- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
- Konu Sahibi liptonicetea
-
cnm bilmeden kocanı incitmiş olabilir misin? düşün bakalım belki 1 aydır farkında olmadan kocanı üzecek bir şey söyledin. yok eminsen kötü birşey söylemediğine seks yapmıyo olmanız canını sıkıyor olabilir. bazı arkadaşlara katılıyorum erkek için seks çok önemli yapamayınca aynı bayanların regli dönemi gerginliği gibi bir gergin bir sinirli oluyorlar. sanırsın dünyalar başına yıkılacak. başka bir neden olarakta erken babalık depresyonuna girmiş olabilir. bu komik gelmesin size benim kocamda depresyondaydı doğumdan önce psikolojisi değişmişti. bi de ben farkında olmadan onu yıpratıyormuşum doğumdan çok sonra ablasıyla gitgelli hallerimi konuştuğunu tavsiye istediğini ablasınında hormonlar altan almaya çalış dediğini söylemişti bana. kocamda benim bu hallerimden üstüne binen maddi ve manevi yükten yaklaşan sorumluluktan etkilenmişti. hatta hatırlıyorum benim midem bulansa onun karnı, başı mutlaka bir yeri ağrırdı. ben halsiz olsam o da kolunu kaldıracak gücü bulamazdı o gün. ne bilim zamene erkeklerine de bir şeyler oluyor. sabır göster hamileyim diye sürekli seni idare etmesini bekleme o da insan dışarıda başka canını sıkan şeylerde olabilir. ama ben seni beğenmediği fikrinde değilim bence sen doktor kontrolüne yakında varsa kocanı da götür bebeğini görünce yumuşar pamuk gibi olur. sakinleşir. Allah sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin aile huzurunu neşesini bozmasın. kocanla muhabbetini arttırsın
bana göre bir kadın en çok hamileyken güzelleşir. çünkü anneliğin büyüsü ilk o zaman siner üzerine. sakın kendini eşim beni beğenmiyor mu yoksa güzel değil miyim artık gibi boş şeylerle üzme. tam tersine eskisinden daha güzelsin, bunu önce sen farket. alınan kiloların hiçbir önemi yok, doğumdan sonra bir şekilde gidiyor nasılsa. ama düşün ki bir mucizeyi gerçekleştiriyorsun sen, içinde bir can büyüyor..yalnız bir konuda eleştirebilirim seni, bakımsız olmamaya çalış. bazen dışarda alışveriste vs görüyorum hamile kadınları, o hamile elbiselerinin içinde o kadar tatlılar ki resmen içim gidiyorçok bir şey yapmana da gerek yok, böyle zarif cicili bicili elbiseler var onlardan giy, saçına bir taç tak kurdelalı(bilhassa hamile kadınlara çok yakışıyor) dudağına biraz parlatıcı sür,bir de hafif bir parfüm sıktın mı tamamdır bu iş bak parfümü gündelik olarak ağır bulursan bebe yağları var, özellikle johansons baby nin, çok güzel kokulu mesela duştan sonra onu sür, yumuşacık olursun, karnına da sürebilirsin gerginliğini alır. sonra da eşine cilveli cilveli yaklaş bakalım eskisi kadar kayıtsız kalabilecek mi bakımlı olunca insanın kendine daha bir güveni geliyor. ayrıca söylediği laf çok kırıcı olmuş, kırıldığını da mutlaka dile getir ki bundan sonra ağzından çıkanı kulağı duysun..
Çok şükür kızlar beyefendi dün hatasını anlamış elinde bir demet çiçek ve pasta yaptırmış.Pastada da dünyanın en güzel annesini üzdüğüm için ben bir eşeğimhahahah ayyyy çok mutlu oldum
evet dedim eşeksin çok büyük eşeksin dedim
oda haklısın nedesen haklısın dışarıdaki olaylara sinirlenip sana kızmamalıydım.Seni anlayamadığım içn vicdan azabı duyuyıorum dedi ve barıştık..
Afedersiniz ama gece de aşna fişneyaptık ayyyy çok pardon yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?