Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bu belirtilerin neredeyse hepsi bende de var adetime 5-6 gün falan var inşallah hamileyimdir RAbbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallahkızlar bugün kan testinde hamile olduğum kesinleşti,benim belirtilerimi de yazayım,
1-bel ağrısı
2-kasıklarda batmalar
3-göğüslerde şişlik ve ağrı
4-ağızda aşırı kuruluk
5-iştah artışı
6-yorgunluk,halsizlik
7-su gibi akıntının olması
8-aşırı duygu değişimleri aynı adet belirtilerine benziyor yani
mrb arkadaslar aranıza yenı katıldım 5 gunluk bir gecıkmem var 2 gun gecıktıgınde erken gebelik testı yaptım sunuc negatifti 5.gun tekrar normal gebelik testi yaptım ama yine negatif cıktı...kan testindede negatif cıkmasından korktugum icin biraz daha beklemek istiyorum varsa eger zaten adet olmam..ama cokta merak ediyorum benim belirtilerim sunlar goguslerde siskinlik ve sızı uclardA BUYUME ve adet agrısı olmaması(cok nadir arada bir yoklayıp geciyor)adet bitiminden 15 gun sonrada kahverengı bir kac damla lekelenme...cok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim..:)
yaa bu belirtilerin neredeyse hepsi bende de var adetime 5-6 gün falan var inşallah hamileyimdir RAbbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah
test yaptın mı baharcan
hayır henüz yapmadım bi yandan yapmak istiyorum bi yandan korkuyorum negatif çıkar diyebide idrar testinde belli olrmu ki şimdiden bilgin varmı daha erkenmi yoksa 3 gün var adetime
yaa bu belirtilerin neredeyse hepsi bende de var adetime 5-6 gün falan var inşallah hamileyimdir RAbbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah
canım early testler 4 gün kala %99 sonuc veriyor yazıo. ben yapıcam yaa negatif cıkarsa da cıksın zaten benim eşim bi hafta önce gitti gec döllenme olamam o yuzden yumurtlama döneminde kaldıysan 4 gün kala idrarda da cıkar bence.
anladım canım ben yarın yapayım o zaman bi dediğin gibi negatif çıkarsa da yapacak bişey yok artık bidahaki ayı bekleyeceğiz early test nedir ilk kez duydum
ben de yapacam yazalım canım sonucu ama negatifse üzülmek yok
early işte erken test canım adete 4 gün kala olandan deyince verıolar fortest ya da prodüktör iyi demişlerdi.
ben de yapacam yazalım canım sonucu ama negatifse üzülmek yok
early işte erken test canım adete 4 gün kala olandan deyince verıolar fortest ya da prodüktör iyi demişlerdi.
yapalım bakalım yazalım sonucumuzu inşallah üzücü bi sonuç olmaz :):18: ayy çok heyecanlandım bak şimdi :)
stresss yokkkk :))) ne zamandır denıosun canım sen? benim daha ilk
benimde ilk 2 buçuk aylık evliyim 1 ay hap kullandım 2. ayenfeksiyon kapmışım doktor yasakladı bu ay denedik bakalım Rabbim nasip eder inşallah bize ve tüm isteyenlere
valla herseyimiz benzıo canım :) hadi bakalım aksam alıcam ben sen de yaz bekliyorum
hadi bakalım ikimizde anne adayı oluruz inşallah bu ay bende akşam iş çıkışı alıp yarın sabah yaparım bakalım hayırlısı :)