Hamileler yardımcı olur musunuz

Feslegen20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
730
246
33
32
merhaba bayanlar ben 8 haftalık hamileyim kime anlatsam anlamıyor lütfen yaşayan varsa yardımcı olabilir mi midem yanıyor ama sorun o değil boğazıma sanki birşey kaçmış boğazım tıkanmış gibi bir durum yaşıyorum ve tıkanma hissi olan yerde çok fena yanıyor cayır cayır yanıyor hatta birşey yiyemiyorum devamlı o his nedeni ile kusuyorum iki güne bir gücüm kalmıyor kusmaktan hastaneye götürüyor eşim serum takılıyor ama ne serum ne gaviscon ne rennie duo hiç birinin bana faydası yok bu boğazımda hissettiğim her neyse kimse anlamıyor ve hiç birşey geçirmiyor lütfen böyle bir durum geçiren ve rahatlatıcı bir yolunu bilen varsa Allah rızası için yazsın çok zor durumdayım

Reflü olmuşsun canım sen bende de öyle. Maden suyu iç böyle durumlarda bir de yastığını yüksek tut yatarken fazla yastık koy. Yemekten sonra da hemen uzanmamaya çalış . Asitli şeyler tüketme yağlı yeme çorba içmeye çalış. Geçmiş olsun

Çarpıntınız oluyor mu? Ben merdiven çıksam yada 5 dk yürüsem nefes nefese kalırdım. Ara sıra da boğazım kitlenirdi bırakın su içmeyi nefes alamazdım öksüre öğüre anca geçerdi. Taşikardim varmış meğerse. Ben astımdan şüphelenip gittim kalbin çok hızlı diyip kardiyolojiye yönlendirdiler. Şimdi ilaç kullanıyorum ve bu hislerde 100 de 90 gerileme oldu. Bir dahiliye muayenesi olun derim

Oy... Çok erken başlamış reflü. Ayva, elma, armut, leblebi, dondurma, ılık süt bunlar bazen iyi gelebiliyor ama kısa süreli.
Doktoruna söylersen gaviscon verecektir, tam anlamıyla rahatlatan şey kesinlikle gaviscon.

Malesef hiç mi hiç yaramıyor ne gaviscon ne rennie duo 12 haftaya kadar dayan deri doktorum böyle devam ederse serumlarla devam edicez

Malesef hiç mi hiç yaramıyor ne gaviscon ne rennie duo 12 haftaya kadar dayan deri doktorum böyle devam ederse serumlarla devam edicez
Çok zor ya Allah yardımcın olsun. Baharatlı ve asit yapan şeyler yeme, domates, portakal suyu vs iyice azdırıyor. İnternetten Reflüsü olan insanların nasıl beslendiğine bak, ona göre ye.

Kızlar doktorum net bisey demedi beta hcg 28.34 çıktı ka c haftalık hamileyim ne zaman kese görünür karından mi görünür bilgilendirir misiniz

1 kasik karbonat yut ustune 1 bardak ilik su ic. Gecer hemen. Reflu olmussun
Asitli seylerden uzak dur soda kola gazoz gibi asit oranini arttirir.. haslanmis patates muz gibi seyler asiti alir. Yada karbonat gibi seyler baz oldugu icin asit baz dengesini duzenler.. bende de oluyor surekli karbonatla cozdumm..

Merhaba doktorun bana choriomon iki doz verdi kullanan varmi nasil kullaniliyor yardimci olabilecek bir anne adayi varmi sorarmisiniz

Eklentiler

• IMG_3534.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 32
7 aydir ayni seyleri cekiyorum maalesef cozumu sadece sut ben sut ictigimds rahatliyorum benim kusma olmuyordu ama hep migdem bogazim yandi maalesef.

Merhaba doktorun bana choriomon iki doz verdi kullanan varmi nasil kullaniliyor yardimci olabilecek bir anne adayi varmi sorarmisiniz
Hangi gunler kullanmani solemistir doktor sanirim karindan yapiliyo ben ilk defa oldugu icin saglik ocaginda yaptirmistim igneyi oldgunuz gunn ertesingunu iliski onerilir buyuk bi ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…