Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafaya takma kimseye üzgünmüş gibi görünme kimse üzülmesinn diye diye kendimizi yıpratmayalım bebek isteklerimizi haykıralım ALLAH ım cennet kokulu yavrularımızı bize gönderrrr...![]()
kuzuuuuuuuuuuumm hayırlı olsun topikinnnn inş uğur getirir bu ay sanaa canım lilimmmm benimmm![]()
tşklerrr cnm benim bi an heves ettim canım sıkıldı kimse yoktu topikte bende açayım belki gelen olur dedim ama pek gelen yok![]()
kuzummmm pek bi az kaldık hamiş olmayan normal yaniii![]()
evt cnm bizim topik tamamen hamiş yanii azınlıkta kaldık coguda dağıldı zatennn hamiş olamyanlarda gelmiyo morelleri bozulmasın die
slm ;
bende bebüş bekleyenlerdenim bakalım hayırlsı![]()
evet eskisi gibi değil topik az kişi geliyor hamiş olmayanlardan da bi biz geliyoz sanırsam vefalıyız![]()
canım inş hayırlısı ile gelir bebişinnnslm ;
bende bebüş bekleyenlerdenim bakalım hayırlsı![]()
çok vefalıyız kopamaıyruz nereye girersek girelim gene kendi topikimize dönüyoruzzz![]()
canım inş hayırlısı ile gelir bebişinnn
aynennnn öyle kuşummmm Rabbim c.c. bizede nasip eder inş birgün bizde topikimize hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm yazarız inş inş Allahımmm![]()
sadece kendi topiğimize değilllllllllllll tüm kk dedki topiklere gircem yazcam cıkcammmmmmmmm hedefim bu konu ne olursa olsun hamileyimmm yazcam kaççammm![]()
inşşşşşşşşşşşşş canımm inşşş yeterki gelsin minnaklar![]()
İnşallah çok teşekkür ederim.
Birbirini tanımayan insanlardan böyle dualı sözler duymak çok güzel gerçekten
Allah hepinizden razı olsun![]()
inşşşşşşşşşşşşş Allahımmm kabul etsinnn zamanı ne zmansa artık hyırlısıı be lilimmmmgelcekk gelcekk gönülden inanıyorum senin rüya haberci rüya olcakkkk ikimiz ve yanımızdaki kişi kimse artık inşallah dilektirrr hamiş olcaz beraberrr hayırlı zamnada inandımmm yaptım olacakkk![]()
İnşallah çok teşekkür ederim.
Birbirini tanımayan insanlardan böyle dualı sözler duymak çok güzel gerçekten
Allah hepinizden razı olsun![]()
inşşşşşşşşşşşşş Allahımmm kabul etsinnn zamanı ne zmansa artık hyırlısıı be lilimmmm
canımmmm birbirimizi bizden başka hiçkimse anlayamaz Rabbim c.c. herkese nasip etsin inş bizleri mahrum bırakmasın bu duygudan..tahlil verdim benim içinde dua edin lütfen![]()
amin bitanem ALlahta senden razı olsun ne kadrlık evlisin ne zmndır düşünüyonuz bebiş
inş bekletmez bebeğiniz gelir canım inş benim eşimde ben istiyoruz naisp artık..Ben daha 1.5 sene kadar evliğim ilk başlarda istemedik iş güç birde ev aldık birsürü masraf çıktı erteledik yani. Ama ANNEmin özellikle BABAMın torun hasretine dayanamadım. Gözleri dolu dolu benimle konuşurkenbende eşimle konuştum oda istiyodu zaten . Bakalım hayırlısıyla istedik Rabbimden takdir onun artık...
ne tahlili bebğim kan tahlili miiiiii yoksam hgc mi baktırcannn noliii neden daha önce söylemedinnn allahım peygamber efendimiz aşkınaaa dularımız seninleeee
Ben daha 1.5 sene kadar evliğim ilk başlarda istemedik iş güç birde ev aldık birsürü masraf çıktı erteledik yani. Ama ANNEmin özellikle BABAMın torun hasretine dayanamadım. Gözleri dolu dolu benimle konuşurkenbende eşimle konuştum oda istiyodu zaten . Bakalım hayırlısıyla istedik Rabbimden takdir onun artık...