cok üzüldüm canim haline inşallah gecer cabuk benim icim bulaniyo sabahlar i uyandigimda birsey ler yiyince geciyo aksam acikinca yine oluyo ama hic kusmadim şükürler olsun ben de de kabizlik sorunu var 2 lt su iciyorum gunluk sabah kuru kayısı yiyorum su iciyorum yine ayni Afedersin korkudan ikinamiyorum doktora sordum 12 haftaya kadar ilac veremem dedi 6+5 im bugun daha zaman var ne yapcam bilmiyorumCekenler bilir, gebelik bulantisina kullanilabilen hic bir turlu bitki cayi, besin, ilac vs. Fayda etmez.
5.haftama grdgmden beri bu sekldeym.
Bunu boyle aylarca ceken de varmis.
Gaz sancisi ve tansiyon dusuklugu eslik ediyor. Katiyen mutfaga veya tuvalete giremez hale geldim. Her sey cok dokunuyor. Cok onemli olmasina ragmen 1 bardak suyu bitiremiyorm bulantidan.
Doktorum ilac da verdi halimi duyunca, ama fayda etmedi. 2 farkli ilac denedik. Caresiz kaldm.
Haftaya ise basliyorum. Bu mahvolmus halimde ne yapacagmi bilmiyorum. Sadece bir hastalik hali ben hamilelikten hic bi sey anlamadim.
Cok mutsuzum. Benim gbi olan var mi
seni çoookk iyi anlıyorum 6.haftadan 10.haftaya kadar anlattığın herşeyi yaşadım resmen ölü gibiydim banada ilaç verdi ancak kullanmadım ben o zamanlarımı bol bol meyve yiyerek geçirdim çünkü yemek olarak ağzıma hiçbirşey süremiyordum sanırım onun etkisiyle 1-2 haftada kendime geldim tamamen gaz sancısı hemen geçmiyor ama ben şu an bile hala yaşıyorum ama onuda sürekli tuvalete giderek biraz geçirebilirsinCekenler bilir, gebelik bulantisina kullanilabilen hic bir turlu bitki cayi, besin, ilac vs. Fayda etmez.
Gaz sancisi ve tansiyon dusuklugu eslik ediyor. Katiyen mutfaga veya tuvalete giremez hale geldim. Her sey cok dokunuyor. Cok onemli olmasina ragmen 1 bardak suyu bitiremiyorm bulantidan.
Doktorum ilac da verdi halimi duyunca, ama fayda etmedi. 2 farkli ilac denedik. Caresiz kaldm.
Haftaya ise basliyorum. Bu mahvolmus halimde ne yapacagmi bilmiyorum. Sadece bir hastalik hali ben hamilelikten hic bi sey anlamadim.
canm verse de ilaclar ise yaramiyor zaten. O yzden uzulme.cok üzüldüm canim haline inşallah gecer cabuk benim icim bulaniyo sabahlar i uyandigimda birsey ler yiyince geciyo aksam acikinca yine oluyo ama hic kusmadim şükürler olsun ben de de kabizlik sorunu var 2 lt su iciyorum gunluk sabah kuru kayısı yiyorum su iciyorum yine ayni Afedersin korkudan ikinamiyorum doktora sordum 12 haftaya kadar ilac veremem dedi 6+5 im bugun daha zaman var ne yapcam bilmiyorum
aslnda tuvalete cikabiliyorum. İsin ilginci tuvalete gidip geldkten sonra bir fark yok. Zerre kadar rahatlamiyorum.seni çoookk iyi anlıyorum 6.haftadan 10.haftaya kadar anlattığın herşeyi yaşadım resmen ölü gibiydim banada ilaç verdi ancak kullanmadım ben o zamanlarımı bol bol meyve yiyerek geçirdim çünkü yemek olarak ağzıma hiçbirşey süremiyordum sanırım onun etkisiyle 1-2 haftada kendime geldim tamamen gaz sancısı hemen geçmiyor ama ben şu an bile hala yaşıyorum ama onuda sürekli tuvalete giderek biraz geçirebilirsin
butun hayati felc eden bisey.Ay bende ayniyim kızım da hiç böyle bişe yasamamistim yaa bulantı çok kötü biseymis
sagol canm cok haklsin.sabret dua et bol bol hepsi geçecek inşallah hepimiz geçtik bu yollardan ama geçiyor inan ki minik meleklerimiz için herşeye değer diye düşünbulantın geçer kasık ağrın başlar o geçer başka birşey olur bu böyle bir süreç yapacak birşey yok içinde hareket ettiğini hissettiğinde herşeyi unutursun inşallah... ama baş ucunda tuzlu çubuk kraker bulunsun onu dene ya da beyaz veya sarı leblebi inşallah normale dönersin en kısa sürede kib.
Cekenler bilir, gebelik bulantisina kullanilabilen hic bir turlu bitki cayi, besin, ilac vs. Fayda etmez.
yok canm kotu konusmadn dediklerinde sonuna kadar haklsn.Mutsuzluk ilk hamilelik zamanlarinda cogu hamilede oluyo bence ki benim bu tip sikayetlerim olmamasina ragmen asiri mutsuzdum..
Zamanla vucudun alistikca gecicek sonrasinda daha farkli skntlar bekliyo seni malesef.Simdi bulantilar sonra kasik agrilari sonra enfeksiyon endisesi sonra aaaay acaba bugun kac kere hareket etti derdi ve son olarak Allahim ben nasil dogurucam kaygisi olucak..Calisiyo olman cok iyi bence evde olsan daha cok kurar rahatsizliklari daha cok hissederdin.Ustelik cevrendeki herkes sana aa ama hamile kalmissin bide sikayet ediyosun neden bu kadar mutsuzsun gibi serzenislerde bulundugunda boynunu skan eli farkediceksin :) ne kotu konustun bee diyebilirsin lakin benimde hamileligim prenses perfinya gibi gecemedigi icin biraz gercekci olmak istedim :) Yinede hareketlerini hissettiginde herseye degmis bee diceksin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
gaz malesef hemen geçmiyor ben çok çektim gaz yüzünden kabız olmuştum hep ilk zamanlar kanamam oluyordu sırf o yüzden ama sonra zamanla kendi kendine geçiyoraslnda tuvalete cikabiliyorum. İsin ilginci tuvalete gidip geldkten sonra bir fark yok. Zerre kadar rahatlamiyorum.
Sindirim sistemi problemlerm yuzunden fiziken canim aciyor artikkaslarm dokularm aciyor.
Artk bunun gebelik bulantisi disinda bisey oldgnu dusunmeye basladm
gaz sorununuz kacinci haftalarda gecmsti hatrliyor musunuzgaz malesef hemen geçmiyor ben çok çektim gaz yüzünden kabız olmuştum hep ilk zamanlar kanamam oluyordu sırf o yüzden ama sonra zamanla kendi kendine geçiyor
6-10arası siddetli bi sekilde vardı gazım 13-14gibi gecti kendi kendine tabi geciyo olması bittigi anlamına gelmiyo ben bu haftamda bile yine cekiyorum aynı seyigaz sorununuz kacinci haftalarda gecmsti hatrliyor musunuz
ama surekli olmuyor anladgm kadaryla.6-10arası siddetli bi sekilde vardı gazım 13-14gibi gecti kendi kendine tabi geciyo olması bittigi anlamına gelmiyo ben bu haftamda bile yine cekiyorum aynı seyi
O 13-14e kadar surekli vardı sonra cok sukur gecti insallah seninkide hemen gecerama surekli olmuyor anladgm kadaryla.
Ben ona da razym. 5dk bile kendimi iyi hissetmeye cok ihtiyacm var
insallah, cok tesekkurlerO 13-14e kadar surekli vardı sonra cok sukur gecti insallah seninkide hemen gecer
sagolun boyle yorumlari okudukca cesaretleniyorm. Allah biliyo ya artk bu halden kurtulamayacagmi dusunmeye basladim. Birkac kisi de benm dogumda bile midem bulaniyodu dedi. Allahim diyorum boyle aylar nasil gecicek?seni cok iyi anliorum oglumda 4 haftalikken basladi 8 aya kadar devam etti bide memur oldugum icin calismak zorundayim sabah ise gidiodum oglen hastanede aciodum gozumu serum takilmis ben kusmaktan bitap dusmusum ewin her yerinde poset vardi her yere poset sıķıstirtim cunku yetisemiodum artik lavaboya misafirlige gitmedim kimseyi kabul etmedim yemek yapamadim yemek yiyemedim tam anlamiyla berbat gecti suanda oglum 25 aylik o gunleri gulerek animsiorum simdi yine hamileyim 10 haftayim zerre bulanti yok sadece istahsizlik var her hamilelikte degisio umarim uzunn surmez seninkide gecer en kisa zamanda allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Cekenler bilir, gebelik bulantisina kullanilabilen hic bir turlu bitki cayi, besin, ilac vs. Fayda etmez.
Cok mutsuzum. Benim gbi olan va
Çeken bilir, aynen öyle 2 haftadır rahatladım artık kusmuyorum, ama bulantım hala bitmiş değil açıkçası, ama okurken bizzat yaşadıklarımı gördüm yazdıklarının aynını yaşadım ama 18 haftadan önce rahatlamadım yalan yok, bide bi sen doğuruyosun sanki, aman abarttın he, ammada nazlı çıktın, biz neler gördük, seninkide bişeymi ben daha kötüydümcüler varsa değme keyfine ohh ağla ağla doyulmaz günlere gecelere, Allah tez zamanda rahatlatsın inşallah arkadaşım çekmeyen bilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?