Gebeliğe Hazırlık Hamileliğe hazırlık günlüğü 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim çok erken degilmi test için ☺
Evet ay ama çok hastayım, hapşırıkla bir şer olur mu varsa diye meraktan yaptım, bundan sonra her gün yaparım ben zaten bana direk adetle karşılaşmaktansa her testte negatif görüp alışmak daha mantıklı geliyor

Yaş 32 olup bir de kimyasal gebelik yaşayınca ister istemez daha garantici adımlarla ilerliyor insan varsa var yoksa yok, netlik iyidir iyi ☺ En azından hastalıkken daha iyi
Be ne cesaret edemiyorum ya Benim de yumurtam catlamis bakalım inşallah bu ay tutar

Ayy ne güzel hadi hayırlısı bakalım sabırlı insanlara hep gıpta etmişimdir inşallah güzel bitsin hepimiz için bu ay
tam konuya midem bulanıyor demek için girmiştim canım. Sol tarafımda hafif ağrı ve mide bulantısı var. Çıkarsam dicemki kesin hamileyim ama şimdi psikolojik mi diyorum ama 4 aydır istiyorum hiç böyle olmadım. Böyle boğazımda bir düğümcükoluyor ve mide bulantısı hafif ama beni etkiledi. Test yapmadım bugün sen de negtif çıktığına göre ben de öyle olur.

Bi topicte arkadaş benim testi negatif falan yapmış gölge gördüm diye bence sen de dene canım yarın sabah hiç belli olmaz, benden güzel haber gelmese de seninkine seviniriz inşallah yarın patlatalım karşılıklı birer test benim hastalıktan da olabilir bulantı bilemedim, kızıma hamileyken 9.hafta başlamıştı, kimyasalda hiç olmadı. Çok erken gibi geliyor olursa da ama bilemem tabiiii

Yarın tekrarla testi cnm varsa, bi tık da olsa koyulaşır, ay hadi inşallah ilk guzel haberi duyalım inşallah

testinin oynanmış halini atsana ben de bakayım var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…