Cekenler bilir, gebelik bulantisina kullanilabilen hic bir turlu bitki cayi, besin, ilac vs. Fayda etmez.
5.haftama grdgmden beri bu sekldeym.
Bunu boyle aylarca ceken de varmis.
Gaz sancisi ve tansiyon dusuklugu eslik ediyor. Katiyen mutfaga veya tuvalete giremez hale geldim. Her sey cok dokunuyor. Cok onemli olmasina ragmen 1 bardak suyu bitiremiyorm bulantidan.
Doktorum ilac da verdi halimi duyunca, ama fayda etmedi. 2 farkli ilac denedik. Caresiz kaldm.
Haftaya ise basliyorum. Bu mahvolmus halimde ne yapacagmi bilmiyorum. Sadece bir hastalik hali ben hamilelikten hic bi sey anlamadim.
Cok mutsuzum. Benim gbi olan var mi
8. ay bitti benimde bulantim kesildi tam 7 ay bulanti cektim o halde
yasli teyzeler erkek anneyi cok bulandirir kiz ole olmaz diolar bende de hic bulanti yok bekliorum kehanetleri tutcak mi
ay allah razi olsun ya. Valla dusenin halinden dusenler anliyor. İnsanlar naz yaptgmi veya abarttgmi saniyor.Çeken bilir, aynen öyle 2 haftadır rahatladım artık kusmuyorum, ama bulantım hala bitmiş değil açıkçası, ama okurken bizzat yaşadıklarımı gördüm yazdıklarının aynını yaşadım ama 18 haftadan önce rahatlamadım yalan yok, bide bi sen doğuruyosun sanki, aman abarttın he, ammada nazlı çıktın, biz neler gördük, seninkide bişeymi ben daha kötüydümcüler varsa değme keyfine ohh ağla ağla doyulmaz günlere gecelere, Allah tez zamanda rahatlatsın inşallah arkadaşım çekmeyen bilmez...
normalde tersi oluyor diye okumustm. İlk gebekllk daha bulantili geciyor diye ama boyle de olabiliyor demekki.Benim Oğlumda hiç midem bulanmamisti. Şimdi ikinci ye hamileyim bulantı yaşadım ama ikizler ve cinsiyetleri net belli degil
7 mi aman yarabbim8. ay bitti benimde bulantim kesildi tam 7 ay bulanti cektim o halde
yasli teyzeler erkek anneyi cok bulandirir kiz ole olmaz diolar bende de hic bulanti yok bekliorum kehanetleri tutcak mi
7 mi aman yarabbim
Ah ah nerede bununla ilgili nerede görsem yazıyorum. 1aydır ben de mahvolmuş durumdayım. 5. Hafta başladı bulantı kusma tiksinme de başladı. Hala da aynıyım. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. Ne yesem dokunuyor, deterjan kokusu bile midemi bulandırıyor. Ve kendimi ciddi manada çok yalnız hissediyorum. Haftaya ben de işe başlayacağım ama şimdiden gözümde büyüyor evde bile bi odadan diğerine geçemiyorum. Dua ediyorum bol bol . İnşaallah sağlıklar atlatırızCekenler bilir, gebelik bulantisina kullanilabilen hic bir turlu bitki cayi, besin, ilac vs. Fayda etmez.
Gaz sancisi ve tansiyon dusuklugu eslik ediyor. Katiyen mutfaga veya tuvalete giremez hale geldim. Her sey cok dokunuyor. Cok onemli olmasina ragmen 1 bardak suyu bitiremiyorm bulantidan.
Doktorum ilac da verdi halimi duyunca, ama fayda etmedi. 2 farkli ilac denedik. Caresiz kaldm.
Haftaya ise basliyorum. Bu mahvolmus halimde ne yapacagmi bilmiyorum. Sadece bir hastalik hali ben hamilelikten hic bi sey anlamadim.
Bende olur olmaz yerlerde ögürmekten utanır oldum kusmak kusamiyorum kuru bi mide bulantısı halsizlik hele akşam yemegine kadar gözlerimi bile acamiyorum hiç bi iş yapamiyorum bitane kızım var mecbur onunla ilgilenmek zorundayim çok zor günler geciriyorumbutun hayati felc eden bisey.
Ne zaman kusacagn belli olmuyo. Hc bi yere gidemiyosun, hic bi sey yiyemiyosun, su icemiyosun. Bu sebeplerden bi de halsiz kaliyosun. Bu donemde beni en cok uzen de zevkle gidip geldgm isimin inanilmaz zor gelmesi oldu... Her sey ayri bir cile
amin canm ya sen benden daha geridesn hafta olarak allah sabir versin. Cok uzuluyorm bu durumlara.Bende olur olmaz yerlerde ögürmekten utanır oldum kusmak kusamiyorum kuru bi mide bulantısı halsizlik hele akşam yemegine kadar gözlerimi bile acamiyorum hiç bi iş yapamiyorum bitane kızım var mecbur onunla ilgilenmek zorundayim çok zor günler geciriyorumRabbim sağlıklı hayırlı ewlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin de katlaniriz..
insallah canim ya, napacagz boyle bilmiyorum.Ah ah nerede bununla ilgili nerede görsem yazıyorum. 1aydır ben de mahvolmuş durumdayım. 5. Hafta başladı bulantı kusma tiksinme de başladı. Hala da aynıyım. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum. Ne yesem dokunuyor, deterjan kokusu bile midemi bulandırıyor. Ve kendimi ciddi manada çok yalnız hissediyorum. Haftaya ben de işe başlayacağım ama şimdiden gözümde büyüyor evde bile bi odadan diğerine geçemiyorum. Dua ediyorum bol bol . İnşaallah sağlıklar atlatırız
Ilk hamileligimde bende oyleydim hiç bulantım olmadı bu beni çok kötü yaptı ya canım hiç bişey istemio yemeği düşündükçe midem daha çok bulaniyo ewde hiç bi iş yapamiorum kaç gündür kızım sürekli bişey istio ilgi istiyo onunlada ilgilenemiorum ya sabah bulantı olup geçmesi gerekmezmi benim hiç gecmiyo acaba ben biraz da usutmus olabilir miyim?amin canm ya sen benden daha geridesn hafta olarak allah sabir versin. Cok uzuluyorm bu durumlara.
Geze toza gule eglene gebelik bitiren de var.
Onlari gornce cok imreniyorm
Cekenler bilir, gebelik bulantisina kullanilabilen hic bir turlu bitki cayi, besin, ilac vs. Fayda etmez.
Zahmetsiz rahmet olmazmış diyerek kendimizi telkin edeceğiz. En kısa zamanda atlatırız inşaallah :) bi bitsin bi yicem bi yicem var yaaaaaa( ama şu an hiçbir şey çekmiyor canım )insallah canim ya, napacagz boyle bilmiyorum.
Sikayet etmek istemiyorm karnmdaki mucizenin hatrina ama bendeki de can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?