Hamileligi zor gecenler

Çeken bilir, aynen öyle 2 haftadır rahatladım artık kusmuyorum, ama bulantım hala bitmiş değil açıkçası, ama okurken bizzat yaşadıklarımı gördüm yazdıklarının aynını yaşadım ama 18 haftadan önce rahatlamadım yalan yok, bide bi sen doğuruyosun sanki, aman abarttın he, ammada nazlı çıktın, biz neler gördük, seninkide bişeymi ben daha kötüydümcüler varsa değme keyfine ohh ağla ağla doyulmaz günlere gecelere, Allah tez zamanda rahatlatsın inşallah arkadaşım çekmeyen bilmez...

8. ay bitti benimde bulantim kesildi tam 7 ay bulanti cektim o halde
yasli teyzeler erkek anneyi cok bulandirir kiz ole olmaz diolar bende de hic bulanti yok bekliorum kehanetleri tutcak mi

8. ay bitti benimde bulantim kesildi tam 7 ay bulanti cektim o halde
yasli teyzeler erkek anneyi cok bulandirir kiz ole olmaz diolar bende de hic bulanti yok bekliorum kehanetleri tutcak mi

Benim Oğlumda hiç midem bulanmamisti. Şimdi ikinci ye hamileyim bulantı yaşadım ama ikizler ve cinsiyetleri net belli degil

A
ay allah razi olsun ya. Valla dusenin halinden dusenler anliyor. İnsanlar naz yaptgmi veya abarttgmi saniyor.
Ama 1 gun bos mideye vs dayanamayp oruc tutamayanlar soyluyor bunu ona sinirleniyorum

Benim Oğlumda hiç midem bulanmamisti. Şimdi ikinci ye hamileyim bulantı yaşadım ama ikizler ve cinsiyetleri net belli degil
normalde tersi oluyor diye okumustm. İlk gebekllk daha bulantili geciyor diye ama boyle de olabiliyor demekki.
Tebrik ederm bebislernzi saglkla kucaklayn insllah.

7 mi aman yarabbim

gözun korkmasin bu kisiye gore degisir benim 2. hamileligim bile farketti oglumda cok cektim masallah nazar degmesin bu hamileligimde hic bise yok hatta hic hamile gbi degilim o kdr rahatim bende cok korktum allahim 8 ay nasil bitecek bidaha cekemem die ama hic de ole olmadi ins bolede devam.eder

CAnim ilk hamileligimde bulanti yoktu suan mide bulantisi var. İlk uc ay su onemli daha iyi bilirsin. Sulu yemek yiyemiyorum zaten ekmek zeytin atistiriyorum kahvaltilik. Bir yasinda oglum var yemek yap yedir midem kalkiyor yaparken yedirirken . Zaten onu kaldir indir firsat bulamiyorum yemege.

canm cok gecmis olsun..seni cok iyi anliyorum..bende kizimla hamileyken cok midem bulanirdi kusardim..doktor bana 10 tane serum vermisti..dogru durust yemek yemezdim..4 .ayimda cok sukur bitti..ve suan 8 haftalik hamileyim cok sukur hic belirtim yok unutuyorum bazen hamile oldugunu..rabbim yardimcin olur..insallah en kisa surede biter.

Ah ah nerede bununla ilgili nerede görsem yazıyorum. 1aydır ben de mahvolmuş durumdayım. 5. Hafta başladı bulantı kusma tiksinme de başladı. Hala da aynıyım. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. Ne yesem dokunuyor, deterjan kokusu bile midemi bulandırıyor. Ve kendimi ciddi manada çok yalnız hissediyorum. Haftaya ben de işe başlayacağım ama şimdiden gözümde büyüyor evde bile bi odadan diğerine geçemiyorum. Dua ediyorum bol bol . İnşaallah sağlıklar atlatırız

Bende olur olmaz yerlerde ögürmekten utanır oldum kusmak kusamiyorum kuru bi mide bulantısı halsizlik hele akşam yemegine kadar gözlerimi bile acamiyorum hiç bi iş yapamiyorum bitane kızım var mecbur onunla ilgilenmek zorundayim çok zor günler geciriyorum Rabbim sağlıklı hayırlı ewlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin de katlaniriz..

amin canm ya sen benden daha geridesn hafta olarak allah sabir versin. Cok uzuluyorm bu durumlara.
Geze toza gule eglene gebelik bitiren de var.
Onlari gornce cok imreniyorm

insallah canim ya, napacagz boyle bilmiyorum.
Sikayet etmek istemiyorm karnmdaki mucizenin hatrina ama bendeki de can

amin canm ya sen benden daha geridesn hafta olarak allah sabir versin. Cok uzuluyorm bu durumlara.
Geze toza gule eglene gebelik bitiren de var.
Onlari gornce cok imreniyorm
Ilk hamileligimde bende oyleydim hiç bulantım olmadı bu beni çok kötü yaptı ya canım hiç bişey istemio yemeği düşündükçe midem daha çok bulaniyo ewde hiç bi iş yapamiorum kaç gündür kızım sürekli bişey istio ilgi istiyo onunlada ilgilenemiorum ya sabah bulantı olup geçmesi gerekmezmi benim hiç gecmiyo acaba ben biraz da usutmus olabilir miyim?

Yazık ya.. Bende hamileligimin 8. Haftasında başladım bulantıya kusmaya bi 2,3 ay falan sürdü etten tavuktan tiksindim hamurisi yiyince ağzımın tadı bozuluyodu metalimsi bi tat alıyodum. Bide satış danışmaniyim müşteriyi bırakıp koşa koşa wc ye gidiyodum. Yavaş yavaş geçti ama kesinlikle ilaç kullanmadım bebeğim için. Sadece folik asitim vardı o kadar. Zamanla geçer stres yapma bol bol çubuk kraker ye naneli sakız çiğne

insallah canim ya, napacagz boyle bilmiyorum.
Sikayet etmek istemiyorm karnmdaki mucizenin hatrina ama bendeki de can
Zahmetsiz rahmet olmazmış diyerek kendimizi telkin edeceğiz. En kısa zamanda atlatırız inşaallah :) bi bitsin bi yicem bi yicem var yaaaaaa( ama şu an hiçbir şey çekmiyor canım )

Kizlar merhaba bisey sorucam size 7 haftalik hamileyim 2 gun once cok midem bulaniyodu bugun hic biseyim yok birden boyle kesilince korkmaya basladim bisey olmamistir dimi bebegime

Ahu kızlar bende sizin gibiyim.. hamilelik çok zor geciyor.. bulantı halsizlik bitkinlik.. özellikle bulantı mahvediyor beni daha doktora gidemedim..

Kusarken kan geliyor diyorum doktor normal diyor.
Tansiyonum en yuksek 6ya 4 oluyor ayakta duramiyorm diyorum, doktor normal diyor.
Gebeyiz diye yasadgmz her seyi normallestrmek nedir ya?
Degil 2 cani olan hamile olmayan sapasaglam adam bile 6ya 4 tansiyonla ayakta duramaz.
Allah kimseyi doktorlarn eline dusurmesn.

Hayatmn en zor donemini geciriyorum.
Saglik sorunlarmn yaninda is yukum de 2 kat artti.
İsyan etmek istemiyorm ama her gunum aglamakla geciyor.

Artk icmde hic bir pozitif duygu kalmadi, sevnc,heyecan, umut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…