• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelige Dair

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35911012 link'inde actigim konuyu az cok biliyorsunuz arkadaslar. Simdi itiraf edecegim sey belki de dunyanin en sacma seyi. Ama insan caresiz kalinca sacmaliklardan bile medet umuyor galiba.

Esimi ne kadar salakca bir askla sevdigim asikar. Aramizda gecenler yukarida link'ini verdigim konu basliginda detaylica yazilmis cizilmis durumda. Ozellikle esimin ailesinin bizim birlikte olmamiza kesinlikle karsi duruslari, esimin ailesiyle benim aramda bir secim yapip onlari secmesine neden oldu.

Fakat esime gore tek bir mucize bizim kurtulusumuz olabilirdi: hamile kalmam!

E ben vajinismusum ve hala hic iliskiye giremedim.

Surtunme yoluyla iliski kurarak bu durumu olusturmaya calistik. Yumurtlama zamanlarina kadar hesaplayarak...

Tam gulunecek trajikomik bir zavallilik bu, biliyorum.

Bakireyim, iliskiye giremedim ama acaba hamile kalabilir miyim diye dusunurken buluyorum kendimi.

Esim de bir umut...

Her gun kendimi kontrol ederken ve dualar ederken yakaliyorum.

Daha kadin olamamisken anne olmaya calisiyorum.

Esimle gorusmeyi de kestik. Oyle birkac defayla ve tam olarak iliskiye girmeden hamile kalabilecegime inanmam alabildigine tuhaf ama inanmak istiyorum resmen.

Boyle ornekler de okudum.

Simdi bu durumumu kotuleyen yorumlar da olacaktir illa ki. Normal. Sacma bulmasam sessizce beklerdim. Buralarda itiraf derdinde olmazdim.

Cok zavalliyim.

Bana Allah yeter...

Canim benim uzulme vajinismusu bende yasadim egzersiz yaptinmi??ben Sukurler olsun YUCE RABBIMIN IZNILE YENDIM RABBIM SANADA bu sorunu yasayan her kadina yardim eder insallah..

Canım inan bana bunları okurken sende kendimi gördüm sanki ama tek farkımız bizim yani hem eşimin ailesi hemde kendi ailemle ilgili hiç sorunumuz yok benim sorunum vajinismus ben eskiden bacaklarımı kasar açamazdım bile, burada (KK) da vajili arkadaşlarımı görünce nasıl yendiklerini kendime cesaret geldi parmak yöntemiyle çözer gibi oldum eşim ile ilk defa bu kadar yakın olduğumu gördüm içime 1,5 2 cm kadar alabildim ama devamı getiremedim getiremiyorum da :14: Allah a şükürler olsun ki anlayışlı eşim var bir kez olsun bana ağzını açıp tek laf etmedi, ama artık çocuk istiyoruz ikimizde geçen o kadar tuhaflaştım ki tam birleşme olmadan yumurtlama günlerimi hesaplar oldum tam yumurtlama günümde eşim içime boşalırsa hamile kalabilirim diye düşüncelere verdim kendimi :26: yumurtlama günü tam bir birleşme olmasa da eşim ile içime boşaldı, dört gözle adet olacağım günü bekledim durdum adet günüm geldi adet olmadım sabırla bekledim daha da geçsin test için erken diye ikinci gün geldi yine olmadım adet umutlandım göğüs uçlarım çok hafif acıyordu göğüslerim taş gibi olmuştu ilk defa bu kadar değişiklilkler fark ettim umutlandım sevindim her gün kendimi dua ederken buldum, 3 gün geldi dedim bugünde adet olmazsam eğer test alacağım sabah kalktım baktım hafif bir pembelik tamamen bir hüsran oldu benim için adet oldum :14: biliyorum bizim ki kendimizi kandırmak ama umut işte fakirin ekmeği nasıl olacak gerçekten bilmiyorum :14:

Siz yine biraz basarmissiniz, ben kesinlikle hicbir sey yapamiyorum.

Ve o halimizle cocuk yapmaya calistik bir umut.

Simdi ayriyiz ve birbirimize itiraf edemesek de, olmayacagindan neredeyse emin olsak da bekliyoruz bir mucize olur mu diye.

Olsa keske...

Bana Allah yeter...

cannnııımm ASLA ve ASLA bööyle bir şey yapma çocuk kadının elini ayağını bağlar...bu sefer eşin ailesinin her istediğini daha rahat kabul ettirecek sana emin ol...bak ben 34 yaşındayım ve hala çocuk düşünmüyorum neden çünkü eşim daha ailesinden yeni bir aile kurdum noktasında sıyrılamadı hala onlara bağımlı....

Cok guclusunuz gercekten...

Bana Allah yeter...

Daha once takip etmistim seni canim okudum hep yazdiklarini duygusal olarak bakinca sana hak veriyorum icim sizliyor.ama hayat maalesf duygusalliktan ibaret degil zannetme ki cocuk olunca hersey iyi olacak.esinle biraraya gelebilmenin yolu bu degil maalesf. Bence esin senin erkegin olacak kapasitede biri degil.kendini bu carktan kurtar bu haksizligi kendine yapma

Haksizlik ediyorum kendime degil mi...

Ben onu sevmeye basladigimdan beri hep yapiyorum bunu ne yazik ki...

Zaten bu yolla ve bir kereyle hamile kalmam mumkun degil.

Gelip gececek bu da...

Bana Allah yeter...

Seni hem anlıyorum hemde çok kızıyorum. Öncelikle eşin daha ailesine karşı seni koruyamamış çocuğunuza da ileride sahip çıkmazsa herşeyi düşün lutfen. Aslında en güzeli vaj. sorununu halletmeniz en güzel zamanlarda çocuk derdi onun sorumluluğu falan yokken cinselliğin keyfini çıkarmanız lazım eee tabi şuan birçok sorun var bunları düşünemezsin onuda anlıyorum. Normal bir ilişkiyle bile kaç aylar belki yıllar hamile kalıntılar. Sizin yöntem çok zor bir ihtimal ya hadi hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zor hatta imkansiz biliyorum. :)

Bi' umut benimkisi. Zavallica bi' umut...

Bana Allah yeter...

Yapmayim allah askina, bukadar bencil olupta bi bebegi yakmayin, böyle sagliksiz bi iliskide o cocuk nasil yetisicek? Kaldi ki hadi tuttu diyelim bu insallar sizin birlikte olamadiginizi biliyor, bu seferde bu cocuk bizim oglandan degil demezlermi? Esinizde zaten cok pasif, daha size sahip cikamiyor evladina nasil sahip cikcak? Onlarin laflarina inanip oda size ayni seyi söylerse? Yapmayin bukadar düsmeyin, hadi kendinize yapin bukadar seyi ama ne olursunuz günahsiz bi bebege yasatmayin bunlari...:ssz:

Son düzenleme:
Yapmayim allah askina, bukadar bencil olupta bi bebegi yakmayin, böyle sagliksiz bi iliskide o cocuk nasil yetisicek? Kaldi ki hadi tuttu diyelim bu insallar sizin birlikte olamadiginizi biliyor, bu seferde bu cocuk bizim oglandan degil demezlermi? Esinizde zaten cok pasif, daha size sahip cikamiyor evladina nasil sahip cikcak? Onlarin laflarina inanip oda size ayni seyi söylerse? Yapmayin bukadar düsmeyin, hadi kendinize yapin bukadar seyi ama ne olursunuz günahsiz bi bebege yasatmayin bunlari...:ssz:

Yahu arkadasim olacagi var olmayacagi var bu sekilde. Ben size icimi dokmek, bu seyi kendi icimde yasamamak icin buraya yazdim, paylastim. Kotu senaryolarin pek bir anlami yok su asamada.

Bana Allah yeter...

Yahu arkadasim olacagi var olmayacagi var bu sekilde. Ben size icimi dokmek, bu seyi kendi icimde yasamamak icin buraya yazdim, paylastim. Kotu senaryolarin pek bir anlami yok su asamada.

Bana Allah yeter...

Allah allah isinize gelmeyen yorum olunca hemen cemkiriyorsunuz... Moda oldu bu Konusahipleri icin!!!
Olur olmaz evet ama sizin bunu düsünmeniz bile absurt bence!! Kendi cikarlariniz icin Bebek yapmayi planliyorsunuz!!
Daha iliskinize, evliliginize sahip cikamiyorsunuz, neyin kafasindasiniz yaaa...??
Amannn vallah fikir, akil beyan etmekte yaramiyor insanlara!!
Aman elinizden geleni yapin, sizi sahiplenemeyen, koruyamayan adama kul köle olun, ailesi istemezse istemesin, sonra yine sorunlar yasayinca bosverin canim, nasil olsa siz berabersiniz, bikez daha blöf yaparsiniz karsilikli, evcilik oyunuya... :ssz:

Son düzenleme:
Bütün bu sorunların ortasına bir bebek düşünmeniz çok bencilce. Ortada doğru düzgün bir karı koca ilişkisi bile yokken çocuktan mı bahsediyorsunuz siz? Bunu yapmaya hakkınız yok, çocuklar evlilikleri kurtarmak için kullanılmaz. Seven erkek karısının yanında olur, çocuk olduğu için değil karısını sevdiği için.

Allah allah isinize gelmeyen yorum olunca hemen cemkiriyorsunuz... Moda oldu bu Konusahipleri icin!!!
Olur olmaz evet ama sizin bunu düsünmeniz bile absurt bence!! Kendi cikarlariniz icin Bebek yapmayi planliyorsunuz!!
Daha iliskinize, evliliginize sahip cikamiyorsunuz, neyin kafasindasiniz yaaa...??
Amannn vallah fikir, akil beyan etmekte yaramiyor insanlara!!
Aman elinizden geleni yapin, sizi sahiplenemeyen, koruyamayan adama kul köle olun, ailesi istemezse istemesin, sonra yine sorunlar yasayinca bosverin canim, nasil olsa siz berabersiniz, bikez daha blöf yaparsiniz karsilikli, evcilik oyunuya... :ssz:

Çemkirmek? Su anda sizin yaptiginiz seyi kastediyorsunuz sanirim.

Zira ben oyle bir sey yapmadim. Hamileysem bu soylediklerinizin bir onemi yok, degilsem de kotu senaryolara gerek yok demek istedim.

Maksat ne kadar kotu hissettigimi paylasmakti.

Sizinle ayni fikirde olup da bunu cok daha iliman bir sekilde soylemis yiginla arkadasa hak verdigim gibi, bu konuda kendimi suclu hissettigimi de belirttim zaten.

Duygularimi paylasabilecegim, bana gercekten yardimci olmak derdinde olan ve zaten kanayan yuregimi kirmadan, kanatmadan yol gosterecek arkadaslara ihtiyacim var benim. Hayatima laf soylemekte sakinca gormeyen ve cemkirmek gibi tuhaf kelimeleri yasatan insanlara degil.

Kusura bakmayin.

Bana Allah yeter...

Bütün bu sorunların ortasına bir bebek düşünmeniz çok bencilce. Ortada doğru düzgün bir karı koca ilişkisi bile yokken çocuktan mı bahsediyorsunuz siz? Bunu yapmaya hakkınız yok, çocuklar evlilikleri kurtarmak için kullanılmaz. Seven erkek karısının yanında olur, çocuk olduğu için değil karısını sevdiği için.

Isin mantigi bu tabii.
Ama kalbiyle dusununce insan, hatalardan bile umut dilenir hale geliyor ne yazik ki...

Bana Allah yeter...

Çemkirmek? Su anda sizin yaptiginiz seyi kastediyorsunuz sanirim.

Zira ben oyle bir sey yapmadim. Hamileysem bu soylediklerinizin bir onemi yok, degilsem de kotu senaryolara gerek yok demek istedim.

Maksat ne kadar kotu hissettigimi paylasmakti.

Sizinle ayni fikirde olup da bunu cok daha iliman bir sekilde soylemis yiginla arkadasa hak verdigim gibi, bu konuda kendimi suclu hissettigimi de belirttim zaten.

Duygularimi paylasabilecegim, bana gercekten yardimci olmak derdinde olan ve zaten kanayan yuregimi kirmadan, kanatmadan yol gosterecek arkadaslara ihtiyacim var benim. Hayatima laf soylemekte sakinca gormeyen ve cemkirmek gibi tuhaf kelimeleri yasatan insanlara degil.

Kusura bakmayin.

Bana Allah yeter...

Gercekleri duymak aci evet, gercekleri görmemekte üzücü... Yapin bi bebekte kurtarin evliliginizi... :ssz:

Son düzenleme:
Bu kadar bulanik bir hayat yaşamak haksizlik ikinizede.bence tekrar görüşün eger eşiniz bu evlilik için çaba gösterip değiştirmiycekse nokta koyun

Bu kadar bulanik bir hayat yaşamak haksizlik ikinizede.bence tekrar görüşün eger eşiniz bu evlilik için çaba gösterip değiştirmiycekse nokta koyun

Belki biraz bekleyip esimin de dusunmesini saglamam lazim. Sonra son kez konusurum.

Burada derdime ortak olan hemen her arkadasim pes etmemem gerektigi fikrinde birlesiyor ve bu da beynimin bir yerine islendi simdi.

Biraz zaman sadece...

Bana Allah yeter...

bu kadar karmaşa içerisine birde bebek telaşını sokmak o çocğa yapılmış en büyük fenalık olarak düşünürüm ben. bebek bir araç değil bence manen tatmin olmak için yapılan bir canlı. canlı adı üstünde insan kendi çıkarlarınız için yapmamanız gerekn bişey yani...

bu kadar karmaşa içerisine birde bebek telaşını sokmak o çocğa yapılmış en büyük fenalık olarak düşünürüm ben. bebek bir araç değil bence manen tatmin olmak için yapılan bir canlı. canlı adı üstünde insan kendi çıkarlarınız için yapmamanız gerekn bişey yani...

Olmaz zaten bu yolla.

Bizim karmasikligimizin salakca cikar yollari uydurmasi iste.

Bana Allah yeter...

Back
X