Hamileliğim mi Bizi Birbirimizden Uzaklaştıran???

cnm bilmeden kocanı incitmiş olabilir misin? düşün bakalım belki 1 aydır farkında olmadan kocanı üzecek bir şey söyledin. yok eminsen kötü birşey söylemediğine seks yapmıyo olmanız canını sıkıyor olabilir. bazı arkadaşlara katılıyorum erkek için seks çok önemli yapamayınca aynı bayanların regli dönemi gerginliği gibi bir gergin bir sinirli oluyorlar. sanırsın dünyalar başına yıkılacak. başka bir neden olarakta erken babalık depresyonuna girmiş olabilir. bu komik gelmesin size benim kocamda depresyondaydı doğumdan önce psikolojisi değişmişti. bi de ben farkında olmadan onu yıpratıyormuşum doğumdan çok sonra ablasıyla gitgelli hallerimi konuştuğunu tavsiye istediğini ablasınında hormonlar altan almaya çalış dediğini söylemişti bana. kocamda benim bu hallerimden üstüne binen maddi ve manevi yükten yaklaşan sorumluluktan etkilenmişti. hatta hatırlıyorum benim midem bulansa onun karnı, başı mutlaka bir yeri ağrırdı. ben halsiz olsam o da kolunu kaldıracak gücü bulamazdı o gün. ne bilim zamene erkeklerine de bir şeyler oluyor. sabır göster hamileyim diye sürekli seni idare etmesini bekleme o da insan dışarıda başka canını sıkan şeylerde olabilir. ama ben seni beğenmediği fikrinde değilim bence sen doktor kontrolüne yakında varsa kocanı da götür bebeğini görünce yumuşar pamuk gibi olur. sakinleşir. Allah sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin aile huzurunu neşesini bozmasın. kocanla muhabbetini arttırsın

Oruç mu tutuyor ?
şu sıra oruç tutan erkekler garip bir şekilde agresif.
sanki bayanlar oruç tutmuyor

Hepinize tek tek teşekkür ederim.Cevap vermeniz gerçekten beni rahatlattı.
Bende sizlere tek tek cevap vermek isterim.

Bir arkadaş oruçmu tutuyor dedi.Maalesef tutamıyo beyfendi zor geliyormuş...Öyle olsa başımın ustunde yerı var anlayacağım oruçtan amenna der susarım.

Aldatıyor olabilirmi demiş biriside bilemem ki .... Ama inanın bunu da çok düşündüm.Erkekler en çokta karılarını hamileyken aldatırlarmış ya... Doğrumu bilemeyeceğim...

Dediğiniz gibi yapacağım uygun bir anını kollayacağım akşama bakalım ne oluyor ne bıtıyor.

Ama bu saatte kadar bır ınsan söylediği sözler için özür dilemek için aramaz mı?? offffffffffff

Aminnn Allah razı olsun canım.Rabbim tüm yuvaların huzurunu korusun inş...
Bebeğimizi konuştuğumuz ettiğimiz zaman çok ilgili hemen hayaller kurar ona şunu alacağım böyle yapacağım gibi.Belki bende dediğiniz gibi kırmış olabilirim istemeden heleki hormonlarım üst duzeydeyken ama bu onun bana bılmem ne kafalı demesını tabıkı gerektırmıyor.

Eşimi çokk seviyorum Allah ona akıl fikir versin.

Neden genellikle sorunların büyüğü hamilelik döneminde ortaya çıkıyor?
cinsellik, bakımsızlık psikolojik nedenler mi bunu tetikleyen?:44:
Ama erkekler anlayışlı olmak zorunda bu dönemde :26:

bana göre bir kadın en çok hamileyken güzelleşir. çünkü anneliğin büyüsü ilk o zaman siner üzerine. sakın kendini eşim beni beğenmiyor mu yoksa güzel değil miyim artık gibi boş şeylerle üzme. tam tersine eskisinden daha güzelsin, bunu önce sen farket. alınan kiloların hiçbir önemi yok, doğumdan sonra bir şekilde gidiyor nasılsa. ama düşün ki bir mucizeyi gerçekleştiriyorsun sen, içinde bir can büyüyor..yalnız bir konuda eleştirebilirim seni, bakımsız olmamaya çalış. bazen dışarda alışveriste vs görüyorum hamile kadınları, o hamile elbiselerinin içinde o kadar tatlılar ki resmen içim gidiyor çok bir şey yapmana da gerek yok, böyle zarif cicili bicili elbiseler var onlardan giy, saçına bir taç tak kurdelalı(bilhassa hamile kadınlara çok yakışıyor) dudağına biraz parlatıcı sür,bir de hafif bir parfüm sıktın mı tamamdır bu iş bak parfümü gündelik olarak ağır bulursan bebe yağları var, özellikle johansons baby nin, çok güzel kokulu mesela duştan sonra onu sür, yumuşacık olursun, karnına da sürebilirsin gerginliğini alır. sonra da eşine cilveli cilveli yaklaş bakalım eskisi kadar kayıtsız kalabilecek mi bakımlı olunca insanın kendine daha bir güveni geliyor. ayrıca söylediği laf çok kırıcı olmuş, kırıldığını da mutlaka dile getir ki bundan sonra ağzından çıkanı kulağı duysun..

Çok tatlı tatlı anlatmışınız teşekkür ederim.. Çirkin bir bayan değilim aslına bakarsanız 55 kilo ile hamile kaldım şimdi 65 66lardayım göbek ve popo tarafım buyudu ama ben her tarafım buyudu zannedıyorum Çirkinde hıssedıyorum işte ne bılıım :))

Evet bazen bakamıyorum kendime makyaj falan yapamıyorum ama bakmam lazım kendime... Haklısınız...

Bu dert bi tek sizde yok demek ki ..

Hamiş bayanların sorunu bu sanırım beğenılmemek korkusu...
Ah be canım sakın üzme kendini...Bizde şiştik inan ki bende yeri gelıyor eşimle tartışıyorum inan odunlukları tutuyor.Ne de olsa erkek değil mi boşvercen :)) fazla takılmayacaksın.

Al karşına adam akıllı konuş.Yada dur özür dilemesini bekle ondan sonra konuş.Eşek değil ya bu adam elbek ya soracak ne oldu diye ki genelde oyle oluyoryada hiç birşey olmamış gibi yapcak ozaman konuşursun işte.Sayarsın böyle böyle diye...

Bebeğinizi düşünün sıkma canını...

bende senle aynıyım cinsel hayatımız devam ediyo acaba bende ettirmesem böle mi olur:26:

senin tavır yapman gerekirken hamille oldugun için o mu yapıyormuş valla ne güzelmiş

bence en büyük hata sende sen onun nazını çekersen ohoooooooo çok işin var daha bi ton laf söylerrr

dünyadaki en güzel duyguyu yaşıyosun ötesi varmı.bebişinle yaşayacağın güzel günlerin hayalini kur boşver böyle şeylere takılma eşin hatalı evet ama belki bi sinir anında söyledi yada bebişin sorumluluğu altında ezilmeye başladı maddi-manevi.geçici bi süreçtir. tabiki tavrınızı koyun ama çokta üzülmeyin lütfen bebeğiniz için.insan hayatında kaç kere hamile olurki son günelrinizin tadını çıkarın kilolarıda boşverin doğum yapalı benim daha 5 ay olmadı doğumdan önceki kilomdan bile zayıfım şu anda....

bence o da babalık sendromuna girdi. kendi stresinden ne dediğini bilemiyor. maddi anlamda daha fazla para gerekicek. doğum olayı biz kadar erkekleri de endişelendiriyor. kendilerinin omuzlarına bir yük daha bindiğini hissediyorlar bunlar üzüyor ve agrasif olabiliyorlar.

biz 24. haftadayız. şimdilik eşim çok iyi davranıyor 7-10 günde bir beraber oluyoruz. çoğu zaman güzel bulduğunu söylüyor. depresyona girmemden korkuyor. ama doğum yaklaştıkça o girerse depresyona bilemem:)))

eşinize açıkça sorun. içinize atmayın. eminim kendine gelecektir.

eşin çok kaba ve kırıcı konuşmuş hiç böyle biri değildi diyorsun 1 ayda nasıl bu kadar değişti ilginç:44:kocanı al karşına konuş canım ne kadar kırtıldığını üzüldüğünü iyilikle güzellikle anlat umarım geçici bir durumdur hatasını tekrarlamaz.bu arada hamilelik bence bir bayanın en güzel olduğu zamandır üç hamilelik geçirdim hiç kendimi çirkin görmedim acaba kocam beni beğenmiyor mu diye hiç düşünmedim.zaten öyle düşünen erkekler çocuk yapmasınlarsen de bu düşünceleri kafandan at hamileliğin tadını çıkar canım

cnm benim kıyamam ya ah şu erkeler yokmu kızdım valla eşine karşısında kendi çocuğunu taşıyan eşi duruyor söylediği şeylere bak cnm bebeğine odaklan duygusalsındır bu aralar ama güçlü ol ağlama bebeğin için dayan o minicik yavru herşeyi hissediyor o da üzülüyor seninle birlikte onu düşün inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Çok şükür kızlar beyefendi dün hatasını anlamış elinde bir demet çiçek ve pasta yaptırmış.Pastada da dünyanın en güzel annesini üzdüğüm için ben bir eşeğim hahahah ayyyy çok mutlu oldum

evet dedim eşeksin çok büyük eşeksin dedim

oda haklısın nedesen haklısın dışarıdaki olaylara sinirlenip sana kızmamalıydım.Seni anlayamadığım içn vicdan azabı duyuyıorum dedi ve barıştık..

Afedersiniz ama gece de aşna fişne yaptık ayyyy çok pardon yaaaaaaaa

Ne güzel bir haber =)

Mutluluğunuz daim olsun.

Bebeğiniz sağlıklı doğsun huzurlu olsun evinize de huzur ve neşe getirsin.

ay canım çok sevindim ya ve eşşek olduğunu kabul etmesi çok iyi olmuş ama gecenin sonu iyi bitmiş inş bi daha böyle üzücü bi durum yaşamazsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…