• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelige dair 🤍

ceyliceylan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaslar merhabalar 3 aydır esimle korumasız iliski yasıyoruz bebis istiyoruz💙 Normal giden bi regl döngüm var 30 günlük bi döngü ilk ay normal gecti 2.ay 6 gün gecikmeyle regl oldum en son 26 mart regl tarihim ama 15 nisan da leke geldi cok az sonra devamı olmadı bazı sorunlar yuzunden birlikteligimiz olamadı regl sonrası taa ki 12 nisana kadar yani 12 nisan iliski 15 nisan leke sizce var mı bir umut cok mu erken bilemedim size sormak istedim

Arkadaslar merhabalar 3 aydır esimle korumasız iliski yasıyoruz bebis istiyoruz💙 Normal giden bi regl döngüm var 30 günlük bi döngü ilk ay normal gecti 2.ay 6 gün gecikmeyle regl oldum en son 26 mart regl tarihim ama 15 nisan da leke geldi cok az sonra devamı olmadı bazı sorunlar yuzunden birlikteligimiz olamadı regl sonrası taa ki 12 nisana kadar yani 12 nisan iliski 15 nisan leke sizce var mı bir umut cok mu erken bilemedim size sormak istedim
seni ümitlendirmek istemem ama yerleşme kanaması olabilir erken gebelik testi yaptın mı

12 nisandaki ilişkiden dolayı 15 nisanda yerleşme kanaması olması çok düşük ihtimal. 12 nisanda döllenme olmuş olabilir tabiki.
Ama çok erken şuan. Gecikmeyi bekleyin doğru sonuç için..

Back
X