hamileligi esnasinda bebegine dandy walker sendromu teshisi konan varmi?

Bende aynı sendrom yüzünden gecen sene bebegimi normal doğumla aldilar yasatamayız dediler ignelerle yasar dediler ve maalesef sonlandirildi simdi 2 aylik hamileyim dün kontrolde kalp atıslarini duyduk ama doktor genetik test istiyor bu da bütcemizi cok aşıyor bende deli gibi arastiriyorum ikinci gebelikte tekrarlama riski ne kadar diye 9 ay nasil gecicek bilmiyorum

Üstünden baya gecmis simdi nasıl durumunuz bende sizin gibi normal dogumla gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim

Benim gözümün içine baka baka bebeğin %100 yatalak engelli dediler hiç mi şans yok dediğimde asla dediler bebeğim şuan diğer bebekler gibi ve ben kendimi zor tuttum mahkemeye vermemek için içinizi ferah tutun gebelikte soylenilenler çıkmıyor insanların duygularıyla oynuyorlar

Ya işte ben bide 3 4 doktora gösterdim hepsi uzman doktorlardı yicek ekmegi yokmus dedim simdi 3 aylik hamileyim insallah saglikla kucağıma alırım

Merhaba bebeginiz su an ne durumda acaba bende ayni seyleri yasiyorum

Bizim oğlumuz da var dany Walker sendromu oğlumuz 4.5 yaşında doğumdan sonra kondu teşhis detaylı tarama yaptirmamistik. Elhamdülillah çok bi problemimiz var akrabalarından biraz geç yürüdü hafif hidrosefalisi var ama bebeğinizi aldırmayın. Çok üzüldüm bebeğini aldiranlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…