valla herseyimiz benzıo canım :) hadi bakalım aksam alıcam ben sen de yaz bekliyorum
günaydın canım ben testi yaptım ama hiç bişey anlamadım negatifmi pozitifmi silik gibi biraz tekrarlamam gerekiyor sanırım umarım sende güzel haberler vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla herseyimiz benzıo canım :) hadi bakalım aksam alıcam ben sen de yaz bekliyorum
günaydın canım ben testi yaptım ama hiç bişey anlamadım negatifmi pozitifmi silik gibi biraz tekrarlamam gerekiyor sanırım umarım sende güzel haberler vardır
gunaydın....
![]()
early testten daha önce anlamamız mümkün değilmi sonraki gün falan,early early test yok mu??
silik de cıksa hamilesiniz yazıo canım,
ben yaptım ama ben de düzgün yapamadım ya telaş yaptım biraz kapagını kapatın yazıomuş kapatmadım falan ama tek cizgi cıktı 1 hafta önce cift cizgi cıkmıştı amaann cok sinir bozucu bu idrar testleri. bekleyecem pzt hasta olmazsam doktora giderim cunku cok kasık agrım ve halsizliğim var. artık hamiş degilsem de hasta olsam da kurtulsam su agrıdan![]()
gunaydın....
![]()
İnşallah öyledir canım ikimiz içinde tüm bekleynler için de :) benimde çok sancım var aynı şekilde hayırlısıyla bi sonuçlansa acaba hamile olsak ne zamana kadar devam edecek bu sancılar
ya idrar testine cok güvenmeyin deseler de benim umudum kalmadı artık umutlarım 7 ay sonraya kaldı sanırım![]()
öyle düşünme umudunu yitirme canım olur inşallah Allahın izniyle neden 7 ay sonra
hastalandım ben canım
eşim askeri görevde yok 6 ay
Hayırlısı olsun canım bakarsın Rabbim bi mucize yaratır olur bişeyler Rabbim ol demiş ne olmamış ki...
evet canım hayırlı zamanda hayırlı evlat versin insallah hepimize, neyse senden umutluyum yaz bana![]()
amin inşallah canım teşekkür ederim desteğin için canım ben tedirginim ama yaa ne bileyim korkuyorum:18:
ozaman iyiymiş 10 gün olsunda kesin olsunnn...peki bu testin markası nedir?ilişkiden 5-7 gun sonra dogru sonuc verir dio canım bu early testin içinde, daha da erken zaten ne zaman öğrenecen aksam yaptım sabah tuttu mu olmuoyor malesef![]()
baktın mı canım ne durumdasın
Kızla ben de hamile olduğumu yeni öğrenenlerdenim. Bu sayfadan çok yararlandım benim de katkım olsun istedim.
1.Öncelikle şüpheli ilişkinin arkasından 3-4 gün bel ve kasık ağrım oldu.
2.Bel ve kasık ağrısı geçtikten sonra adet tarihine kadar aşırı derecede gazım oldu
3.Adetime 2-3 gün kala göğüslerim şişdi, yanıyordu, acıyordu ve davul gibi olmuştu.
4.Dehşet derecede saç dökülmem var ve cildim inanılmaz derecede kuruyor.
5.İştahım açıldı ve 2-3 kilo aldım.
6.Son 2 haftadır işyerinde çay içemiyordum, çay içtiğim an kusacak gibi oluyordum, mideme dokunuyordu.
Bu belirtilerin içinde beni hamile olduğuma en çok inandıran belirti göğüs ağrılarımdı. Çünkü benim adet tarihim yaklaştığında dahi göğüs ağrılarım ve şişliklerim olmazdı. Göğüs ağrısıyla ilgili ilk defa bir belirti yaşadığım için ben bu kez hamileyim dedim...
Kızla ben de hamile olduğumu yeni öğrenenlerdenim. Bu sayfadan çok yararlandım benim de katkım olsun istedim.
1.Öncelikle şüpheli ilişkinin arkasından 3-4 gün bel ve kasık ağrım oldu.
2.Bel ve kasık ağrısı geçtikten sonra adet tarihine kadar aşırı derecede gazım oldu
3.Adetime 2-3 gün kala göğüslerim şişdi, yanıyordu, acıyordu ve davul gibi olmuştu.
4.Dehşet derecede saç dökülmem var ve cildim inanılmaz derecede kuruyor.
5.İştahım açıldı ve 2-3 kilo aldım.
6.Son 2 haftadır işyerinde çay içemiyordum, çay içtiğim an kusacak gibi oluyordum, mideme dokunuyordu.
Bu belirtilerin içinde beni hamile olduğuma en çok inandıran belirti göğüs ağrılarımdı. Çünkü benim adet tarihim yaklaştığında dahi göğüs ağrılarım ve şişliklerim olmazdı. Göğüs ağrısıyla ilgili ilk defa bir belirti yaşadığım için ben bu kez hamileyim dedim...