Hamileler yardım edebilir mi acilll

Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim? Ancak hamile olmadan önce 56 kiloydum. İlerleyen sureçte 52 ye kadar dustum şuan ise 57 kiloyum sizce bu normal mi? Sizin hamileliğini nasıl bir geçiyor lütfen acill
Bende gebelgmn. Başlarında bi alip bi veriyordum normaldir böyle olması demsti doktorum bebeğe sikinti olmaz yani merak etme

Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim? Ancak hamile olmadan önce 56 kiloydum. İlerleyen sureçte 52 ye kadar dustum şuan ise 57 kiloyum sizce bu normal mi? Sizin hamileliğini nasıl bir geçiyor lütfen acill
Ben 53 kiloydum hamile kaldığım da şimdi 16 haftalık hamileyim ve bugün tartildim 59.90 gram olmusim bebeğimse 125 gram olmuş ikimiz bir kilo alıp gidiyoruz bakalım :)

Bnde hamile kaldigimda 71 kikoydum.6 aylik oldugunda 65 e dustum ve simdi 9 aylk 72 kiloyum.normal bu

Bende 19. Haftada 1kilo aldım sadece doktora da sordum daha yeni , almana gerek yok normali bu bebek zaten küçücük kilo ona gitmiyor o beslenir 6. aydan sonra alacaksın dedi bebegin gelişimede bakıyor tabiki. Ki gelişim yavaş bile gitse anneye kilo al demiyor çocugu besleyecek şeyler kuru meyveler fındık ceviz badem muz gibi saglıklı şeyler atıştırmayı öneriyorlar oda anneye değil bebege kilo yapıyor ideal olanı bu :)

19+2 yim canim 56 kiloyum bnde iki kilo bile almadim once doktor hic almamissin diger aya gore yemiyomusun dedi bebege bakti bebek gayet iyi bu sekilde devam dedi.keske hic almasam :) bebek iyi olsunda

19+2 yim canim 56 kiloyum bnde iki kilo bile almadim once doktor hic almamissin diger aya gore yemiyomusun dedi bebege bakti bebek gayet iyi bu sekilde devam dedi.keske hic almasam :) bebek iyi olsunda
Ben aldım canım şuan 58 kilo oldum :) kontrole de 27 sinde gidicem

Herkesin bünyesi farklı bebek gelişimi öncelikli olan o iyi gittikten sonra anne alsada olur almasa da . alınan da veriliyor nolacak , arkadaşım 20kilo aldıydı 5 aylık bebegi hepsini verdi doğumdan sonra 5 ayda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…