Hamileliğim süresince kabızlık yaşıyorum..Ne yapabilirim ?

sabriya

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
2.060
12
358
İstanbul
kizlar mrb 9 haftalik hamileyim hayirlisiyla ama cok siddetli kabizim makattan asiri kan gelmeye basladi doktorumdan ilac istedim vermedi ben ilac kullanmayi onermem dedi ilk 3 ay ben neyapacagimya kayisi incir ilik su ve inanin zeytin yagi bile ictim faydasi yok bana yardimci olun lutfen

slm cnm geçmiş olsun öncelikle,bende transferden 2 gün sonra çıkamadım 2 3 gün..eşim özel bi hastanede çalışıyo ve oradaki kadın doğumcuya sordurdum ve hamile olduğumu bildirdim dr da bana makattan sokulan bi fitil göndermiş hamile bayanlarada veriyormuş..istersen isminide verebilirim...ben kullandıktan 2 saniye sonra hemn çıktım..

gebeliğimin ilk dönemınde bende aynı durumla karşılaştım denemediğim şey kalmadı benımde ama durum değişmedı...kabızlıktan dolayı kanama olmuştur....sanırım gebeliğin ilk aylarındA rastlanan bır durum..ben ilk gebeliğimin dokuzuncu ayın sonuna kadar öyleydim buda aşırı kilo almama sebeb oldu...sıkma canını stres yapmamayada çalış...geçmiş olsun....

ayy cnm tam okuyamamışım kusura bakma aşırı kan geldi demişsin yok yok ben sana tavsiye etmem bunu belki orada hemoroid oluşmuştur,sık sık tuvalete otur cnm bekle.

kizlar sagolun ama doktorumun bana bisi vermesi gerekiyor inanin agliyorum wc gittigimdeeee allahim yardim etsinn yaaaaa

canım kurularla hoşaf yap iç bolca. kanama için de ılık suya otur yumuşasın derler ama hamilelikte bilemiyorumki annemde hemoroit var onda çok olur hep incir falan yer

canım kurularla hoşaf yap iç bolca. kanama için de ılık suya otur yumuşasın derler ama hamilelikte bilemiyorumki annemde hemoroit var onda çok olur hep incir falan yer

bebegim sagol incir tuketiyorum hosafta iciyorum ama sicak su benim icin sakincali olur yinede cok sagoll artik ayin 13 de randevum var doktora yalvarcam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…