Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

ya kızlar cok alakasız olcak ama eylulde kpssye gırcem ınsallahta matematıgın m sini sevmıorum ve yapamıorum ben hep lıseden beri sözelcıyım bu matematıgın üstesinden nasıl gelıcemm benn :( :52::52::52::52:

Canim bende lise terkim simdi liseyi disardan bitiriyorum. Benim sayisalim iyidi ama yinede internetten senol hoca yaz hangi nuysa onu yaz super anlatiyo faydasi olur.bemde 3 dusuk yaptim rahimde perde vardi gecen ay ameloyat oldum. Mthfr a1298c.PAI ve mthfr c677f heterezigot var. 3 dusugumdede kalp atisi yoktu zaten en fazla 6 haftalik oldu. Ders calismayi cok seviyorum ama bebek dusunmekten calisamiyorum. Bu ay koruadim.adetim yarin 3 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti.bakalim nolcak bebe aspirin kullaniyorum ve folik 1.kanim dusuk cikti kan ilacida almaya basladim.aklim bunlarda hep.

bizim de ilk deneme. olursa olur bu ay olmazsa ilk zaten dedik başta ama şimdi adetime 2-3 gün var ve ben uyuduğum süre haricinde hep bunu düşünüyorum çok heyecanlıyım

Canim bende lise terkim simdi liseyi disardan bitiriyorum. Benim sayisalim iyidi ama yinede internetten senol hoca yaz hangi nuysa onu yaz super anlatiyo faydasi olur.bemde 3 dusuk yaptim rahimde perde vardi gecen ay ameloyat oldum. Mthfr a1298c.PAI ve mthfr c677f heterezigot var. 3 dusugumdede kalp atisi yoktu zaten en fazla 6 haftalik oldu. Ders calismayi cok seviyorum ama bebek dusunmekten calisamiyorum. Bu ay koruadim.adetim yarin 3 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti.bakalim nolcak bebe aspirin kullaniyorum ve folik 1.kanim dusuk cikti kan ilacida almaya basladim.aklim bunlarda hep.

canımmm çokk teşekkur ederımmmmm :) :) ınsallah faydası olur canım . bende kpssye calısaım dıorum kafamı derse veremıyorumm hangı doktora gıdıcem onu dusunuorum kafam dırek doktorlara ve bebısee gıdıorr. rabbım bızlerede saglıklı bı bebıss nasıpp etsınn ınsallahh

canım bısı sorucam yuzustu kapanmak nasıl oluyor acaba:44:

ilişki bittikten sonra karnın yere gelcek şekilde canım bu ay öyle denediik cünkü dr. öle tavsiye etti bize ama olmadı nasip rabbim nasibi nerden göndercek belli olmaz tabiii

ilişki bittikten sonra karnın yere gelcek şekilde canım bu ay öyle denediik cünkü dr. öle tavsiye etti bize ama olmadı nasip rabbim nasibi nerden göndercek belli olmaz tabiii

anladım canım cok teşekkür ederim inşallah kıa sürede evlatlarımızın haberini alırız:)

anladım canım cok teşekkür ederim inşallah kıa sürede evlatlarımızın haberini alırız:)

senın daha yeni canım ya olur inşallah tez vakitte allahtan ümit kesilmez tatlım benimmm ben ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıp yatardım yastık fln koyardım olmadı başka bir dr. gittim oda tam tersi üzün yere gelecek karın üstü yat demişti öle de denedik rabbim hayırlısını nasip etsin

Back
X