- Konu Sahibi liptonicetea
-
Ne olursa olsun böyle konuşmaması gerekiyor , kesinlikle bir sebep gösterilemez fakat acaba size söylemediği işte falan problemleri olabilir mi? Erkekler bazen bunu yapıyorlar saçma sapan şekilde!Öncelikle herkese merhabalar;
Foruma yeni üye oldum uzun zamandır takip ederken yaşadağım can sıkıcı olaylar benı hem üye olmaya hemde konu açmaya yönlendirdi.
Sorunum eşime 1 aydır bişeyler olması.
Hamileyim ben 30 haftalık... Rabbimin izini ile inş kızımız olacak.Fakat dediğim gibi 1 aydır eşim beni tersliyor incitiyor ve üzüyor.Nedenini bilemiyorum aslında hiç öyle bir insan değildir kendisi.Bana karşı ilgiliydi sevecendi saygılıydı.Ne olduysa bu son haftalarda oldu.
Acaba beni beğenmiyor mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi.Haliyle şiştik kilo aldık göbek büyüdü etti.Bunlar etken olabilirmi bilemiyorum..Eğer öyleyse bu benım suçum değil kiayrıca hamileliğimi bana suç gibi göstermiş yer ettirmiş beynimde (
Evet biraz saldım kendimi bakamıyorum kendime ama ne yapabilirim ki cinsel yaşantı derseniz oda 2 3 aydır neredeyse hiç yokk..
Sözleri kırmaya incitmeye başladı beni.Geçen gün bana (çok afedersiniz gerçekten üstü kapalı söylemek zorundayım ki bana akıl verin)
.ük kadar beyninle sen çok biliyorsun dedi sustum ya sabır dedimmm
dün ise evle ilgili birşey söylediğimde sen zaten konuşmayı bilmiyosun ki konuştuğun söylediğin şeye bak dedi..
( çok yaraladı beni yaaa çok incitti Hani yanlış birşey dahi söylemiş olsam bu gelgitli dönemlerimde bana böylemi konuşması lazım?
Çözemiyorum....
Ne olursa olsun böyle konuşmaması gerekiyor , kesinlikle bir sebep gösterilemez fakat acaba size söylemediği işte falan problemleri olabilir mi? Erkekler bazen bunu yapıyorlar saçma sapan şekilde!
Terbiyesiz.
Dediği lafa bak ya.
Onun beyni ne kadarmış?
Bırak ya kafa yorma, önemseme, görmezden gel.
Rahatına keyfine bak sen. O yokmuş gibi davran ama bunu gerçekten yap canım.
Üzme kendini.
Hatasını anlayacağını umut ediyorum.
belki hamile olmadığınız dönemlerde eşiniz size bu tarz hakaretler ettiğinde "körle yatan şaşı kalkarmış,yanında kala kala böyle oldum" gibi cümlelerle eşinize çok rahat karşılık verirken,olayları bu kadar büyütmezken şimdi hormonlarınızın etkisiyle dahada hassaslaştınız ve yoğun duygusallık yaşıyorsunuz..belki de eşiniz yoğun strest altında ve depresyondadır...
çok kababaşka problemleri falan olabilirmi ki acaba:44: iletişiminiz nasıl bilmiyorum ama ben olsam eşimle konuşurum.hamile olduğumu hatırlatırım. biraz daha hassas,anlayışlı, olmasını isterim. zaten çok duygusal ve alıngan oluyoruz bu dönemlerde.bir sorun varsa anlat ama yoksa da ne olur biraz sabır de...
benim eşim inanılmaz iyi ve anlayışlı bana karşı allah var ama ben de arada düşünmüyor değilim acaba benden soğudu mu diye. çünkü evet kilo aldık ve bende kendimi saldım. salınmayacak gibi değil ki kilolardan doğru düzgün bişey giyemiyorsun zaten.eee bir de sıcaklar. kesin diyorum bana bakarken iğreniyordur ama beni üzmemek için bişey demiyordurilişki bizde de aylardır yok. doğum sonrası ne olur bilmem
Dün dedimki eşime : neden bana ters ve kırıcı konuşuyorsun? naptım ben sana...
dediki : sen benim karım değilmisin? benim moralim bozuksa seninde bozuk olacak...
dedimki : peki, bu lafını unutma.
neyse bozuntuya vermiyorum, bişey yokmuş gibi davranıyorum. akşam eve gittik. uyduruk bir sebepten surat asmaya başladım. geldi sarıldı öptü falan tersledim.
sonra neden bana böyle davranıyorsun dedi.
moralim bozuk, sen benim kocam değilmisin? benim moralim bozuksa seninde moralin bozuk olacak.. dedim.
dondu kaldı... sonra çıktım gittim anneme. bayağı üzülmüş. eline ekmek ve meyve almış anneme gelmiş. başladı canım cicim hadi evimize gidelim falan :)
aldı dersini oturdu. birdaha yapmaz umarım :)
şimdi bebeğine odaklan,sen üzüldükçe o da üzülüyor,yıpranıyor..doğumdan sonra fena bir lohusa depresyonuna girersin(lohusalığını abartırsın biraz:)) kim ne beyinliymiş öğretirsin ona!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?