- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
İnşallah canımamin cnm. bi dahakı anneleer günü elimiz dolu olsn inş
canim gebelik testlerine bakmaktan beynim yandiCanlarım ben de pammuk gibi beyaz testimi aldım geldim yanınızabata 3 günün var, bundan sonra değişmez sanırım negatif yani amaaa be yapmıyoruz üzülmüyoruz, ya da azıcık minicik üzülüp devam ediyoruz
o bebekler bu göbeklere gelecekk Allah’ın izniyleyok öyle pes etmek edison bile ampülü bulana kadar 2000den fazla deneme yapmış, bi ampul kadar kıymetli değil mi şu yavrucuklar (yani o kadar sürmez umarım )
bak ben dayanamayip yaptim senin testinde resimi. cok hafiften cizgi görünüyor. bence önümüzdeki günlerde devam et testlereCanlarım ben de pammuk gibi beyaz testimi aldım geldim yanınızabata 3 günün var, bundan sonra değişmez sanırım negatif yani amaaa be yapmıyoruz üzülmüyoruz, ya da azıcık minicik üzülüp devam ediyoruz
o bebekler bu göbeklere gelecekk Allah’ın izniyleyok öyle pes etmek edison bile ampülü bulana kadar 2000den fazla deneme yapmış, bi ampul kadar kıymetli değil mi şu yavrucuklar (yani o kadar sürmez umarım )
Canim ya sanki orda golge gibi cizgi var banami oyle geliyor.
mrssoydas bugun test yaptin mi
Cannıııımmm kızlar, anneler, anneliği yakalamış canım hamişlerimiz ve bizim gibi anne olmak için çok savaşan çook özel kadınlar, anneler gününüz kutlu olsun❤ Rabbim inşallah bana ve bekleyen herkese de bu günü evlatlarımızla yaşamayı nasip etsin
canim gebelik testlerine bakmaktan beynim yandikendiminkilere bakiyorum hic birsey yok bembeyaz. seninkisini cevirip cevirip bakiyorum cok hafiften var gibi yeri belli gibi sanki. bence telefonun arka isigini acip testi hareket ettirip bakmaya calis öyle isikla. yada fotografin rengini siyah beyaz yap tekrar bak bence canim
bak ben dayanamayip yaptim senin testinde resimi. cok hafiften cizgi görünüyor. bence önümüzdeki günlerde devam et testlere
Yaaaa ama siz çok tatlısınızmrssoydas cikti mi yeni testte
Allah hayirlisini versin gec olsun guc olmasinYaaaa ama siz çok tatlısınızŞekerlerim dün ben de paylaştıktan sonra bi heyecan yaptım görür gibi oldum ama yanılmışım bakmaktan gözlerim bozulmuş demek, zira bu sabah hiçbir şey çıkmadı bir iki güne kadar adet olurum herhalde
Anneler günümüz kutlu mutlu umutlu olsuuuuuunbiliyoruz ki, anne olmak için illa doğurmak gerekmez.. bir çocuğun yüreğine dokunabilecek merhametimiz olsun yeter ki
Merhaba canım, ben de geçen ay tıpkı senin gibi olmuştum evde test yaptım negatif çıktı yine kan testi yaptırayım dedim, benim de bir Pazartesi günüydü okuldan sonra çıkıp hemen teste koştum ama begatif çıktı. Zaten ertesi gün regl oldum. Umarım senin testin pozitif çıkar. Regl belirtisi ile hamilelik belirtilerini birbirinden ayırmak zor oluyor.Merak ettim sonucunu buraya yazar mısınKızlar günaydın. Benim son adet tarihim 8 nisandı. Pkolu olduğum için beklenen adet 8 mayıstı diyemiyorum. Hoş bi umut 8 mayısta evde test yaptım ve tabiki negatif. Ama hala regl olmadım. Göğüslerim ve bacaklarımda sızı var. Bide kasıklarıma bazen anlık bi ağrı oluyo. Dediğim gibi benim adetlerim zaten çok düzensiz o yüzden geciktim hamile miyim diye düşünmeye bile korkuyorum. Şimdi okuldayım cesaretimi toplarsam çıkışta hastaneye gidicem. Olumsuz birşey duymak acaba mı diye düşünmekten daha iyidir sanırım.
Tsh yüksek canım 2,5 ve altı olmalı diyor doktorlarKizlar adetin 3. Gunu tahlil sonuçlarım lütfen değerlendirelim birlikte size ihtiyacım var..
Tsh 3.38
Lh 8.26
Fsh 7.14
Prolaktin 16.12
Digerleri normal mi bu ay soğan kürüne başlıycam birde dere otu yiycem o düşürmek icin iyimis diye biliyorumTsh yüksek canım 2,5 ve altı olmalı diyor doktorlar
Negatif canım yaptırdım test. Artık yorulduğumu hissediyorumMerhaba canım, ben de geçen ay tıpkı senin gibi olmuştum evde test yaptım negatif çıktı yine kan testi yaptırayım dedim, benim de bir Pazartesi günüydü okuldan sonra çıkıp hemen teste koştum ama begatif çıktı. Zaten ertesi gün regl oldum. Umarım senin testin pozitif çıkar. Regl belirtisi ile hamilelik belirtilerini birbirinden ayırmak zor oluyor.Merak ettim sonucunu buraya yazar mısın☺
Ne kadar oldu canım deneyeli? Hiç üzülme ya da birazcık üzül ama sonra yeniden umutla sarıl diğer ayaNegatif canım yaptırdım test. Artık yorulduğumu hissediyorumüzüldüm tabi umarım bu moddan çıkabilirim
Aynen incir kürü felan da var diyorlar ben de başlamak istiyorum ama bir değerlerime baktırmam lazım öncesinde, umarım güzel sonuçlar alırsın canımMerhaba bayanlar bende 2 yıldır bebek istiyorum ama olmuyor sebepsiz inferlitide bu ay altarnatif tıpa başvurdum bakalım sonuç ne olacak pkolular bile bu macunla hamile kalmış olumlu sonuç alırsam yazarim
Incir kürü prolaktin değerini yükseltiyor canım bakalım insalllah bu kur ise yararAynen incir kürü felan da var diyorlar ben de başlamak istiyorum ama bir değerlerime baktırmam lazım öncesinde, umarım güzel sonuçlar alırsın canım
Hemen hemen bir seneye yaklaştı. İşte ben pkolu olduğum için yumurtlama her ay olmuyor ovulasyon takip etmedim. Doğru söylüyorsun yeni gün yeni umutlar.Ne kadar oldu canım deneyeli? Hiç üzülme ya da birazcık üzül ama sonra yeniden umutla sarıl diğer aya☺ Düşünsene demekki zamanı gelmemiş, ya sağlıklı bir hamilelik olmazsa ya daha koklayamadan kaybetsek bunlar daha üzücü. Rabbim sabır versin bunları yaşayanlarabak benim geçen ay böyle olunca hemen bir ovulasyon testi sipariş ettim şimdi onlarla yumurtlamamı takip ediyorum ama kör olasıca daha çatlamadı☺ Sen de böyle birşeyle takip etsene
Canım ben de 9 aydır uğraşıyorum. Bu ay da olmazsa doktoruma bu incir kürünü felan sorcam, inan bir gün bizimde ellerimiz mis kokulu meleklerle dolacakHemen hemen bir seneye yaklaştı. İşte ben pkolu olduğum için yumurtlama her ay olmuyor ovulasyon takip etmedim. Doğru söylüyorsun yeni gün yeni umutlar.
İnşallahCanım ben de 9 aydır uğraşıyorum. Bu ay da olmazsa doktoruma bu incir kürünü felan sorcam, inan bir gün bizimde ellerimiz mis kokulu meleklerle dolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?