Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selaaam kızlaar Klomen kullandım bu ay, az önce doktor kontrolüm vardı. Adetin 10.gününde olmama rağmen sağda 16mm solda büyüğü 12mm olmak üzere üç folikülüm varmış. Cumartesi tekrar bakacakmış, büyüme ne durumda olacak çatlama kıvamına gelecek mi diye

Hatta bunlar üçer beşer çocuk olarak dönmesin bize dedim, hadi inşallah dedi doktor da

Hadi inşallah canım sonra burda halay çekelim hep beraber

Hadi insallah hayırlısıyla :))

Hadi hayirlisi masallah guzel gelisme.

Canım sen durumdasın, adet tarihin geçmiş olmadın dimi hala?

C Cesurkiz4 canım senin de geçmiş, son durumun ne?
Yumurtlamaya gore bugun ancak daha olmadim agrılaeım arada grıp cikiyor olacakmıskm gibi ama bakalım. İki gun once yaptım test cıkmadı sımdı de ıcımden gelmiyor ıkı gun daha bekliyim bakalım olacaksam da bir an önce gelse ıyı olur sogan kürü yapacam :))

Hayırlısıyla olsunda Allah nasıl uygun giriyorsa demıbenimde klomen kullandım bu ay 2 tane cok guzel saglıklı yumurtan var dedi klomen ustune bırsuru olmus tu ama igne vermedi baktı herhalde korktu okadar yumurtaya sonuc negatif az once kan testi yaptık malesef bu ay olmadı Rabbım olacaksa bıtane yumurtayla gene verir diyor gelecek aya ınsallah diyorum canım

Canım üzülme vardır bunun da hikmeti.. hem zaten normal olan ayda bir yumurta gelişmesi. Yani az olunca şansın düşük diye düşünme. Doktorumla konulmuştuk bunu, 3 aydır düzenli takipteyim, her ay bir tane yumurta olması normal mi demiştim. O da asıl normal olan o, yoksa çifter çifter doğururduk dedi bende polikistik olduğu için klomen kiste de dönüştürebilir hiç belli olmaz. Hayırlısı Bu ay olmazsa denemeye devam

Aynen canım uzulmedım zaten halkıma hayırlısını versin Allah benimde pko var sanırım banada oyuzden verdı klomenı ama eşim de doktor asla buaydan sonra oyle haplar kullanmanı istemiyor takipe gitmeyeceğim yanı

Ben de ilk kez kullanıyorum bakalım ne olacak. önceki aylarda sadece folik asit desteği kullandım, folikül takibi yaptırdım.. pcoslular için yumurtlama sıkıntılı olduğu için veriyor doktor Mayıs güzel gelsin hepimize inşallah

Insallah canim hayırlısıyla

Kızlar bişeyi sorucam, yumurtlamamın üzerinden 15 gün geçti ama hayla adet olmadım daha düne kadar kıvamlı beyaz yumurtlama akıntısı geliyordu. İki gün öncelesi test yapmıştım negatifti o yüzden bende nasılsa hamile değilim dedim gittim yatak odasindaki bazayı filan tek basina kaldırdım sildim baya ağır calistim belimi çok zorladım yanı. Tam o sırada bi ıslaklık hissettim adet oldum heralde dedim lavaboya gittim. Peceteyi sürünce çamur renginde kıvamlı bişey gelmişti. Sonrasında hafif bir leke oluştu ve kesildi. Şuan adet olmadım akintida yok oldu. Bi fikriniz varmı ne olmuş olabilir

Adet öncesi olabilir canım, bugün yarın sökülür sanırım. Sen yine de adet olmadan fazla zorlama kendini belli mi olur testin varsa yapsana, negatifse yoktur zaten kesin 15.gün çıkması lazım silik de olsa..

Adet öncesi olabilir canım, bugün yarın sökülür sanırım. Sen yine de adet olmadan fazla zorlama kendini belli mi olur testin varsa yapsana, negatifse yoktur zaten kesin 15.gün çıkması lazım silik de olsa..
Testim yok canım bencede adet olucam ama sökülmüyor bekliycem mecbur

Kızlar bat 1 Mayıs. Orda hafif bir çizgi var sizce kuruma çizgisi mi emin olamadım. Bikaç gün sonra tekrarlıycam

Eklentiler

• 6DFC3521-271B-4D48-8CD6-5501F94BCACC.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar bat 1 Mayıs. Orda hafif bir çizgi var sizce kuruma çizgisi mi emin olamadım. Bikaç gün sonra tekrarlıycam
Ne zaman çıktı canım çizgi? Evet silik var görünüyor ama 10dk sonra çıktıysa çok da itibar etme ilk 10dakikada çıktıysa yarın öbür gün tekrarla koyulaşır inşallah, hadi hayırlısı olsun

Eklentiler

• 9CDA518E-29DC-4C0A-ADAD-B35A0DE2C2CF.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 58
İlk 20 dakika içinde belli olur diyor, 20 dakikayı geçirmedim baktığımda böyleydi. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…