Hamileler ve Uyku Problemi-Gerginlik-Rüya sorunları

hayatrengarenk

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
63
3
6
Edirne
merhaba arkadaşlar.
2 aylık hamileyim. Son 1 haftadır da mide bulantılarım var. rahatsız edici boyuta ulaştı maalesef

yalnız ilk zamanlardan beri süregelen başka bir problemim var ki o da da rahatsız edici boyutta. sabahlar kabusum oldu. zira akşam yatıyorum. gayet huzurlu sakin ama sabahları gergin, mutsuz ve huzursuz uyanıyorum. rüyalarım da saçma sapan şeyler görüyorum. hatta çoğu kez ne gördüğümü bile bilmiyorum. ama gergin olduğuma göre pek de iyi şeyler görmediğim kesin. zaten 5.30-6 civarı mutlaka uyanıyorum tuvalet ihtiyacımdan dolayı. sonra doğru düzgün uyku yok. mide bulantım başlıyor... çubuk kraker imdadıma yetişiyor. bazen de güne sıvı kusarak başlıyorum.

merak ettim bu türlü bir sorun yaşayan var mı? yani sabahları rahat uyanıyor musunuz? rüya problemleriniz var mı?:44:
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

dua ile kalın...

sevgiler.

hayırlı olsun bebişin :) saglıkla gelır ınsallah
vallahı benım hamılelıgımde hıcboyle seyler olmadı ne bulantı ne uykusuzluk ne agrı sızı maşallah
24 hftdn sonra benm uuyku problemım basladı cunkı gobıs ve bebıs ıyıce buyudu sırt ustu uyuyamıyorum artık
dönemıyorum rahat rahat
2 saate bır uyanıyorum zaten sureklı tuvalet ıhtıyacım olmaya basladı benımde
ruya göremedım yanı rahatsız edıcı boyutta gecmıyor benım hamılelıgım ama kısıden kısıye fark edıyo tabıkıde

Slm sonunda kendim gibi birini buldm :) bende aynı böleyim işte tek fark aşırı bulantım olmuyo en az üç kerek gece kalkarım tuvalete giderim su içerim ve dediğin gibi saçma sapan rüyalar görüyorm uyanıyorm çok mutsuz aşırı sinirli stresli canım hiç bişry yapmak istemiyo ruh halim berbat ölü gibi dolaşıyorm ne zaman geçer bu halimiz acaba

Bende bu sekildeydim canim diğer gebeliklerimde ve iki düşük 1 erken doğum yaptım Anneannem bana bi dua yazdırdı coookkk şükür bu hamileligimde saçma rüyalar ve korkunç kabuslar görmüyorum. Yatmadan önce 3 ihlas 3fatiha 3ayetel kursu 3felak 3nas oku inşallah geçer

Ben yeni oldum..3 ayın içindeyim hamileyim aynı sorunlar bendede var.surekli huzursuzum bu durumdan artık rüya gormek istemiyorum mide bulantım kabus oldu

Ben yeni oldum..3 ayın içindeyim hamileyim aynı sorunlar bendede var.surekli huzursuzum bu durumdan artık rüya görmek istemiyorum mide bulantım kabus oldu

sana da geçmiş olsun. inşallah düzelir canım. ben daha iyiyim çok şükür.sadece sabah idrardan sonra bir bulantı yaşıyorum. zaten kusamıyorum da o saatte mide boş olduğu için.:) çok şükür daha iyiyim.

Bende ayni şeyleri yaşıyorum tek fark eskiye göre mide bulantim hafifledi 14haftalik oldu bugun ondandr. Ama ruyalarm ayni devam ediyor o kadar sacmaki bazen bilinç altima küfür ediyorum bu nasil bisey diye zombilerle savasmalarmi dersiniz kocami baska kadinlarla basmakmi ya daha yazmaktan utandigim iğrenclikler.. sabah uyaninca haliyle huzursuz oluyorum cunku ruyalar okadar yoruyorki uykumuda alamiyorum Annem hamilelik te olur böyle şeyler diyor. Kizlar bide bana cok karabasan geliyor kocam kılığında ama bi dua yaptırdim şimdi cok şükür yok eskiden cok korkardim şimdi korkum azaldı. Bir benmi hamileliği böyle yaşıyorum diyorum çevremdeki hamileler okadar rahatki sanki hamile değiller bende bi kadin hamileliginde ne yasarsa o mevcut ( tabiki yinede cok şükür Allah sağlıklı hayirli evlat versin çekeriz ne yapalim hersey minik eller icin :)

Ayni sorun bende var 9 haftalik hamileyim hep geceleri korkarak sicrayarak uyanirim esim erken kalkip ise gidiyor o gittikten snra yanliz kaliyorum ve uyuyamiyorum btn gun evin icinde sersem gibi dolasiyorum hic bisey yapmak istemiyorum bu durum ne zmn gecer bilmiyorum ama bir an once bitsin istiyorum

Bendeki uykusuzluk daha bir değişik kızlar ben 15.haftami yeni bitirdim, gece sabaha kadar uyuyamiyorum sürekli wc ye git, elimde ayağımda yanmalar, kramplar bu şekilde sabahliyorum sonra aksama kadar bildiginiz ölü gibi uyuyorum, uyumayip dirensem midem bulanıyor basim dönüyor bu şekilde psıkolojım de bozuluyor tabi, sürekli farklı yöntemler deniyorum ancak henuz basarili olamadım malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…