Hadi inşallah canımSelaaam kızlaarKlomen kullandım bu ay, az önce doktor kontrolüm vardı. Adetin 10.gününde olmama rağmen sağda 16mm solda büyüğü 12mm olmak üzere üç folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakacakmış, büyüme ne durumda olacak çatlama kıvamına gelecek mi diye
Hatta bunlar üçer beşer çocuk olarak dönmesin bize dedim, hadi inşallah dedi doktor da
Hadi insallah hayırlısıyla :))Selaaam kızlaarKlomen kullandım bu ay, az önce doktor kontrolüm vardı. Adetin 10.gününde olmama rağmen sağda 16mm solda büyüğü 12mm olmak üzere üç folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakacakmış, büyüme ne durumda olacak çatlama kıvamına gelecek mi diye
Hatta bunlar üçer beşer çocuk olarak dönmesin bize dedim, hadi inşallah dedi doktor da
Hadi hayirlisi masallah guzel gelisme.Selaaam kızlaarKlomen kullandım bu ay, az önce doktor kontrolüm vardı. Adetin 10.gününde olmama rağmen sağda 16mm solda büyüğü 12mm olmak üzere üç folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakacakmış, büyüme ne durumda olacak çatlama kıvamına gelecek mi diye
Yumurtlamaya gore bugun ancak daha olmadim agrılaeım arada grıp cikiyor olacakmıskm gibi ama bakalım. İki gun once yaptım test cıkmadı sımdı de ıcımden gelmiyor ıkı gun daha bekliyim bakalım olacaksam da bir an önce gelse ıyı olur sogan kürü yapacam :))
Hayırlısıyla olsunda Allah nasıl uygun giriyorsa demıSelaaam kızlaarKlomen kullandım bu ay, az önce doktor kontrolüm vardı. Adetin 10.gününde olmama rağmen sağda 16mm solda büyüğü 12mm olmak üzere üç folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakacakmış, büyüme ne durumda olacak çatlama kıvamına gelecek mi diye
Canım üzülme vardır bunun da hikmeti.. hem zaten normal olan ayda bir yumurta gelişmesi. Yani az olunca şansın düşük diye düşünme. Doktorumla konulmuştuk bunu, 3 aydır düzenli takipteyim, her ay bir tane yumurta olması normal mi demiştim. O da asıl normal olan o, yoksa çifter çifter doğururduk dediHayırlısıyla olsunda Allah nasıl uygun giriyorsa demıbenimde klomen kullandım bu ay 2 tane cok guzel saglıklı yumurtan var dedi klomen ustune bırsuru olmus tu ama igne vermedi baktı herhalde korktu okadar yumurtaya sonuc negatif az once kan testi yaptık malesef bu ay olmadı Rabbım olacaksa bıtane yumurtayla gene verir diyor gelecek aya ınsallah diyorum canım
Aynen canım uzulmedım zaten halkıma hayırlısını versin Allah benimde pko var sanırım banada oyuzden verdı klomenı ama eşim de doktor asla buaydan sonra oyle haplar kullanmanı istemiyor takipe gitmeyeceğim yanıCanım üzülme vardır bunun da hikmeti.. hem zaten normal olan ayda bir yumurta gelişmesi. Yani az olunca şansın düşük diye düşünme. Doktorumla konulmuştuk bunu, 3 aydır düzenli takipteyim, her ay bir tane yumurta olması normal mi demiştim. O da asıl normal olan o, yoksa çifter çifter doğururduk dedibende polikistik olduğu için klomen kiste de dönüştürebilir hiç belli olmaz. Hayırlısı Bu ay olmazsa denemeye devam
Ben de ilk kez kullanıyorum bakalım ne olacak. önceki aylarda sadece folik asit desteği kullandım, folikül takibi yaptırdım.. pcoslular için yumurtlama sıkıntılı olduğu için veriyor doktorAynen canım uzulmedım zaten halkıma hayırlısını versin Allah benimde pko var sanırım banada oyuzden verdı klomenı ama eşim de doktor asla buaydan sonra oyle haplar kullanmanı istemiyor takipe gitmeyeceğim yanı
Insallah canim hayırlısıylaBen de ilk kez kullanıyorum bakalım ne olacak. önceki aylarda sadece folik asit desteği kullandım, folikül takibi yaptırdım.. pcoslular için yumurtlama sıkıntılı olduğu için veriyor doktorMayıs güzel gelsin hepimize inşallah
Adet öncesi olabilir canım, bugün yarın sökülür sanırım. Sen yine de adet olmadan fazla zorlama kendini belli mi olurKızlar bişeyi sorucam, yumurtlamamın üzerinden 15 gün geçti ama hayla adet olmadım daha düne kadar kıvamlı beyaz yumurtlama akıntısı geliyordu. İki gün öncelesi test yapmıştım negatifti o yüzden bende nasılsa hamile değilim dedim gittim yatak odasindaki bazayı filan tek basina kaldırdım sildim baya ağır calistim belimi çok zorladım yanı. Tam o sırada bi ıslaklık hissettim adet oldum heralde dedim lavaboya gittim. Peceteyi sürünce çamur renginde kıvamlı bişey gelmişti. Sonrasında hafif bir leke oluştu ve kesildi. Şuan adet olmadım akintida yok oldu. Bi fikriniz varmı ne olmuş olabilir
Testim yok canım bencede adet olucam ama sökülmüyor bekliycem mecburAdet öncesi olabilir canım, bugün yarın sökülür sanırım. Sen yine de adet olmadan fazla zorlama kendini belli mi olurtestin varsa yapsana, negatifse yoktur zaten kesin 15.gün çıkması lazım silik de olsa..
Ne zaman çıktı canım çizgi? Evet silik var görünüyor ama 10dk sonra çıktıysa çok da itibar etmeKızlar bat 1 Mayıs. Orda hafif bir çizgi var sizce kuruma çizgisi mi emin olamadım. Bikaç gün sonra tekrarlıycam
Ne zaman çıktı canım çizgi? Evet silik var görünüyor ama 10dk sonra çıktıysa çok da itibar etmeilk 10dakikada çıktıysa yarın öbür gün tekrarla koyulaşır inşallah, hadi hayırlısı olsun
İlk 20 dakika içinde belli olur diyor, 20 dakikayı geçirmedim baktığımda böyleydi. Hayırlısı olsunNe zaman çıktı canım çizgi? Evet silik var görünüyor ama 10dk sonra çıktıysa çok da itibar etmeilk 10dakikada çıktıysa yarın öbür gün tekrarla koyulaşır inşallah, hadi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?