Doğuma Hazırlık Hamilelige dair

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Loresiima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
91
58
3
34
Kizlar merhaba.1 yillik evliyim artik yavastan dusunmeye basladik ama ben kendimi inanilmaz eksik hissediyorum.sizde de oldu mu ? Sürekli okumak tam tesekkullu hazir olmadan hamile kalmakta istemiyorum.

*sizlerden istedegim oncelikle kitap önerisi.nedir ne degildir en basindan sonuna kadar klavuz olabilecek kitabiniz var mi?
*gecen saglik ocagi degerlerim dusuk diye b12 demir ve folik asit verdi simdiden kullanman lazim goruyorum ki yeni evli sayilirsin b12 yaninda folik asitte aliyorum suan.

*Ankara'da hastane , doktor önerileriniz ve tecrubelerinizde benim icin cok onemli. yine anılarınızı,önerilerinizi,tecrubelerinizi bu baslik altinda paylasirsaniz cok sevinirim.

Kitapçılarda bu konuyla ilgili birçok kitap bulabilirsin canım.bilinclenmek istemen çok güzel.benim sana tavsiyem hamilelikten en az altı ay öncesinden dengeli ve sağlıklı beslenmeye başla,çok faydasını görürsün.vücudunu hamileliğe hazırla yani.ve mutlaka spor yap,kas oranını arttır.ayrica mutlaka diş kontrolüne git,hamile kaldığında dişlerinle ilgili bi problemin kalmamış olsun.bu dediklerimi dikkate alırsan hamileliğin çok daha rahat geçer.gerisi annelik içgüdüsüyle halloluyor zaten hiç merak etme.

Kitapçılarda bu konuyla ilgili birçok kitap bulabilirsin canım.bilinclenmek istemen çok güzel.benim sana tavsiyem hamilelikten en az altı ay öncesinden dengeli ve sağlıklı beslenmeye başla,çok faydasını görürsün.vücudunu hamileliğe hazırla yani.ve mutlaka spor yap,kas oranını arttır.ayrica mutlaka diş kontrolüne git,hamile kaldığında dişlerinle ilgili bi problemin kalmamış olsun.bu dediklerimi dikkate alırsan hamileliğin çok daha rahat geçer.gerisi annelik içgüdüsüyle halloluyor zaten hiç merak etme.
Cok tesekkur ediyorum.doktorlarda yonlendirir zaten sanirim.simdiden dikkt ediyorum soylediginiz gibi

Şerife Tortop çiçekleimiz solmasın her anne adayının hatta anne olmayanların bile okuması gereken bir kitap

Back
X