Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanaman olduğuna emin misin regl gibi mi yoksa düşük falan olabilir mi ki :/ Aklım almıyor ya her şey olmasına işaretti inan çok üzüldüm
Ben suan hicbisey bilmiyom canim hala goguslerim patlicak gibi ya uzerine goruyom yada dedigin gibi bebe tutunamadan düsdü yada hic hamilelik olmadi doktor bile cozemedi bayramdan sonra gel dedi ozman belli olur ama gitmicem var yada yok

Kanaman olduğuna emin misin regl gibi mi yoksa düşük falan olabilir mi ki :/ Aklım almıyor ya her şey olmasına işaretti inan çok üzüldüm
Normal adet kanamasi ama cok siddetliydi busefer iki kere cok kucuk et parcalari gibi bisey geldi

Merhaba kızlar, canım biraz geç cevap oldu kusura bakmayın ama . 25 gün gecikmeli adet oldum üç gün sürdü bir hafta önce bitti

Benim bu ay yalan oldu ovulasyona gore pik yapan gunu degerlendirmedik. Kultur turuna ciktik, dun aksam da kadir gecesiydi kaldii temmuza :)

Hic gidesim yok ama smear testi sonucu icin mecbur gitcem yine hastane yolu gorundu
Umutsuzluk yok ama :/ sen git hem sonucunu al hem de muayene ol bakalım doktor ne dicek. Ona göre bir yol çizersin ama sakon umutsuz olma sen pozitif ol ki meleğin de gelip sana destek olsun

Umutsuzluk yok ama :/ sen git hem sonucunu al hem de muayene ol bakalım doktor ne dicek. Ona göre bir yol çizersin ama sakon umutsuz olma sen pozitif ol ki meleğin de gelip sana destek olsun
Canim galiba busefer gercekden birakdim gecen ayda kimyasal gebelik yasadim bu ay daha ne oldugunu bilemeden kanamam oldu aynisini yasadim galiba bu 2 ay beni cok yipratti bidaha hamile olsamda yine düsecek zannediyom testler pozitif cikipta geri kanama baslamasi benim tum umutlarimi aldi goturdu artik

Çok iyi anlıyorum seni ama Allah tan ümit kesilmez ki O ne zaman vereceğini bilir. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah dualarım seninle canım

Çok iyi anlıyorum seni ama Allah tan ümit kesilmez ki O ne zaman vereceğini bilir. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah dualarım seninle canım
Saoalasin kUzum Allah razi olsun benimde dualarim sizlerle rabbim hepinize tum isteyen kardeslerimin kucagini doldursun ins damdan dusenin halından damdan dusen anlarmis duamdasiniz❤

Kızlaar nasılsınıız
Yazamadım bi kaç gündür belirsizlikler içindeyim bugünle 4 güb oldu geçeli hastalanmadım .. test yaptım negatiif bi de bayram üstü grip oluyorum sanırım bi hapşırmaya tutuldum gidiyorum hayr olsun sizler nasılsınız ne var ne yok

Saoalasin kUzum Allah razi olsun benimde dualarim sizlerle rabbim hepinize tum isteyen kardeslerimin kucagini doldursun ins damdan dusenin halından damdan dusen anlarmis duamdasiniz❤
Canım geçen ay bende kanda da testte de pozitifi gördüm fakat doktorum düşecek tutunamayacak dedi ve 2 gün sonra çok çok ağrılı pelteli bi kanamam oldu seninki gibi yani kimyasalla sonuçlandı

Canım geçen ay bende kanda da testte de pozitifi gördüm fakat doktorum düşecek tutunamayacak dedi ve 2 gün sonra çok çok ağrılı pelteli bi kanamam oldu seninki gibi yani kimyasalla sonuçlandı
Eskiler nasil dogururlarmis sekiz on tane bebe ne doktor ne ilgi tarla bag bahce isi bide bizler daha bitaneyi yapamadik cok cok cok gecmis olsunn kuzum anliyorum seni kimyasalda dollenme oluyo ama tutunamiyo neyse buna sükür sonucda hamile kaalabiliyoruz ama benim icimdeki ses hamilesin diyo sanki hissettiren bisey var kalbimle hissediyom gibi bebek var gibi karnimin icinde kalp atisi var sanki hic bole hissetmemisdim simdiye kadar hayirdir ins

İnşallah canıım inşallah öyledir ama lütfen doktora gitmedsn çok bağlanma biz eşimle çok ssvindik kahr olduk sonra..
Şimdi se 4 gün oldu bugünle reglim geçeli test yaptım negatif çıktı.. reglim başlayacağı zaman ağrım olur o da o yok karmakarışığım grip olacağım hapşırıp duruyorum ilaçta içemiyorum belirsizlikten inanki seniin kadar bende karmakarışığım şuan

İdrar testi yaptın mı bakalım koyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…