Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim gebelik testlerine bakmaktan beynim yandi kendiminkilere bakiyorum hic birsey yok bembeyaz. seninkisini cevirip cevirip bakiyorum cok hafiften var gibi yeri belli gibi sanki. bence telefonun arka isigini acip testi hareket ettirip bakmaya calis öyle isikla. yada fotografin rengini siyah beyaz yap tekrar bak bence canim

bak ben dayanamayip yaptim senin testinde resimi. cok hafiften cizgi görünüyor. bence önümüzdeki günlerde devam et testlere

Eklentiler

• B89319CB-0A78-4D8B-B70E-13BB3FAB1409.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 39
Canim ya sanki orda golge gibi cizgi var banami oyle geliyor.
bak ben dayanamayip yaptim senin testinde resimi. cok hafiften cizgi görünüyor. bence önümüzdeki günlerde devam et testlere
Yaaaa ama siz çok tatlısınız Şekerlerim dün ben de paylaştıktan sonra bi heyecan yaptım görür gibi oldum ama yanılmışım bakmaktan gözlerim bozulmuş demek, zira bu sabah hiçbir şey çıkmadı bir iki güne kadar adet olurum herhalde

Anneler günümüz kutlu mutlu umutlu olsuuuuuun biliyoruz ki, anne olmak için illa doğurmak gerekmez.. bir çocuğun yüreğine dokunabilecek merhametimiz olsun yeter ki

Allah hayirlisini versin gec olsun guc olmasin Annelik içgüdüsü diye bir şey yoktur. Annelik bir arzu meselesidir. İçinde anne olma, annelik yapma arzusu olan her kadın ve erkeğin anneler günü kutlu olsun.

Kızlar günaydın. Benim son adet tarihim 8 nisandı. Pkolu olduğum için beklenen adet 8 mayıstı diyemiyorum. Hoş bi umut 8 mayısta evde test yaptım ve tabiki negatif. Ama hala regl olmadım. Göğüslerim ve bacaklarımda sızı var. Bide kasıklarıma bazen anlık bi ağrı oluyo. Dediğim gibi benim adetlerim zaten çok düzensiz o yüzden geciktim hamile miyim diye düşünmeye bile korkuyorum. Şimdi okuldayım cesaretimi toplarsam çıkışta hastaneye gidicem. Olumsuz birşey duymak acaba mı diye düşünmekten daha iyidir sanırım.

Merhaba canım, ben de geçen ay tıpkı senin gibi olmuştum evde test yaptım negatif çıktı yine kan testi yaptırayım dedim, benim de bir Pazartesi günüydü okuldan sonra çıkıp hemen teste koştum ama begatif çıktı. Zaten ertesi gün regl oldum. Umarım senin testin pozitif çıkar. Regl belirtisi ile hamilelik belirtilerini birbirinden ayırmak zor oluyor.Merak ettim sonucunu buraya yazar mısın

Kizlar adetin 3. Gunu tahlil sonuçlarım lütfen değerlendirelim birlikte size ihtiyacım var..
Tsh 3.38
Lh 8.26
Fsh 7.14
Prolaktin 16.12

Negatif canım yaptırdım test. Artık yorulduğumu hissediyorum üzüldüm tabi umarım bu moddan çıkabilirim

Merhaba bayanlar bende 2 yıldır bebek istiyorum ama olmuyor sebepsiz inferlitide bu ay altarnatif tıpa başvurdum bakalım sonuç ne olacak pkolular bile bu macunla hamile kalmış olumlu sonuç alırsam yazarim

Negatif canım yaptırdım test. Artık yorulduğumu hissediyorum üzüldüm tabi umarım bu moddan çıkabilirim
Ne kadar oldu canım deneyeli? Hiç üzülme ya da birazcık üzül ama sonra yeniden umutla sarıl diğer aya Düşünsene demekki zamanı gelmemiş, ya sağlıklı bir hamilelik olmazsa ya daha koklayamadan kaybetsek bunlar daha üzücü. Rabbim sabır versin bunları yaşayanlara bak benim geçen ay böyle olunca hemen bir ovulasyon testi sipariş ettim şimdi onlarla yumurtlamamı takip ediyorum ama kör olasıca daha çatlamadı Sen de böyle birşeyle takip etsene

Merhaba bayanlar bende 2 yıldır bebek istiyorum ama olmuyor sebepsiz inferlitide bu ay altarnatif tıpa başvurdum bakalım sonuç ne olacak pkolular bile bu macunla hamile kalmış olumlu sonuç alırsam yazarim
Aynen incir kürü felan da var diyorlar ben de başlamak istiyorum ama bir değerlerime baktırmam lazım öncesinde, umarım güzel sonuçlar alırsın canım

mrssoydas canımmm durumlar ne meraktan çatlıyorum çok giremiyorum malum ramazan iftar sahur misafirleri falanbenim bat a 8 gün kaldıbu ay çok değerlendiremedik ama inşallah sen verirsin güzel haberleri

Hemen hemen bir seneye yaklaştı. İşte ben pkolu olduğum için yumurtlama her ay olmuyor ovulasyon takip etmedim. Doğru söylüyorsun yeni gün yeni umutlar.

Hemen hemen bir seneye yaklaştı. İşte ben pkolu olduğum için yumurtlama her ay olmuyor ovulasyon takip etmedim. Doğru söylüyorsun yeni gün yeni umutlar.
Canım ben de 9 aydır uğraşıyorum. Bu ay da olmazsa doktoruma bu incir kürünü felan sorcam, inan bir gün bizimde ellerimiz mis kokulu meleklerle dolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…