Sen ne yaptın cnm regl oldun mu? Benim regl tam 15 gun erken geldi çoook şaşırdım yarın reglin 4.gunu Dr a gidicem bakalım bu sefer ne diyecekCanım test negatif olduğunda hata payı oluyor ama pozitif çıkması %99 doğru kabul ediliyor. Senin test bozuktu sanırım.. hayırlısı olsun canım, önümüzdeki maçlara bakarız biz de
İnşallah canım butun bekleyenlere nasip etsin RabbimMerhaba kızlar benimde sat 31 nisan bat 27 mayıs. Benide eklermisiniz:) 1 buçuk senedir 2. Çocuk için uğraşıyoruz.2 kere doktora gittim iltihap ve vitamin ekaikliğinden başka sorun çkmadı.haplar fitiller kullandm yumurta takipleri yapıldı yumurtlamada ve çatlamada sorun yok ama hala bekliyoruz.eşimden tahlil istediler ama gitmiyor.bu ay meryem suresi ve bazı dualar okuyorum.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.ramazana hamile olarak gireriz inşallah
Daha olmadım canım ama bugün yarın olurum..Sen ne yaptın cnm regl oldun mu? Benim regl tam 15 gun erken geldi çoook şaşırdım yarın reglin 4.gunu Dr a gidicem bakalım bu sefer ne diyecek
İnşallah olmazsın hamile olduğun içinDaha olmadım canım ama bugün yarın olurum..
Nasıl 15 gün erkengit canım haber ver bize de. Ben de regl olunca gitcem, klomen başlarız olmazsa demişti geçen ay
Kan testini tekrarlamama gerek yok demi 2 test de pozitifti ama olmadiİnşallah olmazsın hamile olduğun içinbende şaşırdım, bi sıkıntı var ama ne, bi turlu anlayamadılar haber veririm canım
Canım şimdi inceledim de ikinci testteki çizgi değil, idrarın ilerleme çizgisi gibi. Düz bile değil tam yani. Tekrarlamana gerek yok adetin geçmediği sürece. İnşallah geçer adetinKan testini tekrarlamama gerek yok demi 2 test de pozitifti ama olmadi
Gecer cunku yarin olmayacak gbymCanım şimdi inceledim de ikinci testteki çizgi değil, idrarın ilerleme çizgisi gibi. Düz bile değil tam yani. Tekrarlamana gerek yok adetin geçmediği sürece. İnşallah geçer adetin
Tekrarlama canım bence bekle ve dua etGecer cunku yarin olmayacak gbym
2. Testte çizgi biraz uzak bencede ilerleme çizgisi gibi.bide o çizgi 1 2 saat sonramı çktı.bende bi kere test yapmitm çizgi yoktu.sonra testi çekmeceye koydum sanırım yan durmuş aynı bu şekilde 2.çizgi çkmştı.sonuç negatifti o ayKan testini tekrarlamama gerek yok demi 2 test de pozitifti ama olmadi
Tekrarlama canım bence bekle ve dua et
Yok ayni yerde duruyrdu. Oynatmadim birde kac dakka sonra ciktigini bilmiyorum ben birakip mutfaga gitmistim 35 40 dakkz sonra gittigimde vardi. Normalde olsa bile kanda cikmasi gerekmez miydi ama adetim gecikecek cunku yarin olacak gbi degilim.2. Testte çizgi biraz uzak bencede ilerleme çizgisi gibi.bide o çizgi 1 2 saat sonramı çktı.bende bi kere test yapmitm çizgi yoktu.sonra testi çekmeceye koydum sanırım yan durmuş aynı bu şekilde 2.çizgi çkmştı.sonuç negatifti o ay
Adetin 1 hafta gecikmesini bekleyeceğim canım. Eğer 1 hafta gecikirse tekrar kan veririm.Canim benim bir arkadasımda idrar da silikti kanda yoktu ama bir hafta sonra tekrar kan verdi o zaman çıktı megersem hamileymiş idrarda silikken yanı bence umudunu kesme
Yok canım olmadım henüz ama eli kulağındadır sanırım
Adetin 3 gunu yapilan testleri 2 veya 4. Gunu yaptirabiliyor muyuz degerleri yorumlamada sikinti olabilir miSevgili günlük, Ben de adet oldumbaşlasın yeni döngü
Bu ay neler yapacaksınız? Benim yapacaklarım;
-yarın doktor randevum var, klomen başlayabiliriz sanırım
-inofolic kullanmaya devam ediyorum
-ovulasyon testi siparişi verip stoklarımı tazelemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?