hamilelerin duası kabul olur derler benim gibi bebek hasreti çekenlere dua edebilir misiniz?

3535nededinsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
33
15
35
Allah rızası için dualarınıza benide bizleride katın. İsmim "Ayşe " tüm edilen dualar doğumda kolaylık bebekte sağlık olarak donsun yarabbim... Bizlere hamileliği bebeği, hamile arkadaşlarımıza bebeklerine kavuşmayı nasip eyle allahım. Aminnnnn

Allah rızası için dualarınıza benide bizleride katın. İsmim "Ayşe " tüm edilen dualar doğumda kolaylık bebekte sağlık olarak donsun yarabbim... Bizlere hamileliği bebeği, hamile arkadaşlarımıza bebeklerine kavuşmayı nasip eyle allahım. Aminnnnn

Amin canım benim. Ben de uzun uğraşlar sonucu 3. tüp bebek denemesiyle hamile kalan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve dualarımda sana da bol bol yer vereceğim. Allah'ım inşallah senin de gönlünün muradını tez zamanda verir.

Amin canım benim. Ben de uzun uğraşlar sonucu 3. tüp bebek denemesiyle hamile kalan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve dualarımda sana da bol bol yer vereceğim. Allah'ım inşallah senin de gönlünün muradını tez zamanda verir.
Allah binlerce kez razı olsun... Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Aysecim ayetel kursi okudum sana tavsiyem 4444 oku 've 41 yasin oku 41 gun allahin izniyle ins En kisa zamanda gelir bebegin

Aysecim Allah'ım hayirlisiyla dogru zamanda cok bekletmeden kucagini doldursun inşallah canım benim sen de dua et kendini bunaltmadan sabirla bekle olur mu Allah'ım duyar dualarini insalla

Ayşecim ne zamandır aklımdasın yazamadım bir türlü. Muradına erebildin mi? Ben doğum yaptım ama inan hala her yasin okuyuşumda senin için dua ediyorum.

X