EvetCanim çok erken degilmi test için ☺
Canım yaEvetay ama çok hastayım, hapşırıkla bir şer olur mu varsa diye meraktan yaptım, bundan sonra her gün yaparım ben zaten bana direk adetle karşılaşmaktansa her testte negatif görüp alışmak daha mantıklı geliyor
Yaş 32 olup bir de kimyasal gebelik yaşayınca ister istemez daha garantici adımlarla ilerliyor insanCanım ya ☺
Be ne cesaret edemiyorum yaYaş 32 olup bir de kimyasal gebelik yaşayınca ister istemez daha garantici adımlarla ilerliyor insanvarsa var yoksa yok, netlik iyidir iyi ☺ En azından hastalıkken daha iyi
Ayy ne güzel hadi hayırlısı bakalımBe ne cesaret edemiyorum ya ☺ Benim de yumurtam catlamis bakalım inşallah bu ay tutar
Kırmızı kartı gormedikçe umut varAyy ne güzel hadi hayırlısı bakalımsabırlı insanlara hep gıpta etmişimdir inşallah güzel bitsin hepimiz için bu ay
İnşallah guzel haberler alırsın canımBe ne cesaret edemiyorum ya ☺ Benim de yumurtam catlamis bakalım inşallah bu ay tutar
tam konuya midem bulanıyor demek için girmiştim canım. Sol tarafımda hafif ağrı ve mide bulantısı var. Çıkarsam dicemki kesin hamileyim ama şimdi psikolojik mi diyorum ama 4 aydır istiyorum hiç böyle olmadım. Böyle boğazımda bir düğümcükoluyor ve mide bulantısı hafif ama beni etkiledi. Test yapmadım bugün sen de negtif çıktığına göre ben de öyle olur.Ayy ne güzel hadi hayırlısı bakalımsabırlı insanlara hep gıpta etmişimdir inşallah güzel bitsin hepimiz için bu ay
Bi topicte arkadaş benim testi negatif falan yapmış gölge gördüm diyetam konuya midem bulanıyor demek için girmiştim canım. Sol tarafımda hafif ağrı ve mide bulantısı var. Çıkarsam dicemki kesin hamileyim ama şimdi psikolojik mi diyorum ama 4 aydır istiyorum hiç böyle olmadım. Böyle boğazımda bir düğümcükoluyor ve mide bulantısı hafif ama beni etkiledi. Test yapmadım bugün sen de negtif çıktığına göre ben de öyle olur.
mrssoydas ovulasyon testin var mı onla önceden kimi gebelerde bilinebiliyormuş belki şans eseri koyu çıkar.
testinin oynanmış halini atsana ben de bakayım var mıBi topicte arkadaş benim testi negatif falan yapmış gölge gördüm diyebence sen de dene canım yarın sabah hiç belli olmaz, benden güzel haber gelmese de seninkine seviniriz inşallah yarın patlatalım karşılıklı birer test benim hastalıktan da olabilir bulantı bilemedim, kızıma hamileyken 9.hafta başlamıştı, kimyasalda hiç olmadı. Çok erken gibi geliyor olursa da ama bilemem tabiiii
Hayırlısı kuzum bakalımYarın tekrarla testi cnm varsa, bi tık da olsa koyulaşır, ay hadi inşallah ilk guzel haberi duyalım inşallah
Oynanmış ve oynanmamıştestinin oynanmış halini atsana ben de bakayım var mı
Test beklemedi kurumadı ama bence alttaki çizgidir o yaaaaa var sanki ince çizgi inşallah hamileliktir.
Oyle bir sey normalde cikiyor muTest beklemedi kurumadı ama bence alttaki çizgidir o yaa
Ne bilemOyle bir sey normalde cikiyor mu
Yarin sabah test yapacanmi at da hemen bakalm. Heyecanlandimm senin icin.Ne bilemgeçen ay hamileydim, normalde bazen birileri yazarken denk geliyorum ondan şeyettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?