Hamileler veya deneyimli olanlar bakabilir mi?

Diğer bebegimin kalp atışını 6. Haftada duymuştum ama çok yavaştı. Sonrada durdu zaten . Doktor otopsi yapmanın çok bir faydası olmayacağını söylemişti. ( doktorum ızmirin en iyi profosölerinden birisi. )
Riskli bir hamileligim olduğu için ben her hafta kontrole gidiyorum . Hatta bazen 3 günde bir bile gittiğim oldu ilk hamileligim de kizlar ayrıca benim özel bir dururumum var tam 1 yıl önce yumurtalik kanser geçirdim ve uzun süre kemoterapi radyoterapi aldım ona rağmen tek yumurtalikla hamile kaldım. Şuanda sadece sol yumurtaligim var onuda doğumda alacaklar çünkü ondada sorun var ; ( yani bu benim son şansım Rabbim hepimizin bebislerini sağlıcakla kucağımiza almak nasip etsin inşallah .
Birbirimizi dua edelim kimin duasınının kabul olacağı belli olmaz çok tsk ederim.
dua edecegim canim Allahin izniyle saglikli hayirli bir bebegin olur..aklina olumsuz seyler getirme keyfini cikar...

Kizlar meraba . Bilenler vardır . Şubat ayında 9 haftalik hamileligim bebegimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı. Şuan yeniden 6 haftalik hamileyim cuma günü kalp atışları için gidecegiz. Benim çok korkularım var benim gibi bebeğinin kalbi durup kürtaj olduktan sonra hamile kalan oldu mu olduysa eğer hamileliğiniz nasıl geçti. Benim ara ara pembe lekelenmem oluyor ve cok karın kasik bel ağrım var. Progestan kullanıyorum. Denyimlerinizi yazarsanız sevinirim çok tesekkürler.

2 cocugum var ikisindede 9ay kanamam oldu. Hamileliklerim guzel gecmiyo :KK43:

eşiniz gittimi dr ye peki.bir arkadaşım bu şekilde üç düşük yaptı üzmek istemem seni ama.eşinin spermleri kalitesiz çıktı.her düşüklerindede senin gibi sölerdi hafif pembe akıntı kasık bel ağrısı gibi.

Back
X