Hamileligim ve anlayışsız eşim

mutluaskyoktur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
203
3
26
Balıkesir
Hamileligim bitmek üzere 37. haftama giriyorum ama bu süreç okadar yıprattıki beni anlatamam..eşim sanki bu günlerimi bekliyormuş gibi bana hayatı zindan etti..beni birkaç kere sinir krizine soktu gün aşırı aglatıp üzdü ona hakkımı helal etmiyorum..geçmişte yaşanan ne varsa hepsini pişirip pişirip önüme koydu olan bebegime oldu benim üzüntümden o da etkilendi haliyle..hiçbir şeyi begenmeyen surekli eleştiren mutsuz bi kocam var..beni sürekli kilolarımdan dolayı aşagıladı hergun ugraşıp 2 3 çeşit yemek pişirmeme ragmen hiç yemek yapmıyan insan oldum..ona olan sevgimi ve saygımı tamamen kaybettim..derdimi sizinle paylaşmak istedim okuyan herkese tşkler.

BİR EVLENENLER PİŞMAN BİR DE EVLenmeyenler.erkekler gerçekten odunlar boş verin artık bebişinize kavuşma zamanı gelmiiş kendinizi de yavrunuzu da strese sokmayın...demekten başka bi çare gelmiyor insanın elinden.

Beğen butonuna basmak istemedim:50: Ama yorum yapmadan da geçemedim.Eğer hamilelikten önce böyle değildi,huy değiştirdi diyorsan kesinlikle hamilelik depresyonuna girmiştir eşin.
Hamilelik - Hamilelik, doğum, emzirme, bebek ve çocuk bakımı, anne sağlığı ve aile... - Pudra.com
Erkekler Eşlerinin Hamilelik Döneminde Neler Hisseder? - Psikoloji - Psikiyatri - Psikolog - Depresyon - Kaygı

Bak bu tür yazılarda da belirtilmiş hep.Senin ilgini kaybetmek,özgürlüğünün kısıtlanması,hele de kız babası olacaksa koruyamama iç güdüsü vs bunlar çok etkiliyormuş eşleri.Daha olgun,daha anlayışlı,daha çok kazanan olmak zorundalar artık.Ona iyi bi gelecek hazırlamak da onların omuzlarında.Biz ne kadar çalışıyor olsak da:29:
Aile danışmanına,kadın doğumcuna yada alie hekiminize durumu anlatmalısın.Neler yapabileceğin konusunda mutlaka yardım edecektir.Allah yardımcın olsun kardeş:29::29::29:

Cok uzulerek okudum canim umarim hersey dahada iyi olur.bendede benzer bir durum var 13haftalik gebeyim ilk hamileligim eşim resmen huy degistirdi; (beni uzdugunde bebegimizi hatirlatiyorum oda üzülür diye hamileligimi kullanmakla suçluyor:(cocuklari cok seven biri olmasina ragmen sanki bizi hic umursamiyor:(((

canım çok üzüldüm, ama seni yıpratmasına izin verme kesinlikle. hele bi doğumunu yap da işin gücün çocuğun olur adamı bile görmezsin ben de daha çok yeni hamileyim. bakalım bizi neler bekliyor. eşim aslında çok mu çok uysal anlayışlı birisi ağzından kötü söz pek çıkmaz. ama bazen o da ister istemez kalp kırıyor. ben normalde de öğrendim artık, yıpranma yıprat politikasını uyguluyorum. seni üzmek için birşey mi söyledi, hemen bunun farkına var ve şöyle de, beni üzmek yıpratmak için elinden geleni yapıyorsun ama başaramayacaksın...
sen olmasan bu dünya var mı arkadaşımmm bunu düşün işte.. kendine kıymet ver, kimseye kendini ezdirme üzdürme..

Back
X