Hamileler yardım edebilir mi acilll

Can Elif

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
125
35
18
33
Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim? Ancak hamile olmadan önce 56 kiloydum. İlerleyen sureçte 52 ye kadar dustum şuan ise 57 kiloyum sizce bu normal mi? Sizin hamileliğini nasıl bir geçiyor lütfen acill

Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim? Ancak hamile olmadan önce 56 kiloydum. İlerleyen sureçte 52 ye kadar dustum şuan ise 57 kiloyum sizce bu normal mi? Sizin hamileliğini nasıl bir geçiyor lütfen acill
kusman çokmu oldu hamileliğinin ilk başlarında

canım bende 15. haftamdayım 2 kılo verdım. bizim kilo almamız vermemiz bebeği hiç etkilemıyo korkma.

özlem sendeki çok normal ilk aylarda olduğu için ama elif 20 haftalık ve bebek büyüdü artık elif sen doktora gittiğinde bebğinin kilosuna baktır kaç kilo normalmi kilosu diye normal derse sorun yok

özlem sendeki çok normal ilk aylarda olduğu için ama elif 20 haftalık ve bebek büyüdü artık elif sen doktora gittiğinde bebğinin kilosuna baktır kaç kilo normalmi kilosu diye normal derse sorun yok
20 haftalık hamıle ve 1 kılo almıs olması kötü değil ki ? bana doktorum hamılelıgın boyunca hiç kılo alma cok daha ıyı olur senın ve bebeğin için hersey dedi.

Evt canim oyuzden hic takma kafana bebeginin gelisimi kilosu iyiyse sorun yok benim bebegim bu kiloma gore 4.300 gram dogdu

Doktora ne zaman sorsam herşey yolunda diyor boyu kilosu vs . Ama ne bilim korkuyor insan
Mide bulantısı iştahsızlık yaşadım ama bir hafta çektim sadece sonra normal oldu herşey. Daha sonra da kum falan döktüm anlayacağınız kızım biraz nazlı çıktı. Ama sağlıklı olsunda varsın almayayim kilo

İlk beş aya kadar kilo verebilirsin, kusarsın ya da psikolojik olarak hazır değilsindir, bunlar normal. Zaten altıncı ayından sonra kilo almaya başlarsın ama en önemlisi bebeğinin kilosu. Bebeğin kilosu ayına göreyse kendi kilonu boşver

Ay şunu da söyleyeyim, için rahat etsin, çevrendekiler ay bu bebek zayıf kalacak diye moralini bozacak, hiç sallama onları, bebeğin doğduğunda zayıf olması şu açıdan sorun olur sadece, yağ dokusu olmadığı için çok çabuk üşür. Yoksa bebeğin kilosu çok sorun olmuyor. Düşünsene ikizler 1000 gram 1500 gram doğuyor?..

Tamam canım tesekkur ederim. :)

Cevredekilerin söyledikleri pek umrumda değil canım her insan nasıl aynı değilse her bebek de aynı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…