben Hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşkındım. Eşime haber vermeden bir arkadaşımla kan testi yaptırmaya gitmiştim eşimede dışarı çıktım dedim. Bu beni arıyo geliyorum diye sürekli oyalıyorum çünkü o arada kan testi sonucumun çıkmasını bekliyodum. Tabi bu bekleye bekleye sinir küpü olmuş. Bi gittim yanına misafirliğe gidecektik yolun ortasında bekliyo. Ben ona sarılıyorum o bana kızıyo felan. O anda baba oluyosun dedim. Kızgınlık, sevinç hepsi karıştı neye uğradığını şaşırdı. O an olayı toparlamak için söylemekten başka çarem yoktu. Bende öncesinde hamile olsam nasıl söylerim diye düşünürdüm ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı. Tabi sonrasında maalesef bebeğimizin kalp atışları durdu ve kürtajla aldılar. Şimdi yeniden bir bebişim olması için bekliyorum. Bu defa ne yaparım nasıl söylerim hiç bilmiyorum. Sanırım yine tahmin ettiğimden daha farklı olur.

Merhaba Canım

Ben Hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşkındım. Eşime haber vermeden bir arkadaşımla kan testi yaptırmaya gitmiştim eşimede dışarı çıktım dedim. Bu beni arıyo geliyorum diye sürekli oyalıyorum çünkü o arada kan testi sonucumun çıkmasını bekliyodum. Tabi bu bekleye bekleye sinir küpü olmuş. Bi gittim yanına misafirliğe gidecektik yolun ortasında bekliyo. Ben ona sarılıyorum o bana kızıyo felan. O anda baba oluyosun dedim. Kızgınlık, sevinç hepsi karıştı neye uğradığını şaşırdı. O an olayı toparlamak için söylemekten başka çarem yoktu. Bende öncesinde hamile olsam nasıl söylerim diye düşünürdüm ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı. Tabi sonrasında maalesef bebeğimizin kalp atışları durdu ve kürtajla aldılar. Şimdi yeniden bir bebişim olması için bekliyorum. Bu defa ne yaparım nasıl söylerim hiç bilmiyorum. Sanırım yine tahmin ettiğimden daha farklı olur.

çok üzüldüm canım.. ama her gün yeni umut demek sonuçta.. çok iyi bir anne olursun eminim, yakın zamanda güzel haberlerini alırız gibime geliyor ;) bu sefer mutluluğunuz kesintisiz olur inşallahh Allah gönlüne göre versin...

çok üzüldüm canım.. ama her gün yeni umut demek sonuçta.. çok iyi bir anne olursun eminim, yakın zamanda güzel haberlerini alırız gibime geliyor ;) bu sefer mutluluğunuz kesintisiz olur inşallahh Allah gönlüne göre versin...

Sağol canım inşAllah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruzda o zamanda yine bu başlık altında toplanırız. Ben eşime şöyle haber verdim, tepkisi bu oldu diye onları konuşuruz.

Sağol canım inşAllah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruzda o zamanda yine bu başlık altında toplanırız. Ben eşime şöyle haber verdim, tepkisi bu oldu diye onları konuşuruz.

canım cok gecmıs olsun cok uzuldum ama hepımızın bı derdı var bu sıpacıklar yuzunden ınsallah sende bızde en kısa zamanda bu mujdelı haberı werebılmek ıstee hazırola gecerızz

Ayyyy eski konumu buldum :KK200::KK200::KK200: o zamanlar nasıl veririm diye düşündüğüm müjdem eşimin Doğum gününe yakın olunca 20 kişilik bir grupla kutlama sırasında söyledim :rapci: daha doğrusu söylemedim, hediye paketinden ‘arabada bebek var’ yazısı çıkınca alkışlar içinde anlasın diye bekledim :KK70::KK70:

Şimdi ikinci bebek için çalışmalara başlamışken, belki ilk düşündüğümü yaparım :KK6::KK37:

anlatıyorum;

Valla ben bi sürü çok güzel planlar yaptım ama heyecandan yapamadım eşim geldi koltuğa ben de yanına gittim benim mide ülserim var iyi bi Dr arıyordu sarıldım ve midem ulserden dolayı kötü olmamış dedim neden olmuş dedi öptüm hamileyim dedim öyle oldu hiç düşündüğüm gibi olmadı ama her anı ayrı güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu anı bu anın mutluluğunu ve ailecek güpgüzel anılar diliyorum herkese

anlatıyorum;

Bende müjdeyi eşimin dogum gününde verdim sabah kalktım test yaptım pozıtifi görünce sok oldum aksama da dogum gününü kutlucaktık büyük sürpriz oldu tabi duyunca

Bende müjdeyi eşimin dogum gününde verdim sabah kalktım test yaptım pozıtifi görünce sok oldum aksama da dogum gününü kutlucaktık büyük sürpriz oldu tabi duyunca
Yaaa Harika dimi :KK36: ben de bazen durup durup videoyu izlerim, arkadaşlar çekmişlerdi o anı :KK6: sağlıkla kucağına da al inşallah :dua:

Back
X