- Konu Sahibi newbie_mama
-
Bende aynı sendrom yüzünden gecen sene bebegimi normal doğumla aldilar yasatamayız dediler ignelerle yasar dediler ve maalesef sonlandirildi simdi 2 aylik hamileyim dün kontrolde kalp atıslarini duyduk ama doktor genetik test istiyor bu da bütcemizi cok aşıyor bende deli gibi arastiriyorum ikinci gebelikte tekrarlama riski ne kadar diye 9 ay nasil gecicek bilmiyorumAnlattıklarınızda kendi hamileliğimde verdiğim mücadele gözümün önüne geldi sadece keşke bu kadar araştırmasaydım uğraşmasaydım da hamileliğimi keyifli geçirseydim diyorum. Çünkü cani kadın doğumcuların söyledikleri genelde boş çıkıyor beni öyle korkuttular doğumdan önce beşik alamadım bebeğime. Doğduğunda Allah korusun yatalak olacak yaşamaz dediler dandy Walker teşhisi ama şuan 6 aylık çok şükür gayet sağlıklı bir gülüşü tüm geçmişi unutturuyor size tavsiyem rahatça geçirin hamileliğinizi ameliyat falan diyorlar hiçbiri olmuyor içiniz rahat olsun. Özel hastaneler doğumu kabul etmedi yeterli ekipman olmaz burda araştırma hastanesinde yapacaksınız dediler doğumu. Perişan bir şekilde geçti doğumum. Çok şükür ki sağlıklı bir şekilde getirdim evime. Şuan beyin cerrahisi takip ediyor durumunu ilaç vs yok rutin kontrol kadın doğumcular ultrasona bakıp bu kadar net konuşuyor beyin cerrahi doktoruna bazı sorular soruyor büyüdükçe görücez diyor elde avuçta olmayan çocuğa net konuştuklarına sinir oluyorum annelere en güzel zamanlarını zehir ediyorlar. ayrıca Dandy Walker bir sendrom yalnızca takip altında olacak bu kadar içiniz ferah olsunnn:)
Üstünden baya gecmis simdi nasıl durumunuz bende sizin gibi normal dogumla gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldimçok geçmiş olsun. aynı durum benim başıma geldi. 18 haftalıkken bebeğimde dandy walker sendromu olduğunu öğrendim. çok nadir rastlanan ve hiç bir sebebi olmayan bir hastalıkmış. dünyam başıma yıkıldı. doğumla aldılar bebeğimi.. allah kimseye yaşatmasın. çok zor günler geçiriyorum
Benim gözümün içine baka baka bebeğin %100 yatalak engelli dediler hiç mi şans yok dediğimde asla dediler bebeğim şuan diğer bebekler gibi ve ben kendimi zor tuttum mahkemeye vermemek için içinizi ferah tutun gebelikte soylenilenler çıkmıyor insanların duygularıyla oynuyorlarBende aynı sendrom yüzünden gecen sene bebegimi normal doğumla aldilar yasatamayız dediler ignelerle yasar dediler ve maalesef sonlandirildi simdi 2 aylik hamileyim dün kontrolde kalp atıslarini duyduk ama doktor genetik test istiyor bu da bütcemizi cok aşıyor bende deli gibi arastiriyorum ikinci gebelikte tekrarlama riski ne kadar diye 9 ay nasil gecicek bilmiyorum
Ya işte ben bide 3 4 doktora gösterdim hepsi uzman doktorlardı yicek ekmegi yokmus dedim simdi 3 aylik hamileyim insallah saglikla kucağıma alırımBenim gözümün içine baka baka bebeğin %100 yatalak engelli dediler hiç mi şans yok dediğimde asla dediler bebeğim şuan diğer bebekler gibi ve ben kendimi zor tuttum mahkemeye vermemek için içinizi ferah tutun gebelikte soylenilenler çıkmıyor insanların duygularıyla oynuyorlar
Merhaba bebeginiz su an ne durumda acaba bende ayni seyleri yasiyorumKimsenin basina gelmemis ki cevap yazan yok. Diger hamisler icin mutlu oldum. Ama bir yandanda Forumda yeniyim, acaba yanlis yerdemi soruma cevap ariyorum diye dusunmeye basladim. Eger yanlis yerdeysem bilgili arkadaslardan beni dogru yere yonlendirmelerini rica ediyorum.
Herkese saglikli gunler diliyorum
Benzer şeyler yaşıyorum şuan bebeğimde birncok anomali var .neden karar veremiyorum bilmiyorum . Belirsizlik içinde ruhum daralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?