Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım test negatif olduğunda hata payı oluyor ama pozitif çıkması %99 doğru kabul ediliyor. Senin test bozuktu sanırım.. hayırlısı olsun canım, önümüzdeki maçlara bakarız biz de
Sen ne yaptın cnm regl oldun mu? Benim regl tam 15 gun erken geldi çoook şaşırdım yarın reglin 4.gunu Dr a gidicem bakalım bu sefer ne diyecek

İnşallah canım butun bekleyenlere nasip etsin Rabbim

Sen ne yaptın cnm regl oldun mu? Benim regl tam 15 gun erken geldi çoook şaşırdım yarın reglin 4.gunu Dr a gidicem bakalım bu sefer ne diyecek
Daha olmadım canım ama bugün yarın olurum..

Nasıl 15 gün erken git canım haber ver bize de. Ben de regl olunca gitcem, klomen başlarız olmazsa demişti geçen ay

Daha olmadım canım ama bugün yarın olurum..

Nasıl 15 gün erken git canım haber ver bize de. Ben de regl olunca gitcem, klomen başlarız olmazsa demişti geçen ay
İnşallah olmazsın hamile olduğun için bende şaşırdım, bi sıkıntı var ama ne, bi turlu anlayamadılar haber veririm canım

İnşallah olmazsın hamile olduğun için bende şaşırdım, bi sıkıntı var ama ne, bi turlu anlayamadılar haber veririm canım
Kan testini tekrarlamama gerek yok demi 2 test de pozitifti ama olmadi

Eklentiler

• IMG_20190412_190845.webp
    23 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20190414-WA0005.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 69
Kan testini tekrarlamama gerek yok demi 2 test de pozitifti ama olmadi
2. Testte çizgi biraz uzak bencede ilerleme çizgisi gibi.bide o çizgi 1 2 saat sonramı çktı.bende bi kere test yapmitm çizgi yoktu.sonra testi çekmeceye koydum sanırım yan durmuş aynı bu şekilde 2.çizgi çkmştı.sonuç negatifti o ay

Tekrarlama canım bence bekle ve dua et
Yok ayni yerde duruyrdu. Oynatmadim birde kac dakka sonra ciktigini bilmiyorum ben birakip mutfaga gitmistim 35 40 dakkz sonra gittigimde vardi. Normalde olsa bile kanda cikmasi gerekmez miydi ama adetim gecikecek cunku yarin olacak gbi degilim.

Canim benim bir arkadasımda idrar da silikti kanda yoktu ama bir hafta sonra tekrar kan verdi o zaman çıktı megersem hamileymiş idrarda silikken yanı bence umudunu kesme

arkadaşlar baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi? benim hep adetimden önce başım ağrır. 5 gün kaldı adetime ki inşallah hamile olurum da gelmez. kasıklarımda batmalar oluğu için bu defa oldu galiba demiştim ki, bu baş ağrısı beni yine umutsuzlaştırdı

Sevgili günlük, Ben de adet oldum başlasın yeni döngü

Bu ay neler yapacaksınız? Benim yapacaklarım;
-yarın doktor randevum var, klomen başlayabiliriz sanırım
-inofolic kullanmaya devam ediyorum
-ovulasyon testi siparişi verip stoklarımı tazelemem lazım

Adetin 3 gunu yapilan testleri 2 veya 4. Gunu yaptirabiliyor muyuz degerleri yorumlamada sikinti olabilir mi

Kızlar benim yumurtam persembe günü catladi benim ne zaman regl olmam lazım bu ay bende inofolic kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…