Yapmadigimi kim soledi? Cantam hazirAynen öyle sağlıkla doğsunlarda eşya dediğin nedir kikendine alışveriş yap bence hastane için nacizane fikrim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadigimi kim soledi? Cantam hazirAynen öyle sağlıkla doğsunlarda eşya dediğin nedir kikendine alışveriş yap bence hastane için nacizane fikrim
Yok canım yapmadın demedim ki. Çantan tabikide hazır olsun nolur nolmazYapmadigimi kim soledi? Cantam hazir![]()
Yapmadim sandin amaYok canım yapmadın demedim ki. Çantan tabikide hazır olsun nolur nolmaz![]()
Oh mis ne güzel ben şimdilik keyfime bakıyorum. Hazırlığım yokYapmadim sandin amatabiisiii de yaptim benden kacar mi hic.. en sade haliyle hazir. 1-2 utulenecek seyler kaldi halledersem tamamdir.
Simdi zaman yavas geciyor gibi gelecek sana. Bana da oyleydi. Detayliya girip ciktiktan sonra bi hizlandi.. abaaavvvOh mis ne güzel ben şimdilik keyfime bakıyorum. Hazırlığım yok![]()
Olsun be tatlı telaşlar bunlar minik minik kıyafetler almışsındır şimdi çok tatlı ne güzelllSimdi zaman yavas geciyor gibi gelecek sana. Bana da oyleydi. Detayliya girip ciktiktan sonra bi hizlandi.. abaaavvvtutana ask olsun.
Evet. Tabii ki oyle. Herkese nasip olsn ins ^_^Olsun be tatlı telaşlar bunlar minik minik kıyafetler almışsındır şimdi çok tatlı ne güzelll♥
Yaa bende daha çatlak olmadı diye seviniyordum inşAllah olmaz yaA Azraaaa2906 burasi benim topigim. Sende hosgeldin.
30. Haftalardan itibaren hareketleri çıldırdı benimkinin. Bugun 31+0 olduk yani 32. Haftaya girdikten sonra sanki biraz yavasladi cunku yeri daralmaya basladi minigimin. Onun disinda su an en cok çatı ve kasik agrim oluyor onun disinda bi agri yada sizi hissetmiyorum cok sukur. Catlaklarim basladi bu arada yavastan. Himmm baska aklima bir sey gelmiyor.![]()
Ben sanirim 20. Haftadan beri vazelin kullaniyorum tatlim. Daha yeni yeni basladi catlamaya. Faydasi oluyomu bilmiyorum kuzenim onermisti.Yaa bende daha çatlak olmadı diye seviniyordum inşAllah olmaz ya
Hoşbuldum cnm